• ispecs
  • chrysallida_new
  • little_bees
  • george's_jewellery
  • raxati
  • paulou_dontia
  • syntrivani
  • vlachos_apofraxeis
  • carbonoff
  • anthologio
  • venchi
  • lampros_odontiatros
  • kargas
  • jason cafe
  • kids_party
  • 3pigs
  • stamatiou_apofraxeis
  • Iraklis_Tsims
  • enso_tatoo
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • petshopcorner
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • goudis
  • anagnostou
  • psinokaimetho
  • booze
  • artina bakery
  • moutrakia.kids.tv
  • skoumis_metaforiki
  • chrisalida
  • dimi_fashion

Tag: R

Η Ευρωπαϊκή ημέρα υπέρ της μνήμης των θυμάτων του Σταλινισμού και του Ναζισμού, γνωστή και ως Διεθνής ημέρα της μαύρης πόρπης τιμάται κάθε χρόνο στις 23 Αυγούστου. Θεσπίστηκε από την Διακήρυξη της Πράγας σχετικά με την ευρωπαϊκή συνείδηση και τον κομμουνισμό στις 3 Ιουνίου 2008 που υπογράφτηκε από τον Βάτσλαβ Χάβελ και μέλη της Ευρωπαϊκής Βουλής.

To να δηλώσει κανείς ψευδώς χαμηλότερο εισόδημα από το πραγματικό, ώστε να λάβει επίδομα τέκνων ήταν η προφανής απάτη. Το να δηλώνει όμως, παιδιά άλλης οικογένειας ως δικά του, αξίζει βραβείο ?ευρεσιτεχνίας.

Αρθρογράφος:  Ιωάννης Χρηστάκης Φίλοι συνάδελφοι, Eδώ και ένα χρόνο, χωρίς πρότερη εμπειρία και κανένα χαρισματικό γραπτό λόγο, θέλησα και εγώ, στο μέτρο των δυνάμεών μου , να αρθρογραφήσω στα εκπαιδευτικά sites, βλέποντας την κυβερνητική λαίλαπα να ισοπεδώνει τον εργασιακό μου χώρο, που υπηρετώ πιστά από το 1989. Η αγανάκτηση με έπνιγε.

  Το σημερινό θέμα είναι λίγο εξειδικευμένο και ας με συγχωρήσουν οι αναγνώστες που δεν ασχολούνται με την παράδοση. Για εμένα όμως (και ευτυχώς και για αρκετούς άλλους) η παράδοση αποτελεί ένα πολύ αγαπημένο κομμάτι της καθημερινότητας και της ζωής μας και κάνουμε πολλές θυσίες ώστε να την προστατέψουμε με όσα μέσα διαθέτουμε.

Με «κλιμακούμενες και γενικευμένες κινητοποιήσεις» απαντά η ΑΔΕΔΥ στο «συνεχιζόμενο πογκρόμ απολύσεων δεκάδων χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων». Όπως αναφέρει η ΑΔΕΔΥ σε σχετική ανακοίνωσή της, τη Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2013, θα πραγματοποιηθεί έκτακτη σύσκεψη, με τη συμμετοχή των Ομοσπονδιών, όπου και θα ληφθούν αποφάσεις για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων που, σε πρώτη φάση, θα κορυφωθούν το Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2013, στη διαδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη ΔΕΘ.

Ο αναπτυξιακός έλεγχος στοχεύει στο να ελέγξει τις κινητικές, ακουστικές, κοινωνικές, γλωσσικές, οπτικοκινητικές και κριτικές δεξιότητες του παιδιού. Κατά τη φυσιολογική διαδικασία της σωματικής ανάπτυξης ένα παιδί αναπτύσσει παράλληλα και τις δεξιότητες του.

  Οι υπάλληλοι της Βουλής εξαιρούνται από τη διαθεσιμότητα- κινητικότητα την οποία θα υποστούν οι συνάδελφοί τους του υπόλοιπου δημόσιου τομέα.Τη δήλωση αυτή έκανε σήμερα ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αθήνα, 21 Αυγούστου 2013                                                                                                                                                             Αριθμ. Πρωτ.

Κάτι τέτοιες νύχτες, με τέτοιο φεγγάρι, που μας δίνεται η ευκαιρία να «απογειωθούμε» δίπλα στο κύμα ή να απολαύσουμε έτσι απλά έναν περίπατο σε κάποια ξεχασμένη γραφική γειτονιά είναι έτσι και αλλιώς σκέτη μαγεία. Και η πανσέληνος του Αυγούστου πάντα άκρως μοναδική.

Δήλωση του προέδρου της ΟΕΝΓΕ, Δημήτρη Βαρνάβα.   Εκκένωση Νοσοκομείων! Ακόμη και σε εμπόλεμες ζώνες προκαλεί ανατριχίλα το άκουσμα της εκκένωσης Νοσοκομείων.

Διαβάζοντας στο διαδίκτυο και στην διαύγεια για τον Δήμο Ηλιούπολης βλέπουμε ότι σαν Δήμος κάναμε Σύμβαση με εταιρεία για την διαμόρφωση του Φυτωρίου: "ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΘΕΣΗΣ 301/13 ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΦΥΤΩΡΙΟΥ ΠΓ13/13"   έναντι του ποσού των 5.746 ,17 ευρώ για τις εργασίες, αναλύοντας το μεροκάματο του κάθε τεχνίτη, βοηθού τεχνίτη, εργάτη.

Σήμερα (Τρίτη 20 Αυγούστου) έχουν πει ότι θα ανακοινωθούν  και θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης  (ΕΕΤΑΑ), οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης των δυνητικά ωφελουμένων και οι πίνακες των μητέρων που απορρίφθηκαν για την ένταξη των παιδιών τους στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς  της χώρας.   Μέχρι τώρα ώρα 04 .