Tag: www.ilioupoligiao

Με την κατάθεση του μάρτυρα Παναγιώτη Τσαφολόπουλου, μέλους του αυτοδιαχειριζόμενου χώρου της Ηλιούπολης, συνεχίστηκε και σήμερα στην δικαστική αίθουσα των γυναικείων φυλακών κορυδαλλού, η δίκη για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης της «Χρυσής Αυγής».

Το 4ο Λύκειο Ηλιούπολης (Βάκχου 13, Ηλιούπολη), σύμφωνα με την υπʼ αρ. 1703/1-2-17 Απόφαση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Α΄ Αθήνας, ορίστηκε για τη φετινή σχολική χρονιά ως το Εξεταστικό Κέντρο για το Διαγωνισμό EUROSCOLA 2016-2017.

Με ανακοίνωσή τους στο indymedia η «ομάδα απείθαρχων μαθητών» ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση και καταστροφή εκδοτηρίων της ΣΤΑΣΥ στο σταθμό του Τραμ «Πλατεία Βεργωτή».

Την... λιμουζίνα των εργατών έβαλαν στο στόχαστρο τέσσερις νεαροί που αποφάσισαν να κάνουν... επανάσταση καταλαχταρώντας τον κόσμο που ήταν μέσα στο λεωφορείο.

Οι Συντονιστικές Επιτροπές Μαθητών Αθήνας και Πειραιά και η Συντονιστική Επιτροπή ΕΠΑΛ καλούν σε πορεία εκείνη τη μέρα με ραντεβού στις 10 το πρωί στα Προπύλαια...

Ένα βίντεο (βλέπετε εδώ - με τίτλο “H εκκλησία στην πόλη της Ηλιούπολης”) αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έτυχε πλατιάς θέασης.

Τέσσερα τραγικά γεγονότα συνέβησαν σαν σήμερα, 8 Φεβρουαρίου, στη χώρα μας τον 20ό αιώνα, γεγονότα που προκάλεσαν πανελλήνια θλίψη και συγκίνηση.