απεβίωσε την Κυριακή το βράδυ σε νοσοκομείο της Αθήνας καθώς νοσηλευόταν με λοίμωξη του αναπνευστικού.
απεβίωσε την Κυριακή το βράδυ σε νοσοκομείο της Αθήνας καθώς νοσηλευόταν με λοίμωξη του αναπνευστικού.
Γ.Σ.Η. - ΕΥΡΥΑΛΗ (Β. κλειστό Ηλιούπολης)
Λόγω εκτέλεσης εργασιών χάραξης οριζόντιας σήμανσης, από ώρα 00.01΄ της 23.10.2018 έως ώρα 23.59΄ της 24.10.2018, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Νέα Παραλιακή Λ. Ποσειδώνος,
Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 27/9/2018, κατά τη συζήτηση τροποποίησης του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Κοιμητηρίου, αποφασίστηκε πως «Οι αποβιώσαντες αλλόθρησκοι θα ενταφιάζονται στη Δ΄ ζώνη του Κοιμητηρίου», την τελευταία δηλαδή κατηγορία σύμφωνα με την κατηγοριοποίηση που υπάρχει.
Συνελήφθησαν, βραδινές ώρες της 19-10-2018 έπειτα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε Παλαιό Φάληρο, Νέα Σμύρνη, Άλιμο, Παγκράτι και Μοσχάτο, τέσσερις (4) αλλοδαποί, ηλικίας 29, 32, 35 και 35 ετών και ένας 24χρονος ημεδαπός, μέλη της οργάνωσης μεταξύ των οποίων και το Αρχηγικό.
Μία απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στον Άγιο Δημήτριο με έγκυο γυναίκα τις πρωινές ώρες.
ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ, ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΣΤΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ.
Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στο υπουργείο Παιδείας.
Σε νέα καταγγελία σχετικά με τη «συμμορία» ανηλίκων που δρα στην Αργυρούπολη, προχωρά ο πατέρας του Νικόλα από την Αργυρούπολη, του παιδιού που δεν άντεχε το bullying των συμμαθητών του κι έβαλε τραγικό τέλος στη ζωή του.
25 Οκτωβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη ώρα 04.30 μ.μ.
Η φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη και καίει στο κτήριο που βρίσκεται επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως 3.
Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ, τεύχος 2043 στις 18-10-2018.
Στις 22 Οκτωβρίου 2009, μας συγκλόνισε όλους ο αδόκητος θάνατος του αγαπημένου φίλου και παλιού συντρόφου Κώστα Κονδύλη.
Ο Σπύρος Φιλίππου με μια ανάρτηση στο facebook, καταγγέλλει ότι έχουν σημειωθεί 4 περιστατικά μπούλινγκ σε σχολεία της πόλης με πρωταγωνιστές μάλιστα κάποια από τα παιδιά που είχε κατονομάσει ο 14χρονος Νικόλας, ο οποίος έδωσε τραγικό τέλος στη ζωή του τον περασμένο Ιούλιο.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Κρόνος επέβαλε την κυριαρχία και την εμπειρία του και νίκησε σχετικά πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό 79-53 τον Αστέρα Ιπποδρομίου (άνοιξε η διαφορά στο τέλος).
Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η φωτιά έχει ξεσπάσει σε ψητοπωλείο, με την κινητοποίηση της πυροσβεστικής να είναι μεγάλη.
Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2018 στις 10:30 μ.μ. – 3 π.μ.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr































