Με ανακοίνωσή του, το υπουργείο Υγείας επιβεβαιώνει την καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ για εντοπισμό χολέρας στα υπόγεια του νοσοκομείου «Έλενα Βενιζέλου».
Με ανακοίνωσή του, το υπουργείο Υγείας επιβεβαιώνει την καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ για εντοπισμό χολέρας στα υπόγεια του νοσοκομείου «Έλενα Βενιζέλου».
ΠΕΜΠΤΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΗ 2017 στις 10:οο πμ - Η Λαϊκή Επιτροπή της Ηλιούπολης, απαιτεί από την κυβέρνηση να σταματήσει τώρα την πολιτική αρπαγής των σπιτιών και των καταθέσεων των εργατικών - λαϊκών νοικοκυριών
ΑΤΤΙΚΗ - ΚΑΙΡΟΣ: ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΠΥΚΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝH ΟΡΑΤΟΤΗΤA ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ. - ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 27 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
Εδώ και αρκετά χρόνια η Δημοτική αρχή και οι εργαζόμενοι, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι - έχουν δημιουργήσει τράπεζα αίματος για τις ανάγκες όλων μας.
Τώρα καταλαβαίνω (είμαι και λίγο αργόστροφος) γιατί δεν κινούνται προς «αισία έκβασιν» οι διεργασίες στην Κεντροαριστερά!
Φωτιά ξέσπασε σε ακατοίκητο σπίτι στην περιοχή των Εξαρχείων, στο κέντρο της Αθήνας.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΩΝ
Το ''Νατάσα Παζαΐτη - Κέντρο Υγείας μαστού'' κέρδισε το πρώτο βραβείο στο διεθνή διαγωνισμού φωτογραφίας Pink Glove Photo Competition.
Οι αγώνες ξεκινούν το Σαββατοκύριακο για την Α.1 γυναικών.
ΑΤΤΙΚΗ - ΚΑΙΡΟΣ: ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΠΥΚΝΕΣ. - ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 17 ΕΩΣ 26 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
Προσωρινά αρνητική ήταν η απάντηση της εταιρείας ΣΤΑΣΥ που είναι υπεύθυνη για την λειτουργία του ΜΕΤΡΟ στο αίτημα της δημοτικής αρχής της Ηλιούπολης για την πύκνωση των δρομολογίων
Νέος αδάμας Τσίπρα! Ακατέργαστος αλλά αξίας πολλών καρατίων. Είπε μετά την πτήση με το F-16: «Οριζοντιωθήκαμε με τις γραμμές των οριζόντων»
Τρία άτομα εισέβαλαν περίπου στις 21.00 στο μαγαζί επί της οδού Ζησιμοπούλου και απειλώντας τον υπάλληλο με το όπλο άρπαξαν τα χρήματα του ταμείου.
Παρά τις επιτυχίες και το χρυσάφι που έφερε πίσω από τους Ολυμπιακούς η Άννα Κορακάκι δεν κατάφερε να πείσει και την πολιτεία να σταθεί στο πλευρό της.
Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ κήρυξε την 17η Οκτωβρίου «Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Φτώχειας» το 1993.
3 αυτοκίνητα κάηκαν σήμερα το πρωί στην Νέα Σμύρνη...
Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας, στον οποίο η ώρα αλλάζει από θερινή σε χειμερινή. Φέτος αυτό θα συμβεί στις 29 Οκτωβρίου.
Οι δικαστές του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου, υιοθετώντας την εισαγγελική πρόταση, αποφάνθηκαν πως ο θάνατος του μωρού ήταν δυστύχημα και μετέτρεψαν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, που αντιμετώπιζε ο 28χρονος, σε εξ αμελείας.
Στοιχεία που φέρνουν τα πάνω-κάτω από το Πανελλήνιο Κέντρο Οικολογικών Ερευνών - Πάνω από 3.000 καταγγελίες από καταναλωτές μόνο μέσα στο 2017 - Το 64% των τροφίμων βρέθηκε ακατάλληλο ή νοθευμένο - Γαλακτοκομικά, αλλαντικά, αναψυκτικά, χυμοί, λάδι, τα πάντα βρίσκονται στην "μαύρη λίστα"
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr
































