• paulou_dontia
  • chrysallida_new
  • kargas
  • carbonoff
  • vlachos_apofraxeis
  • raxati
  • little_bees
  • syntrivani
  • anthologio
  • lampros_odontiatros
  • ispecs
  • venchi
  • george's_jewellery
  • artina bakery
  • goudis
  • anagnostou
  • petshopcorner
  • psinokaimetho
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • Iraklis_Tsims
  • jason cafe
  • enso_tatoo
  • stamatiou_apofraxeis
  • skoumis_metaforiki
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • 3pigs
  • moutrakia.kids.tv
  • chrisalida
  • dimi_fashion
  • kids_party
  • booze

Tag: R

Την αντίδραση των εκπαιδευτικών και των σχολικών φυλάκων συναντά ο σχεδιασμός του Δήμου Αθηναίων να εγκαταστήσει πιλοτικά 80 κάμερες σε σχολικές εγκαταστάσεις και παιδικές χαρές όπου έχει διαπιστωθεί ότι οι υπάρχουν μεγάλες φθορές στις υποδομές.     Ο διαγωνισμός για την προμήθεια 80 καμερών αναμένεται να ολοκληρωθεί το φθινόπωρο και η εγκατάστασή τους να γίνει έως τα τέλη του 2014, ενώ το κόστος τους αναμένεται να ανέλθει σε 200.

«Φωτιά στα δάση» βάζει το νομοθετικό fast track της κυβέρνησης που σαν βασικό του άξονα έχει την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων, μέσα σε ένα νέο πλαίσιο που επιτρέπει, έναντι τιμήματος, την ιδιωτική πολεοδόμηση μεγάλων εκτάσεων εκτός σχεδίου πόλης και σε περιοχές δασικού χαρακτήρα.   Όπως καταγγέλλει η Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης ο νέος δασοκτόνος νόμος, που αίρει στην ουσία τη συνταγματική προστασία των δασικών περιοχών «θα μετατρέψει τον δήμο μας, σε συνδυασμό με τον νόμο για τον αιγιαλό και τις χρήσεις γης, σε κολαστήριο».

Μάλλον δεν είναι σημαντική για την Ελλάδα έτσι ώστε μέσα στα τόσα χρήματα που δίνει το Υπουργείο Εξωτερικών για τη συμμετοχή του σε Διεθνής Οργανισμούς (Χάλυβα, Γαλλόφωνων, κλπ) με εκατομμύρια ευρώ, δεν βρίσκεται ένα ποσό ενίσχυσης για να παραμείνει ανοιχτή η "ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ".   Μια ραδιοφωνική φωνή από τις Ηνωμένες Πολιτείες, που ακουγόταν σε όλο τον κόσμο, που κλείνει μετά από επτά και πλέον δεκαετίες.

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Στάση Βύρωνα» και νέος Δήμαρχος Βύρωνα Άκης Κατωπόδης, απέστειλε στις 28 Ιουλίου 2014 επιστολή προς τον (απερχόμενο πλέον) Δήμαρχο Κο Νίκο Χαρδαλιά με την οποία ζητάει να του προσκομισθούν έγγραφα, στοιχεία και πληροφορίες από τις Διευθύνσεις Τεχνικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, τις Διευθύνσεις Προσωπικού και Καθαριότητας, καθώς και τη Νομική Υπηρεσία, μέχρι 25 Αυγούστου 2014, ενόψει της ανάληψης των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής από την 1η Σεπτεμβρίου 2014.                                                                                                                 Βύρωνας, 28 Ιουλίου 2014 Προς: Δήμαρχο Βύρωνα Κο Νίκο Χαρδαλιά Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών Διεύθυνση Προσωπικού Διεύθυνση καθαριότητας Νομική Υπηρεσία & μέσω αυτής συνεργαζόμενους Δικηγόρους             Ενόψει της ανάληψης των καθηκόντων μας από την 1η Σεπτεμβρίου 2014, παρακαλούμε όπως μας χορηγήσετε τα παρακάτω αναφερόμενα έγγραφα, στοιχεία και πληροφορίες μέχρι 25 Αυγούστου 2014, ώστε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατό καλλίτερα.

«Εδώ καταρρέει η ολυμπιακή ιστορία» είναι ο τίτλος εκτενούς φωτογραφικού ρεπορτάζ που φιλοξενείται στην ηλεκτρονική σελίδα της γερμανικής εφημερίδας «Bild» και αναφέρεται στην σημερινή κατάσταση των ολυμπιακών εγκαταστάσεων της Αθήνας. «Η Αθήνα επένδυσε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 σχεδόν επτά δισεκατομμύρια ευρώ.

Σε συναυλία συμπαράστασης στο λαό της Παλαιστίνης, με τον Βασίλη Λέκκα, καλούν τη Δευτέρα 11 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ, έξω από την πρεσβεία της Παλαιστίνης, το Κόκκινο 105,5, το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού η Fair Planet, η "Αλληλεγγύη για όλους" και η Ένωση Παλαιστινίων Εργαζομένων στην Ελλάδα.

  Μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα οι πράσινοι αναζήτησαν σήμερα μια νίκη με οποιοδήποτε σκορ που θα τους έστελνε στα play offs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.   Μια πρόκριση η οποία ισοδυναμούσε με 5 εκατομμύρια ευρώ  μια σημαντική οικονομική ανάσα στα ταμεία του συλλόγου, αλλά και το όνειρο του κάθε φιλάθλου του Τριφυλλιού για κάτι καλύτερο.

Η ρίψη ατομικής βόμβας στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα του 20ου αιώνα που σφράγισαν την νίκη των συμμάχων κατά του Άξονα.   Η χρήση αυτού του όπλου θεωρήθηκε απαραίτητη από τις ΗΠΑ για την αποφυγή μεγάλης στρατιωτικής απόβασης με πολλούς νεκρούς καθώς και ο μόνος ικανός δρόμος να πεισθεί ο αντίπαλος σε άνευ όρων παράδοση.