Tag: Αν

Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο ανοιχτό αμφιθέατρο που βρίσκεται στο παρκάκι δίπλα από το 15ο Νηπιαγωγείο Ηλιούπολης, πλησίον του ΚΥΤ (Ηρώων Πολυτεχνείου & Θράκης).

Χθες το μεσημέρι της Παρασκευής, τρεις συγγενείς του που επέβαιναν σε ένα μαύρο Audi και τον έψαχναν, όταν τον είδαν, προσπάθησαν να τον βάλουν στο αυτοκίνητο, αλλά αυτός λόγω του προβλήματος, δεν τους αναγνώρισε και αντιστάθηκε.

Ανοίγουν από σήμερα Σάββατο 8 Μαΐου οι οργανωμένες παραλίες και τα beach bar, χωρίς μουσική και με αποστάσεις φυσικά ανάμεσα στις ομπρέλες. Τι κωδικό στέλνουμε στο 13033 για να πάμε στη θάλασσα.

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές το μεσημέρι της Παρασκευής 7 Μαΐου, έπειτα από τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση μέσω του οποίου έγινε καταγγελία για την αρπαγή ανηλίκου στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου.

Ερώτηση προς τον Υπουργό Επικρατείας & Ψηφιακής Διακυβέρνησης κατέθεσε ο Βουλευτής του Νότιου Τομέα Αθηνών Βασίλης – Πέτρος Σπανάκης, με την οποία τονίζει την άμεση ανάγκη συνέχισης της λειτουργίας του Κέντρου Διανομής ΕΛ.ΤΑ Ηλιούπολης.

Σε πλειοδοσία για την ψήφο των αποδήμων έχει εξελιχθεί η «άμιλλα» Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ, για την καταστρατήγηση των περιορισμών για την εγγραφή των ομογενών στους εκλογικούς καταλόγους.

Όλοι στην Αθήνα γνωρίζουν την περιοχή των νταμαριών του Βύρωνα, όπου στεγάζεται εδώ και χρόνια το θέατρο βράχων "Μελίνα Μερκούρη" και αθλητικές εγκαταστάσεις.

Ο Πανιώνιος θα υποδεχθεί την Ηλιούπολη στη Νέα Σμύρνη την επόμενη Κυριακή, στο ντέρμπι του 6ου ομίλου που θα κρίνει πιθανότατα τον πρωταθλητή.

Στεφάνια στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής κατέθεσε το πρωί του Σαββάτου αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ και του ΚΣ της ΚΝΕ προς τιμήν των νεκρών της εργατικής τάξης και των 200 εκτελεσμένων κομμουνιστών.

Ο Παύλος Ιωαννίδης γεννήθηκε στο Βερολίνο το 1924. Εργάστηκε στην Ολυμπιακή Αεροπορία διαδοχικά ως αρχιεκπαιδευτής, γενικός αρχιχειριστής, διευθυντής πτητικής εκμετάλλευσης και γενικός διευθυντής, ως ένας από τους στενούς συνεργάτες του Αριστοτέλη Σ. Ωνάση.

Φέτος όπως και πέρσι ο Δήμος Ηλιούπολης, κάτω από τις ιδιαίτερες συνθήκες της πανδημίας και των μέτρων περιορισμού, τίμησε τους συμπολίτες που φιλοξενεί η γη μας στο Δημοτικό Κοιμητήριο και τις οικογένειές τους, με την αφή των ταφικών καντηλιών από εργαζόμενους του Δήμου μας.