• lampros_odontiatros
  • ispecs
  • george's_jewellery
  • little_bees
  • raxati
  • anthologio
  • paulou_dontia
  • kargas
  • chrysallida_new
  • syntrivani
  • vlachos_apofraxeis
  • carbonoff
  • venchi
  • kids_party
  • 3pigs
  • enso_tatoo
  • anagnostou
  • Iraklis_Tsims
  • stamatiou_apofraxeis
  • skoumis_metaforiki
  • booze
  • dimi_fashion
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • psinokaimetho
  • goudis
  • moutrakia.kids.tv
  • artina bakery
  • chrisalida
  • jason cafe
  • petshopcorner
  • Ηλεκτρικά Φασόης

Tag: O

Πρωτόγνωρες εικόνες στο Α΄ Στάδιο Αργυρούπολης!   ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Τις προηγούμενες ημέρες το Α' Αθλητικό Κέντρο ? Στάδιο του Δήμου μας δέχθηκε μια πρωτοφανή εισβολή μιας μικρής ομάδας μαυροντυμένων, που στόχο είχε, με τραμπουκικές μεθόδους να εμποδίσει την διοίκηση του Αθλητικού Οργανισμού να εφαρμόσει την ελεγχόμενη είσοδο ατόμων στο στάδιο, ικανοποιώντας έτσι ένα πάγιο αίτημα πολλών ετών των ομάδων και των αθλούμενων. Το αυτονόητο, που ισχύει σε όλα τα Στάδια, θέλει να διακόψει βίαια και με βρισιές κατά του δημάρχου μια ομάδα «παιδιών με μαύρα», που πρώτη φορά πάτησαν το πόδι τους στο Στάδιο.

Με 3 ταινίες τον Ιανουάριο, υποδέχεται το νέο έτος η Κινηματογραφική Λέσχη Καισαριανής - "Σκοπευτήριο", με θεματικό αφιέρωμα: ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ - ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.   Η Κινηματογραφική Λέσχη Καισαριανής ? "Σκοπευτήριο" ξεκίνησε από μια παρέα ανθρώπων όλων των ηλικιών, που αγαπούν τον κινηματογράφο, έχουν άποψη για τον πολιτισμό και πείσμα να προσφέρουν στους συμπολίτες τους.

Την προσοχή των καταναλωτών για σκευάσματα απώλειας βάρους αλλά και ενίσχυσης της ανδρικής σεξουαλικής δραστηριότητας, που προωθούνται από μη αξιόπιστες πηγές, όπως είναι το Διαδίκτυο εφιστά ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων, καθώς μπορεί να αποβούν επικίνδυνα για την υγεία των πολιτών.

Οι γιορτές βρίσκονται πλέον στην λήξη τους και όπως είναι φυσικό, όλοι μας θέλουμε να μειώσουμε γρήγορα το βάρος που πήραμε με τα γιορτινά εδέσματα των ημερών.   Ο περισσότερος κόσμος αναρωτιέται ποιός είναι ο σωστός τρόπος να γίνει αυτό.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ   Την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016, ώρα 20:00, στο βιβλιοπωλείο Επί Λέξει, Ακαδημίας 32, η Εταιρεία Συγγραφέων και ο Κύκλος Ποιητών σάς προσκαλούν στην εκδήλωση EKTEΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ   κατά της καταδίκης σε θάνατο του παλαιστίνιου ποιητή ΑΣΡΑΦ ΦΑΓΙΑΝΤ στη Σαουδική Αραβία.   Συμμετέχουν / διαβάζουν Στάθης Γουργουρής,  ποιητής & καθηγητής Συγκριτικής Λογοτεχνίας στο Πανεπιστήμιο Columbia  Σάρα Θηλυκού, ποιήτρια & μεταφράστρια Πέρσα Κουμούτση, συγγραφέας & μεταφράστρια                        Γιώργος Χουλιάρας, ποιητής Συγγραφείς - μέλη της Εταιρείας Συγγραφέων & του Κύκλου Ποιητών             Την ίδια ημέρα πραγματοποιούνται σε όλο τον κόσμο περισσότερες από εκατό αντίστοιχες εκδηλώσεις LIFE & FREEDOMFORASHRAFFAYADH   Η Εταιρεία Συγγραφέων, στοιχιζόμενη με το διεθνές PEN, εκφράζει αποτροπιασμό για την καταδίκη σε θάνατο για «αποστασία» του Παλαιστίνιου ποιητή Ασράφ Φαγιάντ από τις αρχές της Σαουδικής Αραβίας και καλεί για την άμεση απελευθέρωσή του.

Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σπείρα σωματεμπορίας και σεξουαλικής εκμετάλλευσης αλλοδαπών γυναικών.   Συνελήφθησαν, στις 2-1-2016 στην Αθήνα, τρείς (3) ημεδαπές, ηλικίας 56, 60 και 65 ετών, μέλη της σπείρας.

  Μεγάλη έκταση πήρε η συμπεριφορά της ομάδας ΔΙΑΣ Ηλιούπολης (το ξαναγράφουμε της ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ!!!) στην αντιμετώπιση περιστατικού με ένα άστεγο που εντοπίστηκε σε εγκαταλειμμένη  οικοδομή.   Οι άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ  οδηγήσανε τον άστεγο στο σπίτι μέλους της ομάδας εκεί κοντά και  αφού του παρασχεθήκανε πρώτες βοήθειες και ένα πιάτο ζεστό φαγητό φροντίσανε και τέθηκε υπό την προστασία του Δήμου Αργυρούπολης Ελληνικού.

?Έκπτωτο? από το 2009, οπότε και έληξε η θητεία του, έκρινε από τη θέση του τον γενικό επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρο Ρακιντζή με απόφασή του το ΣτΕ, μετά από προσφυγή θιγόμενου δημοσίου υπαλλήλου. Στον ?αέρα? βρίσκονται χιλιάδες αποφάσεις που ελήφθησαν την τελευταία εξαετία!   Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας θα αποφανθεί έαν ο Λέανδρος Ρακιντζής παραμένει νόμιμα στη θέση του, εκδίδοντας και τις σχετικές διοικητικές πράξεις, παρά την λήξη της θητείας του από τον Σεπτέμβριο του 2009!   Η απόφασηΤο Γ΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας με σειρά αποφάσεων του, παρέπεμψε, λόγω σπουδαιότητας, στην Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου, να κριθεί εάν ο Γενικός Επιθεωρητής ?η?όσιας ?ιοίκησης Λ.

Όταν το κράτος εσκεμμένα λειτουργεί υστερόβουλα εις βάρος των πολιτών, πώς είναι δυνατόν να απαιτεί από τους πολίτες φορολογική συνείδηση;   Του Δημήτρη Παπακωνσταντίνου από Capital.