Θεομηνία λέει! – μπα, ανθρώπινη αχρειότης. Οδύνη, δέος, πένθος, τα συναισθήματα επιστρατεύουν τις λέξεις τους, αλλά μυαλό και ψυχή μένουν άφωνα
Θεομηνία λέει! – μπα, ανθρώπινη αχρειότης. Οδύνη, δέος, πένθος, τα συναισθήματα επιστρατεύουν τις λέξεις τους, αλλά μυαλό και ψυχή μένουν άφωνα
Η Πρεσβεία της Ιαπωνίας οργανώνει για έκτη συνεχή χρονιά Επίδειξη Ιαπωνικών Πολεμικών Τεχνών, που φέτος θα φιλοξενηθεί στο Αʼ Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Hλιούπολης.
Ο Δήμος Ηλιούπολης και ο Γ.Σ.Ηλιούπολης (τμήμα μπάσκετ)...
Σε αυτοκτονία οφείλεται σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο θάνατος ενός Αλβανού ηλικίας 50 ετών, που βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του σήμερα το πρωί, στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης.
O Θρασύβουλος Λυκουρέζος, το κεντρικό πρόσωπο στην τραγωδία της Πέρδικας στην Αίγινα, «έφυγε» το πρωί της Πέμπτης, 16 Νοεμβρίου, σε ηλικία 78 ετών.
Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και για την ασφάλεια των μαθητών, η Περιφερειάρχης Αττικής, σε συνεννόηση με το αρμόδιο Υπουργείο Παιδείας, αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Αττικής.
Σε συνέχεια έκδοσης Έκτακτου Δελτίου Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων σχετικά με πολύ ισχυρές βροχές και καταιγίδες που συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους, ο ΠΑΟΔΗΛ έδωσε εντολή να κλείσουν όλες οι ανοικτές Αθλητικές εγκαταστάσεις ευθύνης του.
Μια μέτρια προς ισχυρή, σε καμία όμως περίπτωση ακραία καταιγίδα ήταν αρκετή για την καταστροφή που κόστισε ανθρώπινες ζωές στο Θριάσιο.
Οι εκδηλώσεις θα γίνουν το Σαββατοκύριακο 18 & 19 Νοεμβρίου στις 7.00 μμ...
Oι επεμβάσεις ανάπλασης και σύσφιγξης κόλπου και αιδοίου μετά τον τοκετό και την εμμηνόπαυση είναι πια ένα συχνό φαινόμενο για τις γυναίκες που διεκδικούν χωρίς ενοχές το δικαίωμα στην αυτοπεποίθηση, στην σεξουαλική απόλαυση και στην θηλυκότητα, όποια δεκαετία και αν διανύουν.
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα», «Ευαγγελισμός» και «Μέγαρο Μουσικής» θα κλείσουν το απόγευμα της Παρασκευής, λόγω της επετείου του Πολυτεχνείου και κατόπιν υπόδειξης της αστυνομίας.
Δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος 22χρονης σχημάτισε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου.
ΑΤΤΙΚΗ - ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΙΣΧΥΡΕΣ.
Θα προβληθεί η ταινία - αριστούργημα του Σεργκέι Αϊζεννστάιν "Οχτώβρης" και θα γίνει συζήτηση με τους: Μένο Δελιοτζάκη - Σκηνοθέτη, Παύλο Κλαυδιανό - Δημοσιογράφο.
Ελληνικό - Αργυρούπολη, Περιστέρι, Μαρούσι, και Ναύπλιο ενώνουμε τις δυνάμεις μας, ώστε το "Χαμόγελο του Παιδιού", να μην σταματήσει την λειτουργία του.
Δεν έχει τέλος αυτό το πανηγύρι του θανάτου.
Διακόπηκε, πριν από λίγη ώρα, λόγω συσσώρευσης υδάτων, η κυκλοφορία των οχημάτων στην έξοδο 1 της Αττικής οδού, στο ρεύμα προς Ελευσίνα.
Ένα αποτρόπαιο θέαμα αντίκρισαν οι Πυροσβέστες στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης. Ένας άνδρας κάηκε ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του.
Κυριακή 19.11.2017 και ώρα 10:30 πμ στην Αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης (έναντι πλ. Φλέμιγκ)
Στα ελληνιστικά χρόνια επικράτησε τα ονόματα των ηγεμόνων να συνοδεύονται από προσωνύμια, όπως ο Ευπάτωρ, ο Φιλάδελφος, ο Πολιορκητής, ο Σωτήρας, ο Κεραυνός, ο Μέγας (ευκολάκι)
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr
































