Στον αέρα τινάσσεται το πρόγραμμα κατεδαφίσεων σε αιγιαλούς και παραλίες, που ξεκίνησε πέρυσι με χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο και διαφημίστηκε ως η “απάντηση” της Πολιτείας στις νομιμοποιήσεις αυθαιρέτων της τελευταίας δεκαετίας.
Στον αέρα τινάσσεται το πρόγραμμα κατεδαφίσεων σε αιγιαλούς και παραλίες, που ξεκίνησε πέρυσι με χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο και διαφημίστηκε ως η “απάντηση” της Πολιτείας στις νομιμοποιήσεις αυθαιρέτων της τελευταίας δεκαετίας.
Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Παχυσαρκίας κήρυξε την 4η Μαρτίου ως Παγκόσμια Ημέρα Παχυσαρκίας, με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τις επιδημικές διαστάσεις που έχει πάρει σήμερα η παχυσαρκία.
Σε μια απίθανη δήλωση προχώρησε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
Το πρότεινε η Σεβαστή Επιτροπή! Τι να κάνει και η έρμη κυβέρνηση του ψευδομένου (από το ψευδές όχι από το ψευδός).
Ενημέρωση από Πυροσβεστική Υπηρεσία
Ξανά στον... πάγο μπαίνει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός, καθώς τα πρωταθλήματα χάντμπολ, πόλο καθώς και όλων των χαμηλότερων κατηγοριών σε βόλεϊ, μπάσκετ και ποδόσφαιρο σταματούν μέχρι νεοτέρας λόγω της πανδημίας, σύμφωνα με τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς.
Έρχονται... αλλαγές σε όσα ξέραμε μέχρι σήμερα σχετικά με τους κωδικούς 2 και 6 στο 13033, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων Κικίλια και Χαρδαλιά για lockdown, μέτρα και απαγόρευση κυκλοφορίας. Χιλιομετρικός «κόφτης» για σούπερ μάρκετ, καταστήματα και άθληση.
Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό (COVID-19)
ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος. - Θερμοκρασία: Από 07 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Στο ερώτημα ποιος είναι ο καταλληλότερος τρόπος για να εορταστεί η επέτειος των 200 ετών από την έναρξη της ελληνικής επανάστασης, ο δήμαρχος της πόλης μας Γιάννης Κωνσταντάτος και η παράταξή του Ενωμένη Πόλη αποφάνθηκαν με έναν απροσδόκητο τρόπο.
Δείτε αποκλειστικά στοιχεία με την εξέλιξη της πανδημίας από τις 9 Ιανουαρίου μέχρι τις 2 Μαρτίου.
Το βιβλίο του καθηγητή Κοινωνικών και Οικονομικών Επιστημών, Ρόμαν Ζάντγκρουμπερ που αναλύει το υπόβαθρο του ανθρώπου που έπνιξε την Ευρώπη -και όχι μόνο- στο αίμα.
Έφυγε από τη ζωή, την 1η Μαρτίου 2021, σε ηλικία 92 ετών, ο συγγραφέας, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αγωνιστών Εθνικής Εαμικής Αντίστασης, Μήτσος Παλαιολογόπουλος.
Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει ότι όλοι οι πολίτες που κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας Μήδεια από τις 14 έως και τις 21 Φεβρουαρίου αντιμετώπισαν προβλήματα ηλεκτροδότησης πανελλαδικά, με αποτέλεσμα να επικοινωνήσουν με το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης και βλαβών...
(αδημοσίευτο - δικό μου - αδέσποτο)
Οι κινητοποιήσεις και ο αγώνας του λαού με πρωταγωνιστές τα Σωματεία και τους φορείς της πόλης που από την πρώτη στιγμή ανέδειξαν και αντιπάλεψαν το κλείσιμο του του ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ έφεραν το ΠΡΩΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
Σοβαρότατες καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών από εργαζόμενο στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» έρχονται στο φως.
Οι συντονισμένες δράσεις των συλλογικοτήτων και του Δημάρχου Ηλιούπολης, οι επερωτήσεις βουλευτών, η καθολική αντίδραση της κοινής γνώμης και οι παρεμβάσεις του Δήμου προς κάθε κατεύθυνση, είχαν ως αποτέλεσμα να διατεθούν γιατροί από Περιφερειακά Κέντρα Υγείας και έτσι ομαλοποιείται η λειτουργία του Κέντρου Υγείας Ηλιούπολης.
Στις 02/03/2021, πρωινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Ψυρρή, η Παναγιώτα Δ., 16 ετών, ελληνικής καταγωγής. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα κατά τις απογευματινές ώρες και προχώρησε άμεσα σε δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης.
Την έκθεση στην πανδημία για τους εργαζόμενους στις επιχειρήσεις των Super Market, από τις αποθήκες και τα γραφεία, μέχρι τα καταστήματα πώλησης, με τον απολογισμό του τελευταίου δεκαήμερου να είναι 2 νεκροί (ένας στον Πειραιά και άλλος ένας στη Χαλκιδική), αρκετοί νοσούντες και πολλαπλάσιος αριθμός εργαζομένων βρίσκονται σε καραντίνα, καταγγέλλουν τα Σωματεία των εργαζόμενων στο Εμπόριο.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr































