Tag: ΑΙ

Γνωρίζουμε την ιστορία πίσω από τον πίνακα «Η Γαλάτεια των Σφαιρών» του Σαλβαντόρ Νταλί, ένα έργο που απεικονίζει την «δαιμονική» σύντροφο του ζωγράφου, Γκαλά, και αποτελεί ένα παράδοξο κράμα πυρηνικής φυσικής και αρχαιοελληνικής μυθολογίας.

Τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης όταν οδηγός ΤΑΞΙ παραβίασε «Stop» και συγκρούστηκε με διερχόμενο λεωφορείο που εκτελεί το δρομολόγιο «823», στη συμβολή των οδών Ασκληπιού και Γεροστάθη, στο Περιστέρι.

Αν ενδιαφέρεστε κι εσείς να παρακολουθήσετε τα τηλεδιαδικτυακά μαθήματα χορού και να μας γνωρίσετε, παρακαλώ πολύ επικοινωνήστε μαζί μου στο παρακάτω τηλέφωνο: 6980666349 Υπεύθυνη Χοροδιδασκάλισα: Στέλλα Πνάκα!!

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσηλευτικού Ιδρύματος του Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΝΙΜΤΣ) νοσηλεύεται από τα ξημερώματα της Κυριακής με κορονοϊό ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιώς κ. Ανδριανός Μιχάλαρος.

Mιλάει στον «Ριζοσπάστη» της 25-27/12/20 ο Θανάσης Καλαμπαλίκης, μικρός έμπορος και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας.

Η -1η- επέμβαση στην Ελλάδα, εμφύτευσης Reducer στην καρδιά για την αντιμετώπιση της στηθάγχης και της στεφανιαίας νόσου διενεργήθηκε με επιτυχία από τον επεμβατικό Καρδιολόγο Γιώργο Τζάνη στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν.