Mια ζωή μεροδούλι-μεροφάι. Στα ογδόντα επτά του, είδε την σύνταξη του να μειώνεται μέχρι εξατμίσεως.
Mια ζωή μεροδούλι-μεροφάι. Στα ογδόντα επτά του, είδε την σύνταξη του να μειώνεται μέχρι εξατμίσεως.
Αυτά μόνο στην Ηλιούπολη συμβαίνουν. Μια Φωτογραφία είναι χίλιες λέξεις.
Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι λέει ο Λαός. Με τη φράση αυτή αποδίδει την ευθύνη των ηγετών , της Διοίκησης, για πράξεις η παραλήψεις τους που οδηγούν και τους απλούς πολίτες να τους μιμούνται ! Αποτέλεσμα? μια υποκουλτούρα που τη συνηθίζουμε θεωρώντας την «φυσιολογική».
Σας παρουσιάζουμε (για πρώτη φορά στο SIROCCO'S παραλία Γλυφάδας) τους: Τέτη ΡΕΝΕΖΗ και τον Σπύρο ΤΑΛΙΑΔΑΝΟ με καλλιτεχνική επιμέλεια του Απόστολου ΚΟΡΔΕΛΛΑ piano - keyboards. Δωρεάν είσοδος και χωρίς καμία επιβάρυνση για την ζωντανή μουσική.
Καταγγέλλουμε την συγκυβέρνηση (ΝΔ ? ΠΑΣΟΚ), που επανέφερε την παραχώρηση των οικοπέδων στους Κόπτες, μέσω της ΕτΑΔ (πρώην ΚΕΔ) και προχώρησε στην παραχώρηση των δύο οικοπέδων που βρίσκονται στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου, στις οδούς Λυσίου & Κέκρωπος και Λυσίου & Ιπποκράτους. Σε μια περιοχή που ασφυκτιά από την κίνηση και το μπετόν, χωρίς χώρους πρασίνου, χωρίς υποδομές (πολιτισμού ? αθλητισμού ? παιδικούς σταθμούς).
Αποτελέσματα αγώνων μπάσκετ Γ.Σ.
ΑΡΝΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ διευθυντών/ριών και προϊσταμένων σχολικών μονάδων Η μέχρι τώρα εφαρμογή της λεγόμενης αυτοαξιολόγησης και αξιολόγησης των σχολείων και των εκπαιδευτικών έχει πείσει και τον πλέον δύσπιστο για τους πραγματικούς της στόχους, εντελώς ξένους με την αναγκαιότητα μιας προοδευτικής εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης. Είναι πλέον σαφές ότι η αξιολόγηση αποτελεί οργανικό τμήμα μιας ενιαίας πολιτικής με κατεύθυνση την αντιδραστική μετάλλαξη του δημόσιου σχολείου: ένα φτηνό σχολείο, της αμάθειας, των δεξιοτήτων μιας χρήσης, που λειτουργεί με την αγοραία λογική, μακριά από τις ανάγκες, τις δυνατότητες και τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών και της κοινωνικής πλειοψηφίας.
Ποιοι χάνουν τη σύνταξη πριν από τα 62 Έως και δώδεκα χρόνια περισσότερα στη δουλειά για μεγάλες κατηγορίες εργαζομένων φέρνουν τις συντάξεις. Οι οποίες περιλαμβάνονται στο πακέτο μέτρων που απέστειλε η κυβέρνηση στην τρόικα τα ξημερώματα της Κυριακής.
Από τα μέσα Σεπτεμβρίου πραγματοποιήσαμε τρεις επαφές με τη διοίκηση της 1ης ΥΠΕ (Υγειονομική Περιφέρεια) Αττικής με σκοπό να ενημερωθούμε για τις προθέσεις τους και να τους ενημερώσουμε για τη δική μας άποψη και θέση. Από την πρώτη στιγμή καταστήσαμε σαφές ότι θέση μας είναι η κατοχύρωση και αναβάθμιση της δωρεάν, δημόσιας, καθολικής πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας για όλους τους κατοίκους της πόλης μας.
Ρήγας Αξελός - Παρί Χριστοδουλοπούλου* .
Διαβάζουμε τα αποτελέσματα για τις επαναληπτικές εκλογές στον Δήμο Καισαριανής.
Ο Ηλίας Σταμέλος, υποψήφιος της Λαϊκής Συσπείρωσης, είναι ο νέος δήμαρχος Καισαριανής, όπου σήμερα πραγματοποιήθηκαν επαναληπτικές δημοτικές εκλογές, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες. ώρα 20.
Οι αγώνες basket των ομάδων της πόλης μας. 01.
Η Κατερίνα δραπέτευσε. Όσες φυλακές έζησε, όσους παραδείσους κι αν αναζήτησε στα ναρκωτικά ποτέ δεν έφτασαν.
Επαναληπτικές εκλογές σε Καισαριανή Οι δημότες Καισαριανής θα κληθούν να επιλέξουν για τη νέα τοπική διοίκηση ανάμεσα στη Συνεργασία Πολιτών Καισαριανής (ΣΥΡΙΖΑ) με επικεφαλής τον Γ.Κοντόσταυλο, ο οποίος αναδείχθηκε δήμαρχος βάσει των αποτελεσμάτων του Μαΐου και τη Λαϊκή Συσπείρωση Καισαριανής (ΚΚΕ) με υποψήφιο δήμαρχο τον Η.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr































