Tag: ντροπή

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε η διευθύντρια του Εσπερινού ΓΕΛ Χανίων, αναφέροντας πως τέσσερις μαθητές της δεν μπόρεσαν να δώσουν Πανελλήνιες εξετάσεις γιατί δεν τους έδωσαν άδεια οι εργοδότες τους

«Ο Μανώλης Πετσίτης ήταν κάποιος που τυχαία φωτογραφιζόταν μαζί μας» είπε ανερυθρίαστα ο Αλέκος Φλαμπουράρης απαντώντας στον Κωστή Χατζηδάκη, για τον παλιό συμμαθητή του Νίκου Παππά, που όλοι τον έβλεπαν να είναι… όλως τυχαίως δίπλα του και δίπλα τους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με τον αρχηγό του, είναι μόνο το εξόφθαλμο σύμπτωμα του δημόσιου αμοραλισμού. Εδώ και πολλά χρόνια, ολόκληρο το πολιτικό σύστημα «ντρέπεται» με μεθοδικό τρόπο για όλους τους άλλους εκτός από τον εαυτό του.

Ποιος άραγε αγχινούστατος εγκέφαλος επέλεξε το σημείο, χωρίς ν' αναρωτηθεί καν για ποιο λόγο γέρνει προς τα μπρος η σκοπια και να χρειαστεί το "πανωσήκωμα" με ταύλες για να έρθει στα ίσα της;

Όποιος αισθάνεται καταπιεσμένος μπορεί να φύγει και να υποστεί τις συνέπειες" είπε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής! - Μίλησε για 30 άτομα που έκαναν τα επεισόδια και για χειραγωγημένα σκηνικά

Απίστευτο περιστατικό στο Χώρο Φιλοξενίας Αστέγων στην Πανόρμου - Πολίτης προσπάθησε να βοηθήσει άστεγο το βράδυ της Δευτέρας αλλά ο δημοτικός υπάλληλος… έκλεισε την αίθουσα στην Πανόρμου

Στην συμβολή Λουκίδου και Ηρώς Κωνσταντοπούλου, στη γωνία των πολυκλαδικών έχει χτιστεί ένα πολυχώρος – θέατρο για τις ανάγκες και όχι μόνο, του συγκροτήματος των πολυκλαδικών.

Η κυβέρνησή του δημιούργησε site με οδηγίες για το πως μπορούν να... αποφεύγονται οι πρόσφυγες! Προβάλουν χάρτη με 900 σημεία "τα οποία πρέπει να αποφεύγει κανείς λόγω υπερσυγκέντρωσης μεταναστών"

Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας συνέληφθησαν χθες (22-01-2016) το μεσημέρι, δύο Αστυφύλακες, που υπηρετούν σε Υπηρεσία της Αττικής, γιατί παρείχαν παράνομα υπηρεσίες φύλαξης σε οικία επιχειρηματία, ενώ για την υπόθεση αυτή αναζητείται εντός των ορίων του αυτοφώρου και ένας Αρχικελευστής του Λιμενικού Σώματος ? Ελληνικής Ακτοφυλακής.   Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, για παράβαση της νομοθεσίας για τη ρύθμιση θεμάτων ιδιωτικών επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών ασφαλείας και γραφείων ιδιωτικών ερευνών, καθώς και για άσκηση επαγγέλματος παρά τη θέση τους ως αστυνομικοί.

Πόσο «πολιτισμένος» είναι ο κόσμος μας, σε σχέση με το «βάρβαρο» παρελθόν; Οταν πριν από πολλές δεκαετίες ένας δημοσιογράφος ρώτησε τον Μαχάτμα Γκάντι την άποψή του για τον δυτικό πολιτισμό, εκείνος απάντησε με χιούμορ: «Πιστεύω πως θα ήταν μια πολύ καλή ιδέα»!   Και ο Γκάντι δικαιώνεται, καθώς στον θαυμαστό καινούργιο κόσμο μας ο αριθμός των εκτοπισμένων και των προσφύγων έφτασε πέρσι το επίπεδο-ρεκόρ των 60 εκατομμυρίων ανθρώπων..