Tag: αξιολόγηση

Αυτή τη στιγμή το Υπουργείο Παιδείας εγκληματεί σε βάρος της ψυχικής και σωματικής υγείας των παιδιών μας και εμείς, γονείς και εκπαιδευτικοί, γινόμαστε συνένοχοι δίνοντας τη συναίνεσή μας.

Είναι γνωστό πως παρά τις τυμπανοκρουσίες που ήχησαν στην ίδρυσή τους, η πολιτική όλων των κυβερνήσεων μετά από αυτή την ίδρυση, έχει οδηγήσει σε συρρίκνωση τις ειδικότητες στα ΕΠΑΛ.

Βρισκόμαστε ένα δεκαήμερο πριν το Πάσχα 2017, σε μια χώρα ούτε καν περιορισμένης κυριαρχίας, που κυριαρχείται που ένα ερώτημα: Πότε θα κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση;

Αυξημένο κίνδυνο πρόωρων εκλογών με αφορμή την δεύτερη αξιολόγηση που ξεκινά το φθινόπωρο, και καθυστέρηση της ένταξης των ελληνικών ομολόγων στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ "βλέπει" η BofA Merrill Lynch...

Ανοίγουμε και πάλι τον κύκλο των επίκαιρων συζητήσεων με τίτλο «Συζητάμε για την Παιδεία» με δύο διακεκριμένους ομιλητές και ένα επίμαχο θέμα. Ο Χρήστος Κάτσικας και ο Παύλος Χαραμής θα αξιολογήσουν την «αξιολόγηση».

Εκπαιδευτικοί εν δράσει - ΑΠΥΣΠΕ Στερεάς Ελλάδας   Για την απόφαση Λοβέρδου στις 26 Ιανουαρίου σχετικά με τις αμοιβές των στελεχών που υλοποίησαν την αξιολόγηση. Οι τιμητές της διαδικασίας της αυτοαξιολόγησης της σχολικής μονάδας και της αξιολόγησης του εκπαιδευτικού έργου, τα στελέχη της εκπαίδευσης που, με πύρινες εγκυκλίους, τρομοκρατούσαν συναδέλφους και Διευθυντές σχολείων, όλοι αυτοί που επιχειρηματολογούσαν υπέρ της αξιολόγησης των απολύσεων για να μην "εξομοιώνονται" οι "άριστοι" με τους "ανεπαρκείς", αποδείχθηκαν τελικά οι ίδιοι ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΕΣ ? ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ:Η επίθεση στο δικαίωμα στη δουλειά συνεχίζεται!Έχουμε μόνο μία επιλογή: ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ!   ΚΑΛΕΣΜΑ σε ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ Δευτέρα 3 Νοέμβρηστις 6.30μ.

Το συνδικαλιστικό κίνημα, μένει παγερά αδιάφορο στις κυβερνητικές κόντρες που έχουν ξεσπάσει, κάτω από την πίεση του αγώνα και της ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ της μεγάλης πλειοψηφίας των εργαζομένων, μεταξύ των δύο εταίρων της συγκυβέρνησης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Οι κινήσεις πολιτικής σκοπιμότητας από την μεριά του ΠΑΣΟΚ, να περισώσει ότι μπορεί για την πολιτική του ανάταση στο ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών, δεν αποπροσανατολίζουν τους εργαζόμενους από το στόχο της κατάργησης του εκτρωματικού νόμου της «αξιολόγησης» Μητσοτάκη.

Απορρίφθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας το αίτημα της ΑΔΕΔΥ με το οποίο ζητούσε την αναστολή των εγκυκλίων του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης για την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων και των υπαλλήλων των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ).

Παναττική στάση εργασίας από τις 10 το πρωί μέχρι τις 15:00 και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11:00 έξω από το υπουργείο Υγείας, θα πραγματοποιήσουν αύριο Τετάρτη 23 Ιουλίου, οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία, ζητώντας την ακύρωση της αξιολόγησης των υπαλλήλων, που όπως υποστηρίζουν οδηγεί σε απολύσεις.

Του Γιώργου Χαρίση Διάβασα το σχόλιο μιας φίλης, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όταν είδε τις δηλώσεις συνδικαλιστή της ΠΟΕ-ΟΤΑ στην τηλεόραση, που έλεγε: «Απ' τη στιγμή που θα εμφανιστούν οι ελεγκτές θα γίνεται κατάληψη, είπε ο μέγας συνδικαλιστής, κι έμεινα ..

Την πραγματοποίηση συλλαλητηρίου την Τρίτη 22 Ιουλίου έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ανακοίνωση η εκτελεστική επιτροπή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ-ΟΤΑ).

Προβληματισμός υπάρχει από την πλευρά του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης σε ό,τι αφορά το σύστημα της αξιολόγησης, δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θέμις Μπαλασόπουλος μετά τη συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στους ΟΤΑ με τον υπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη..