Tag: Αν

Αδίστακτοι κακοποιοί εισέβαλλαν στο σπίτι της 84χρονης συνταξιούχου δικαστικού στο Παγκράτι. Έμειναν πάνω από 3 ώρες απειλώντας εκείνη και τον 89χρονο σύζυγό της που έχει κινητικά προβλήματα.

Πέντε δεκαετίες αγώνων πέρασαν για τη κατοχύρωση της Δημόσιας περιουσίας. Οι μεγάλοι αγώνες του Δημάρχου Δ. Κιντή με σύμμαχο το λαό της πόλης, η απόφαση Δημοσθενόπουλου το 1984...

Σε συνέχεια του άρθρου μου (εδώ) για τον Οικογενειακό Γιατρό και την Υγεία της 11ης Απριλίου, θα ήθελα να συμπληρώσω τα παρακάτω στοιχεία, των οποίων πρόσφατα έλαβα γνώση, για να αποδοθούν κατά το ρητό «τα του Καίσαρος…»

Τον αγώνα παρακολούθησαν μαθητές από τα τοπικά σχολεία του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκαν δράσεις οδικής ασφάλειας για την ενημέρωση των μαθητών.

Την ώρα που στη Βουλή παιζόταν μια ακόμα πράξη διεθνούς ρεζιλέματος της ελληνικής πολιτικής ελίτ με την επαναλαμβανόμενη φαρσοκωμωδία της κυβέρνησης για τις γερμανικές οφειλές στην Ελλάδα, λίγο πιο κάτω, στη λεωφόρο Αμαλίας στηνόταν μετά από 26 χρόνια (!) ο έφιππος Μεγαλέξανδρος, ύστερα από άδεια των Σκοπίων!

Την Παρασκευή 12 Απρίλιου 2019 πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης η Διεθνής Ημερίδα: «Με το βλέμμα του κατακτητή: H Αθήνα στις φωτογραφίες των Γερμανών στρατιωτών»

Κρύβονται στην Κυβέρνηση και ντρέπονται να μας αναφέρουν , από πού και εάν πρωτοκλασάτα στελέχη τους, γνωρίζουν και με ποιον τρόπο έχουν συναναστραφεί με τον Μανώλη Πετσίτη.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ, ΓΙΑ ΕΥΔΟΚΙΜΟΒΑ ΜΑΡΙΑ -ΥΒΕΤ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΕΛΠΙΣ» (ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗΣ ΜΥΕΛΟΥ ΟΣΤΩΝ) (ΜΑΘΗΤΡΙΑ 4ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ)