Το πολιτιστικό στέκι ''άνω ποταμών'' κόβει την πίτα του...
Το πολιτιστικό στέκι ''άνω ποταμών'' κόβει την πίτα του...
Ήρθε και φέτος η ώρα , παλαιοί και καινούργιοι φίλοι, μαθητές, πελάτες, μοντέλα του ATHENS ART STUDIO, να βρεθούμε και να κόψουμε την πίτα για το 2017.
Αρνητική εντύπωση προκαλούν οι ενέργειες του Δήμου Αλίμου να αμφισβητήσει τα διοικητικά όρια του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης με σειρά ενεργειών προς τους αρμόδιους φορείς, χωρίς μάλιστα, στα πλαίσια της καλής γειτονίας, πρωτίστως, ο Δήμος να έχει ενημερωθεί επίσημα.
Με τη Διοίκηση Σταμέλου είναι φανερό πλέον πως, μετά από δύο χρόνια στο πηδάλιο του Δήμου Καισαριανής, δεν μπορεί κανένας να είναι σίγουρος ότι ο κατήφορος έχει τελειωμό.
''Tον κίτρινο, σκανδαλοθηρικό Τύπο θα πρέπει να τον βλέπουμε όχι μόνο ως αποτέλεσμα της συγκυρίας ή ατομικών ευθυνών και προτιμήσεων των δημοσιογράφων, των εκδοτών και του κοινού, αλλά αντίθετα, πρωτίστως ως προϊόν των κοινωνικών συνθηκών''
Να πηγαίνεις στο γήπεδο και να μαθαίνεις ότι η γυναίκα σου γέννησε...
Μετά από τις ασφυκτικές πιέσεις της τρόικας, η κυβέρνηση είναι έτοιμη να εφαρμόσει τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς (e-auctions) ακινήτων από τις τράπεζες,...
Μια αναδρομή στην ιστορία των Ενοριών, των ιερών Μονών και παρεκλησσιων της πόλης μας...
Έξυπνοι πίνακες και βιντεοπροβολείς τοποθετούνται στα γυμνάσια και στα λύκεια της Γλυφάδας, με πόρους του δήμου.
Κακό πράγμα η αμορφωσιά, ιδίως εκείνη της εξουσίας.
Ο Παύλος Πολάκης μιλώντας για τη σύλληψη άνδρα που φέρεται να του έστελνε απειλητικά μηνύματα, είχε στρέψει τα “βέλη” του και κατά του πρώην επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλη Σφακιανάκη.
Η ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Ε.Β.Ε. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Η Dream City Hospitality Group στην Νέα Υόρκη προσφέρει καλό ελληνικό φαγητό...
ΑΤΤΙΚΗ : ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΣΘΕΝΩΝ ΒΡΟΧΩΝ
Ο Νίκος Κούρκουλος (Αθήνα, 5 Δεκεμβρίου 1934 - 30 Ιανουαρίου 2007) ήταν Έλληνας ηθοποιός, που υπηρέτησε το Εθνικό Θέατρο, το οποίο και τον γαλούχησε.
Τον Νοέμβριο του 2012 βρέθηκα στην Κωνσταντινούπολη για ένα ρεπορτάζ του BHMAgazino.
Από 31 Ιανουαρίου έως και 5 Φεβρουαρίου...
Πύρινος εφιάλτης τα ξημερώματα στο κέντρο της Γλυφάδας...
Ο Αντόνιο, χτυπημένος από την οικονομική κρίση ζητά να πάρει ένα δάνειο, αλλά η μόνη εγγύηση που διαθέτει είναι... ο λόγος της τιμής του.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr

































