Tag: Αν

Στόχος εμπρηστικής επίθεσης έγινε ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος, καθώς άγνωστοι τοποθέτησαν και πυροδότησαν χθες στη 01:00 τα ξημερώματα εμπρηστικό μηχανισμό στο πολιτικό του γραφείο, στη Λεωφόρο Αλίμου στην Αργυρούπολη.

Στην Αθήνα η κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί στις 7.30 μ.μ. με προσυγκέντρωση στο Πάρκο Ελευθερίας, ενώ στην Θεσσαλονίκη στις 6.30 μ.μ.

Ο δείκτης ατυχημάτων και μάλιστα των σοβαρών τροχαίων ανεβαίνει, αντί να κατεβαίνει. Γινόμαστε ολοένα και περισσότερο θεατές μιας πολύ δυσάρεστης κατάστασης και κάθε λίγο θρηνούμε -κυρίως νέους- ανθρώπους στην άσφαλτο. Η περίοδος είναι έντονα φορτισμένη, λόγω και του πρόσφατου δυστυχήματος του Mad Clip στην παραλιακή, στη Βουλιαγμένη.

Το Δήμαρχο της πόλης μας Γιώργο Χατζηδάκη είχε επισκεφθεί στο γραφείο του, τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη, η συμπολίτισσα μας κ. Μάρθα Σημαντήρη και του γνωστοποίησε την πρόθεση της να δωρίσει ένα ειδικό παγκάκι που να εξυπηρετεί τις ανάγκες ατόμων με αναπηρία.

Ο Σωτήρης Λαφαζάνης είχε ανοίξει τον πρώτο «Αρχάγγελο», το 1996 στου Ψυρρή, που είχε τη μορφή πιάνο μπαρ, και στη συνέχεια τον μετέφερε στην περιοχή του Μεταξουργείου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης επικαλούνται ανεπίσημες πηγές και αναφέρουν ότι η ακρόαση για τον τερματισμό της έρευνας πραγματοποιήθηκε από την δικαστή, Σουέλα Ντάσι.

Ο εμπρησμός της μοτοσικλέτας ενός αστυνομικού στην Νέα Σμύρνη, τον Δεκέμβριο του 2020, ήταν η αφορμή για να μπει τέλος στην δράση μιας ομάδας ανήλικων που διακινούσαν ναρκωτικά σε διάφορες περιοχές της Αθήνας.

Από τις 16 έως και τις 18 Οκτώβρη, διοργανώνονται εκδηλώσεις με αφορμή την απελευθέρωση της Αθήνας (12 Οκτωβρίου 1944).

Την Παρασκευή, 08.10.2021, πέθανε η ακτιβίστρια για τα ανθρώπινα δικαιώματα και πρόεδρος του Σωματείου Υποστήριξης Διεμφυλικών, Μαρίνα Γαλανού, με την είδηση να προκαλεί θλίψη στην ελληνική κοινωνία.

Το αγωνιστικό ραντεβού έχει δοθεί στις 11.30 π.μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος και θα ακολουθήσει πορεία στο Μέγαρο Μαξίμου παίρνοντας όλα τα μέτρα προστασίας από την πανδημία.

Την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου οι Δήμαρχοι Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης, Αγίου Δημητρίου Μαρία Ανδρούτσου, Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης και Καισαριανής Χρήστος Βοσκόπουλος, συνοδευόμενοι από αντιπροσωπία της επιτροπής αλληλεγγύης πολιτών κάθε Δήμου, επισκέφτηκαν τον Δήμο «Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας» στην Εύβοια

Στόχος της κυβέρνησης να περιοριστούν οι επιπτώσεις των αυξήσεων των τιμών για τους καταναλωτές - Σε τι επίπεδα θα κινούνται οι επιδοτήσεις - Εντός των ημερών η έκοδση ΚΥΑ για το ρεύμα και το φυσικό αέριο