Tag: www.ilioupoligiaolous.gr

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή ενός ανθρώπου που, μεταξύ άλλων, ένα εκ των τεσσάρων του παιδιών διαθέτει πιστοποιητικό αναπηρίας σε ποσοστό 80%!

​Την Κυριακή 5/2/2017, στις 11:00 π.μ. στο 15ο δημοτικό σχολείο Ηλιούπολης, ​Θράκης και Αλιμούντος, 16341, Ηλιούπολη, θα διεξαχθεί Αιματολογική Ημερίδα

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ως μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για τα Εξαφανισμένα Παιδιά (Missing Children Europe) και του Διοικητικού της Συμβουλίου συμμετέχει στη μεγάλη διαδικτυακή εκστρατεία καλώντας σε δράση όλους τους αρμόδιους Υπουργούς της Ευρώπης.

Σε κάθειρξη έξι ετών καταδικάστηκε ένας 25χρονος που κάθισε στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου (ΜΟΔ) Θεσσαλονίκης, επειδή, ως συνοδός παιδιών με ειδικές ανάγκες

Σε ανάρτηση της δημοσιογράφου για το επεισόδιο με τη Χρυσή Αυγή στο σχολείο στο Πέραμα, ο χρυσαυγίτης επιτίθεται στη γνωστή δημοσιογράφο και την αδελφή της που πάσχει από σύνδρομο Down.

Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος πέντε μελών εγκληματικής οργάνωσης, που διέθεταν προς πώληση ποσότητες πατάτας