Εθελοντές φιλόζωοι δημοσίευσαν φωτογραφίες από κατάστημα οπτικών, στην πλατεία της Νέας Σμύρνης. Εκεί ο Αρκούδος, ο Γκούφη και ο Τζώνυ, γνωστές "μουσούδες" της πλατείας βρήκαν προστασία, αγάπη και φροντίδα από τον ιδιοκτήτη και τους υπαλλήλους του.
Εθελοντές φιλόζωοι δημοσίευσαν φωτογραφίες από κατάστημα οπτικών, στην πλατεία της Νέας Σμύρνης. Εκεί ο Αρκούδος, ο Γκούφη και ο Τζώνυ, γνωστές "μουσούδες" της πλατείας βρήκαν προστασία, αγάπη και φροντίδα από τον ιδιοκτήτη και τους υπαλλήλους του.
Του Γιώργου Μπιτζα* "Πρέπει επομένως να αναζητήσουμε νέες επιλογές, που θα προκαλέσουν μια χαλάρωση των μέτρων και θα αποτρέψουν ιδιωτικοποιήσεις στρατηγικού χαρακτήρα, όπως είναι ο ΑΔΜΗΕ" Τα όσα διαδραματίστηκαν το τελευταίο διάστημα, σε σχέση με τη δανειακή σύμβαση της χώρας μας με τους ευρωπαϊκούς εταίρους δεν έχουν προηγούμενο. Χαρακτηριστικά τα όσα δηλώθηκαν από έγκριτους οικονομολόγους όπως ο Τζοζέφ Στιγκλιτς: "Το να ζητούν οι Γερμανοί πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% του ΑΕΠ για το 2018 δεν είναι μόνο τιμωρία, αλλά πρόκειται για τυφλή ηλιθιότητα".
Νέο κανονισμό καθαριότητας ψήφισε πρόσφατα το Δημοτικό Συμβούλιο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, ορίζοντας παράλληλα το ύψος των προστίμων προς κατοίκους και επιχειρήσεις για πράξεις που ρυπαίνουν το περιβάλλον. Από την ίδια την πρόβλεψη και φυσικά το ύψος του κάθε προστίμου αντιλαμβάνεται κανείς τις προτεραιότητες του Δήμου των 3Β ως προς την ορθή και φιλική προς το περιβάλλον συμπεριφορά που θέλει να εμπνεύσει στους δημότες και τους κατοίκους της περιοχής.
Ο Δήμος Ηλιούπολης ενημερώνει τους κατοίκους ότι, σύμφωνα με το άρθρο 4 του Νόμου 2308/1995, όπως αυτός έχει τροποποιηθεί και ισχύει, το Εθνικό Κτηματολόγιο και Χαρτογράφηση ΑΕ ανακοίνωσε την έναρξη της Ανάρτησης Προσωρινών Κτηματολογικών Πινάκων και Διαγραμμάτων μεταξύ άλλων και για το Δήμο Ηλιούπολης, όπου τα Προσωρινά Κτηματολογικά Διαγράμματα και οι Προσωρινοί Κτηματολογικοί Πίνακες θα αναρτηθούν και θα παραμείνουν αναρτημένα επί δύο (2) μήνες στο Γραφείο Κτηματογράφησης (Χρύσανθ. Τραπεζούντος και Αθ.
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΘΗΛΙΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ Η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και το νέο Ανεξάρτητο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων βρίσκονται στο επίκεντρο της συνάντησης του Ευκλ.Τσακαλώτου και του Γιώργου Σταθάκη με το λεγόμενο «κουαρτέτο» της Κομισιόν, του ΔΝΤ, της ΕΚΤ και του ESM.
Στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων παραπέμπεται γιατρός που κατηγορείται για παράνομες συνταγογραφήσεις φαρμάκων σε ασφαλισμένους του ΙΚΑ.
Απίστευτη Εθνική ομάδα πόλο ανδρών πήρε το εισιτήριο για τον ημιτελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος επικρατώντας 12-11 της Αυστραλίας στα πέναλτι.
Του Τ. Αλεξανδρόπουλου Την Κυριακή που μας πέρασε, δύο δημοσιεύσεις στον ημερήσιο τύπο τράβηξαν την προσοχή.
Υπό τους ήχους του τανγκό, κάτω από την αυγουστιάτικη πανσέληνο, θα υποδεχθεί τον κόσμο το Μουσείο της Ακρόπολης. Στις 29 Αυγούστου, από τις 8.
Δεν υπάρχουν λεφτά, δεν υπάρχει και προοπτική για το μέλλον, λέει ο Χρ. Σπίρτζης? ??Πάπαλα?? και το μετρό της Καισαριανής? ??Έργο ΣΥΡΙΖΑ?? και αυτό? Με τη ??βούλα?? του υπουργού κ.
Βραβείο Βιβλιοπωλείων Public στα «Βραβεία Βιβλίου Public 2015»Το μυθιστόρημα «Σκηνές από τον βίο του Ματίας Αλμοσίνο» είναι η ανοιχτή παλάμη ενός χεριού που ακουμπάει στον χάρτη της Ευρώπης του 17ου αιώνα ενώ κάθε δάχτυλο της αφήγησης δείχνει και σε διαφορετικό σημείο του ορίζοντα. Η Αγγλία του Νεύτωνα και της Βασιλικής Εταιρείας, το ανεξίθρησκο Άμστερνταμ των εμπόρων, η παγωμένη Πετρούπολη του τσάρου μεταρρυθμιστή, η Βενετία της μάσκας.
Ναπολέων Σουκατζίδης (1909-1944) .
H Ελληνική αποστολή επιστρέφει αύριο, φορτωμένη με μετάλλια. Μας κάνατε υπερήφανους.
Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Βασίλης Βαλασόπουλος ενημερώνει τους δημότες, ότι ο θεσμός της συνάντησης με το κοινό, κάθε Τετάρτη στο γραφείο του, διακόπτεται προσωρινά λόγω των διακοπών του Αυγούστου.
Alexandros Raskolnick. Όχι, προφανώς δεν υπήρχε άλλη επιλογή, τα ξημερώματα της γρουσούζας, της 13ης Ιουνίου.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr































