• little_bees
  • syntrivani
  • paulou_dontia
  • raxati
  • vlachos_apofraxeis
  • carbonoff
  • george's_jewellery
  • chrysallida_new
  • anthologio
  • venchi
  • kargas
  • ispecs
  • lampros_odontiatros
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • dimi_fashion
  • artina bakery
  • kids_party
  • jason cafe
  • stamatiou_apofraxeis
  • booze
  • petshopcorner
  • Iraklis_Tsims
  • anagnostou
  • psinokaimetho
  • enso_tatoo
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • skoumis_metaforiki
  • moutrakia.kids.tv
  • chrisalida
  • 3pigs
  • goudis

Tag: R

Δραματική καθίζηση της ποιότητας ζωής των νοικοκυριών, φρενήρη αύξηση των οικογενειών που διαβιούν σε παράγκες, υπερδιπλασιασμό των νοικοκυριών που ζουν με λιγότερα από 750 ευρώ το μήνα και μετατροπή της Ελλάδας από χώρα υποδοχής σε χώρα αποστολής μεταναστών διαπιστώνει η Τράπεζα της Ελλάδος.

Ενημέρωση στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε sms που λαμβάνουν, δίνει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.   Όπως αναφέρεται, το τελευταίο διάστημα διακινείται μαζικά μήνυμα, που ενημερώνει παραπλανητικά τους κατόχους κινητών τηλεφώνων ότι ο αποδέκτης έχει κερδίσει ποσό ύψους 850.

Την ερχόμενη Τρίτη 5 Αυγούστου, στις 19:00, θα διεξαχθεί η ονομαστική ψηφοφορία επί του άρθρου 36 του δασικού νομοσχεδίου και της τροπολογίας που αφορά παρεμβάσεις σε δασικές εκτάσεις, μετά από πρόταση που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το προεδρείο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ), εξέφρασε στον υπουργό Υγείας, Μάκη Βορίδη την Πέμπτη, την πρόθεση των γιατρών να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις εφόσον δεν βρεθούν άμεσα λύσεις στα προβλήματα του κλάδου.   Ανάμεσα στα αιτήματα των γιατρών είναι η εφαρμογή του πλαφόν ανά πάροχο για διαγνωστικές εξετάσεις και η άμεση καταβολή ληξιπρόθεσμων του ΕΟΠΥΥ προς τους γιατρούς.

Κάθε χρόνο την πρώτη Παρασκευή του Αυγούστου γιορτάζεται η Διεθνής Ημέρα Μπύρας (International Beer Day). Ξεκίνησε ως τοπική γιορτή στη Σάντα Κρουζ της Καλιφόρνιας, αλλά από το 2007 άρχισε να διεθνοποιείται με ραγδαίους ρυθμούς.

Ο προπονητής των Μίνι Παίδων της Ηλιούπολης, Λευτέρης Γκαραγκούνης, μιλάει στο WaterPoloLive για την 3η θέση των παιδιών του στην τελική φάση του σχετικού πρωταθλήματος κι αναφέρεται στο πώς ήρθε αυτή η σημαντική επιτυχία? «Δουλεύουμε μαζί με τα παιδιά αυτά τα δύο χρόνια, κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, ιδίως σε ό, τι αφορά στον χώρο και στον χρόνο που μας διατίθεται το κολυμβητήριο.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας στην Πειραιώς και τη Χαμοστέρνας πραγματοποίησε σήμερα η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ), αντιδρώντας στη μείωση των ποσοστών αναπηρίας και τη δραματική περικοπή επιδομάτων, συντάξεων, φαρμάκων και θεραπειών.

Στον Κοινωνικό Συνεταιρισμό Βλαστός θα προβληθεί την Παρασκευή 1/8 το ντοκιμαντέρ "Σπόροι του Θανάτου" (Seeds of Death) στις 20:30.   Το ντοκιμαντέρ αυτό που βραβεύθηκε στο Hoboken International Film Festival το 2013, σοκάρει, αποκαλύπτοντας τη γυμνή αλήθεια για τους Γενετικά Τροποποιημένους Οργανισμούς (ΓΤΟ).

Έξι επιχειρηματικά σχήματα κατέθεσαν χθες φακέλους δεσμευτικής προσφοράς στην Επιτροπή Διαγωνισμού της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ), στο πλαίσιο του διεθνούς ανοικτού πλειοδοτικού διαγωνισμού για την εκμίσθωση της οργανωμένης Ακτής Βουλιαγμένης.

Την Πέμπτη το μεσημέρι, στη Βουλή, αναμένεται να συναντηθούν για πρώτη φορά αντιπροσωπείες του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ, ως συνέχεια της ανταλλαγής των επιστολών μεταξύ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη.Υπενθυμίζεται πως ο κ.