Αξεπέραστης νοστιμιάς και θρεπτικής αξίας οι σαρδέλες. Αντί να τις τυλίξουμε σε αμπελόφυλλα, τις βάζουμε σε στρώσεις και τις φουρνίζουμε μέχρι να γίνουν ζουμερές.
Μια μικρή γεύση από το τεύχος Ιουνίου του Γαστρονόμου με αφιέρωμα στη μερακλίδικη σαλονικιώτικη κουζίνα όπως τη μαγειρεύουν στα σπίτια τους οι Θεσσαλονικείς!
Ο Παλλεσβιακός Σύλλογος Αγ. Δημητρίου, σας προσκαλεί στη «Γιορτή σαρδέλας» που διοργανώνει την Κυριακή 8-10-2017 και ώρα 19:30, στο παλαιό 3ο Δημοτικό Σχολείο (Πηλέως 56).