Tag: www.ilioupoligiaolous

Ο Αλέξανδρος Έξαρχος την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στον Χαραυγιακό, ενώ ήταν και βασικό στέλεχος την Μικτής Παίδων Αθηνών ενώ έχει κληθεί και στις προεπιλογής της εθνικής Ελλάδος Κ15.

Ένα δεκάχρονο αγόρι στη Σπάρτη τραυματίστηκε σοβαρά, όταν το σιδερένιο τέρμα του γηπέδου που έπαιζε με τους φίλους τους, έπεσε πάνω του με αποτέλεσμα το παιδί να σπάσει τη βάση του κρανίου του.

Το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος/ΕΕΤΕ εκφράζει τη λύπη του για το θάνατο του μέλους του, ζωγράφου και ερευνητή Σπύρου Κ. Λάμπρου, που έφυγε από τη ζωή, όπως ανακοινώθηκε από τη σύζυγό του γλύπτρια Βιβή Δουατζή-Λάμπρου.

Κατασχέθηκε πλήρης εξοπλισμός εργαστηρίου-φυτωρίου υδροπονικής καλλιέργειας, -11- δενδρύλλια κάνναβης και -693- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης

Με πολλές συμμετοχές από όλη την Ελλάδα, στην τελική ευθεία για το 9ο OPEN πρωτάθλημα σκακιού που συνδιοργανώνουν ο Σκακιστικός Όμιλος Καρπενησίου, το For-Mat και η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδας, στο ξενοδοχείο Country Club Hotel & Suites στο Μικρό Χωριό Ευρυτανίας

Παρέστησαν ο βουλευτής Λευκάδας κ. Παναγιώτης Καββαδάς, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Κώστας Κτενάς, ο πρόεδρος του Συλλόγου Λευκαδίων Ηλιούπολης κ. Ευάγγελος Γεωργάκης, μέλη του Δ.Σ.του Συλλόγου και πλήθος κόσμου.

Μετά το δυστύχημα στην Ελλάδα, ο Γάλλος πλήρωσε εγγύηση και πήγε σπίτι του. Ξεσπούν οι συγγενείς των θυμάτων: "Θα κινηθούμε νομικά".