Tag: ΦΟΥΡΝΟΣ

Για το σερβίρισμα, στρώνουμε σε πιατέλα έναν αφράτο πουρέ σελινόριζας, αδειάζουμε από πάνω το κρέας με τη σάλτσα του και συνοδεύουμε με τηγανητές πατάτες.

Μπορούμε να τα σερβίρουμε ως μεζέ αλλά και ως κυρίως πιάτο, με μια σαλάτα στο πλάι, όποτε θέλουμε να φτιάξουμε κάτι χωρίς πολύ κόπο.

Ο φούρνος «Τάκης» στο Κουκάκι είναι από τους πιο γνωστούς και θρυλικούς της Αθήνας. Ο ιδιοκτήτης του, ο Τάκης Παπαδόπουλος, έγραψε τη δική του ξεχωριστή ιστορία. Όσοι τον γνώριζαν, θρηνούν για το θάνατό του.