Τρεις υπάλληλοι βρίσκουν τραγικό θάνατο μέσα στο φλεγόμενο κατάστημα της τράπεζας. Ήταν 5 Μαΐου του 2010.
Τρεις υπάλληλοι βρίσκουν τραγικό θάνατο μέσα στο φλεγόμενο κατάστημα της τράπεζας. Ήταν 5 Μαΐου του 2010.
Διπλάσιες πιθανότητες να μείνουν έγκυες με φυσικό τρόπο, έχουν οι γυναίκες που αντιμετωπίζουν με ρομποτική χειρουργική την ενδομητρίωση! Στο συμπέρασμα αυτό καταλήγουν οι γυναικολόγοι μετά την καθιέρωση τα τελευταία χρόνια της ρομποτικής χειρουργικής στην γυναικολογία. «Οι πιθανότητες διπλασιάζονται στις περιπτώσεις που οι γυναίκες πάσχουν από ελάχιστη ή ήπια ενδομητρίωση»διευκρινίζει ο Διδάκτορας του Πανεπιστημίου της Αθήνας, τ.
Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μελανώματος και την Ελληνική Εβδομάδα κατά του Καρκίνου του Δέρματος, το ΙΑΣΩ General προσφέρει δωρεάν εξετάσεις πρώιμης διάγνωσης του καρκίνου του δέρματος για όλη την εβδομάδα. Οι εξειδικευμένοι Πλαστικοί Χειρουργοί και Δερματολόγοι θα διενεργούν δωρεάν κλινικές εξετάσεις για πιθανό μελάνωμα ή άλλη μορφή καρκίνου του δέρματος στο ειδικό Ιατρείο Μελαγχρωματικών Αλλοιώσεων και Μελανώματος του ΙΑΣΩ General.
«Ο κόσμος είναι ωραίο μέρος για να γεννηθείτε αν δεν σας νοιάζει που μερικοί άνθρωποι πεθαίνουν όλη την ώρα ή έστω απλώς λιμοκτονούν κάποιες ώρες στο κάτω κάτω δεν πειράζει, αφού δεν είστε εσείς» Λόρενς Φερλινγκέτι «Oλοι κερδίζουν από την πορνεία: ο σωματέμπορας, ο πελάτης, οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που ασχολούνται με τα θύματα, οι ειδικοί που μιλάνε σήμερα στην ημερίδα, εγώ που ερευνώ το πεδίο, εσείς που γράφετε αυτό το ρεπορτάζ». Ο Γρηγόρης Λάζος είναι καθηγητής Κοινωνιολογίας στο Πάντειο.
Ο 27χρονος πατέρας είναι υπεύθυνος για τον θάνατο της 4χρονης Αννυ Μπορίσοβα από τη Βουλγαρία, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας.
Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Αγίου Δημητρίου και η Περιφέρεια Αττικής, σε συνεργασία με το αθλητικό σωματείο ΟΦΚΑ Οδυσσέας Αγίου Δημητρίου και με την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, διοργανώνουν την Κυριακή 17 Μαΐου 2015, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων στη μνήμη του Αλέκου Παναγούλη, αγώνες σε δημόσιο δρόμο με τον τίτλο ?Ειρηνοδρομία 2015?. Συγκεκριμένα, θα διεξαχθούν αγώνες 5χλμ.
Ένα νέο τοπίο στην αγορά τυχερών παιχνιδιών στη χώρα μας θα διαμορφώσει η λειτουργία των παιγνιομηχανημάτων VLTs από τον ΟΠΑΠ στα εξειδικευμένα καταστήματα που αναμένεται να ξεκινήσει εντός του Ιουνίου. Σύμφωνα με τους έως τώρα υπολογισμούς, η έναρξη θα πραγματοποιηθεί με μια πρώτη κρίσιμη μάζα 70 έως και 90 καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, ενώ σταδιακά θα παραδίδονται νέα καταστήματα.
Η Παγκόσμια Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας (Global Road Safety Week), καθιερώθηκε το 2012, με πρωτοβουλία του ΟΗΕ. Φέτος θα διεξαχθεί από τις 4 έως τις 10 Μαΐου, με θέμα την ασφάλεια των παιδιών.
Το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Μαΐου 2015, ώρα 20:00, οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων 1ου, 2ου, 3ου, 5ου, 7ου και 10ου, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Αγ. Δημητρίου, μας προσκαλούν σε ένα αφιέρωμα στον ελληνικό κινηματογράφο, στο θέατρο "Μίκης Θεοδωράκης" (Πεισιστράτου & Παπαδήμα).
Δεύτερη ευκαιρία για ενεργό σεξουαλική ζωή σε όσους πάσχουν από στυτική δυσλειτουργία δίνει η επιστήμη με την επαναστατική θεραπεία της αγγειογένεσης! Η θεραπεία γίνεται με κρουστικά κύματα-χωρίς φάρμακα, έχει μόνιμο αποτέλεσμα, είναι ανώδυνη , μη επεμβατική και χωρίς καμία παρενέργεια. «Οι άνδρες , των οποίων η στυτική δυσλειτουργία οφείλεται σε πρόβλημα αγγείων, μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας σε ποσοστό 80% έχουν φυσιολογικές σεξουαλικές επαφές χωρίς να χρειάζονται ούτε φάρμακα , ούτε ενέσεις»τονίζει ο διαπρεπής ουρολόγος - ανδρολόγος κ.
Τελευταία αγωνιστική για την ανδρική ομάδα basket του Γ.Σ.
Συνελήφθη στις 27-4-2015 το πρωί, στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.
Στα ύψη ανεβαίνει ο υδράργυρος τις επόμενες ημέρες, φτάνοντας τους 34 βαθμούς Κελσίου. Εντονότερη η ζέστη στην ανατολική Στερεά, την ανατολική Πελοπόννησο και τη Θεσσαλία.
Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών κρατουμένων, με δύο νεκρούς και τουλάχιστον 21 τραυματίες, σημειώθηκε σήμερα το βράδυ στις φυλακές Κορυδαλλού.Η συμπλοκή σημειώθηκε στην Γ' πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού λίγο μετά τις 20:00.
Από τις 6 έως τις 8 Μαΐου 2015 θα πραγματοποιηθεί στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών (Αμφιθέατρο Σάκη Καράγιωργα ΙΙ) συνέδριο με θέμα «Μέσα, Επικοινωνιακό Σύστημα και Βιώσιμη Ανάπτυξη». Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν 29 εισηγήσεις από ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο ευρύτερο πεδίο της ενημέρωσης και επικοινωνίας, 7 ψηφιακές εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί από φοιτητές, ενώ θα λάβουν χώρα 5 συμπόσια με συμμετοχή 23 ομιλητών.
Το καλοκαιράκι μύρισε! Η αυλή του Γκαζόζα είναι πάλι εδώ για μεζεδάκια & ουζάκια ή ένα πλήρες γεύμα..
Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες τα 30-4-2015 στο Μαρούσι, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 37χρονος ημεδαπός, δράστης πληθώρας ένοπλων ληστειών σε φαρμακεία σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, μετά από πολυήμερη, μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα, κατά τη διάρκεια της οποίας αξιοποιήθηκαν όλα τα δεδομένα και τα στοιχεία του προανακριτικού υλικού των ληστειών σε βάρος φαρμακείων, που είχαν διαπραχθεί το τελευταίο δίμηνο, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, εξακρίβωσε ότι δράστης είναι το ίδιο άτομο.
Το Σάββατο 9 Μαΐου στο Sports Cafe - Ilioupolis Tennis Club θα πραγματοποιηθεί η συναυλία του τμήματος του Σύγχρονου Τραγουδιού, όπου με την μπάντα του Ωδείου θα μας ερμηνεύσουν κομμάτια ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου. Η συναυλία έχει 1ο και 2ο μέρος.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr




























