Tag: Αν

Παγίδες θανάτου θα μπορούσαν να αποδειχτούν τα δέντρα μετά την επέλαση του χιονιά, με τον κρατικό μηχανισμό να προσπαθεί να αποκαταστήσει τις «παρενέργειες» που έφερε η κακοκαιρία «Μήδεια».

Έναν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό τοποθέτησαν αργά απόψε το βράδυ άγνωστοι στο σπίτι του προέδρου της ΠΟΑΞΙΑ Γιάννη Κατσιαμάκα στον Βύρωνα.

Ως Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική αποχωρήσαμε από το περιφερειακό συμβούλιο στη διάρκεια της 5ης συνεδρίασης σήμερα 18/2/2021 όπως έκαναν και άλλες περιφερειακές παρατάξεις (Λαϊκή Συσπείρωση, Ανυπότακτη Αττική, Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση, Δύναμη Ζωής) καθώς ο περιφερειάρχης αρνήθηκε να συζητήσει το θέμα των προβλημάτων και των μέτρων για την αντιμετώπιση της «Μήδειας» που ζητήσαμε να ενταχθεί προ ημερήσιας διάταξης.

Την ανεπάρκεια θεσμικού πλαισίου, που επιτρέπει σε επιτήδειους να παρανομούν «βαφτίζοντας» τους χώρους τους με ονομασίες που παραπέμπουν στη φυσικοθεραπεία, καταγγέλλει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών.

Εξαιτίας των καιρικών συνθηκών και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν τις πρωινές ώρες και για την ασφαλέστερη μετακίνηση των πολιτών, τα προγραμματισμένα για την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021 ραντεβού,..

Με απόφαση του υπουργείου Περιβάλλοντος, που προβλέπει αναστολή οικοδομικών εργασιών σε όλα τα οικοδομικά τετράγωνα που έχουν «πρόσωπο» στο ρέμα της Πικδροδάφνης, κατά μήκος τεσσάρων Δήμων, από τις παρυφές του Υμηττού μέχρι τη θάλασσα του Σαρωνικού αρχίζει η εφαρμογή των μέτρων για την οριοθέτηση, προστασία και ανάδειξη του φυσικού οικότοπου της νότιας Αττικής

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 11ης Φεβρουαρίου 2021 που μεταδόθηκε διαδικτυακά, δημοτικός σύμβουλος με ύφος που θύμιζε μετεμφυλιακό τραμπούκο, επιτέθηκε συλλήβδην κατά της Αριστεράς, με ύφος αγοραίο και εκφράσεις που θεωρούμε αδιανόητο να ακούγονται σε χώρους αφιερωμένους στη Δημοκρατία.

Από την προτεραιοποίηση των εμβολιασμών έχουν ξεχαστεί και άνθρωποι που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή κατά του κορονοϊού. Όπως το προσωπικό καθαριότητας και φύλαξης του Κέντρου Υγείας Ηλιούπολης

Η 7χρονη κόρη του παλαίμαχου βολεϊμπολίστα, Αντώνη Κοβάτσεφ, δίνει “μάχη” για τη ζωή της αντιμετωπίζοντας ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και έχει ήδη ξεκινήσει κινητοποίηση για τη βοήθειά της

Οι «Νυχτερινοί περιπατητές» ανέλαβαν την ευθύνη για τα γκαζάκια που εξεράγησαν τα ξημερώματα της 7ης Φεβρουαρίου στον όμιλο εφημερίδων Εστία Επενδυτική στο Παγκράτι («Δημοκρατία», «Espresso», «Εστία» και «Ορθόδοξη Αλήθεια»).

Στον κόσμο των social media, ιδιαίτερα στα κεντροαριστερά timeline, παγιώνεται η αίσθηση ότι η κυβέρνηση της Ν.Δ. επιζεί ελέω πανδημίας και εγκλεισμού του γενικού πληθυσμού.

Δευτέρα 15/2/2021 από 10:00 έως 13:00 σε τρία σημεία της Ηλιούπολης κλιμάκια του Δήμου Ηλιούπολης θα διαθέτουν αλάτι στους κατοίκους για προληπτική χρήση κατά του πάγου, σε εισόδους και πεζοδρόμια.