Tag: Αν

Ο αριθμός των παιδιών που θα λάβουν το voucher δεν θα αυξηθεί αλλά, κατʼ εφαρμογή και της σχετικής ΚΥΑ, εφόσον δεν βρεθεί θέση το voucher θα δοθεί στους επιλαχόντες. Όσες οικογένειες πήραν voucher αλλά δεν υπάρχουν στο Δήμο τους ή στο Νομό τους παιδικοί σταθμοί να φιλοξενήσουν τα παιδιά τους. Αυτά τα voucher θα δοθούν στις μεγάλες πόλεις στους επιλαχόντες, άρα δεν θα υπάρξει καμία θέση κενή

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιασθεί είκοσι επτά (27) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών στις περιοχές του Αλίμου, της Ηλιούπολης, της Γλυφάδας, της Αργυρούπολης και του Ελληνικού.

Πρόκειται για τον Διοικητή της Τροχαίας Αθηνών, ο οποίος περπατούσε στην Πανεπιστημίου Άγνωστοι τον πλησίασαν και άρχισαν να τον χτυπούν με γροθιές και κλωτσιές στο πρόσωπο και στο κεφάλι Είχε προηγηθεί μία συγκέντρωση αριστερών οργανώσεων και αντιεξουσιαστών στο σημείο για τους πρόσφυγες Ο Διοικητής της Τροχαίας περπατούσε με τη στολή για να πάρει το αυτοκίνητό του και να επιστρέψει στην υπηρεσία του

Γράφει ο υποστράτηγος εα Ιπποκράτης Δασκαλάκης*. Τις μεταμεσονύκτιες ώρες της 24 Αυγούστου ξεκίνησε η περιορισμένης έκτασης αναμενόμενη τουρκική στρατιωτική επέμβαση στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας. Τουρκικά στρατιωτικά μέσα και τμήματα των ειδικών δυνάμεων παρείχαν κάλυψη σε μαχητές των «μετριοπαθών» αντιπάλων του Assad για να εκδιώξουν τους τζιχαντιστές του ISIS από τη συνοριακή συριακή πόλη Jarablus.

Την Τρίτη ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί στα πελάγη 3 με 5 και στα νοτιανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

…..Κι αρχινά το μαρτύριο. Ο δρόμος απʼ την Πλατεία του Διοικητηρίου ως την πλατεία του Ικί Τσεσμέ - Τούρκικη συνοικία της Σμύρνης- αγρίεψε από το μαρτύριο του καινούργιου αυτού Εθνομάρτυρα.

Η Ομάδα Θεάτρου «Χαίρεται» παρουσιάζει την παράσταση Ο Αδαής και ο Παράφρων του Τόμας Μπέρνχαρντ σε σκηνοθεσία Γιάννου Περλέγκα στο θέατρο του Ιδρύματος «Μιχάλης Κακογιάννης» για 9 μόνο παραστάσεις στις 8-11 & 13-17 Σεπτεμβρίου 2016, στις 21:00

Στην Ηρώς Κωσταντοπούλου δίπλα από τα όργανα Γυμναστικής που εγκατέστησε ο Δήμος ένα φωτιστικό εδάφους, από την εποχή του Γιάννη Αναγνώστου, με τη βοήθεια κλωτσιάς «εκλεκτού» συμπολίτη μας αποξηλώθηκε

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος ενός 48χρονου, για πορνογραφία ανηλίκων κατʼ εξακολούθηση, μέσω διαδικτύου.

Οι ανατροπές της Κυβέρνησης στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για τους Παιδικούς σταθμούς και οι άμεσες επιπτώσεις τους και στην πόλη μας.

«Αποκαταστάθηκαν άμεσα οι ζημιές στη δομή προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων στις εγκαταστάσεις Αφίξεων –Αναχωρήσεων του πρώην Αεροδρομίου Ελληνικού, μετά τον εντοπισμό σημαντικής διαρροής λυμάτων στο υπόγειο του κτιρίου 5.500 τ.μ», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Περιφέρεια Αττικής.

Σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση τέθηκε από τον υπουργό ΠΕΣΔΑ Παν. Κουρουμπλή, το σχέδιο νόμου «ΑΥΤΟΤΕΛΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ Ο.Τ.Α., ΡΥΘΜΙΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ Ο.Τ.Α. ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ», με το οποίο επιλύονται χρόνια θεσμικά και οργανωτικού τύπου ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Μετά την ανακοίνωση των βάσεων των φετινών πανελληνίων εξετάσεων 2016 το 1ο ΓΕΛ Ελληνικού που ανήκει στη Διεύθυνση Δευεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ Αθήνας σημείωσε ρεκόρ επιτυχιών σε υψηλόβαθμες σχολές με αποκορύφωμα την πρωτιά της μαθήτριας Καπνιάρη Κωνσταντίνας που αρίστευσε περνώντας 1η στην στρατιωτική ιατρική.

Τα συγχαρητήρια και τις ευχές του για καλή ακαδημαϊκή σταδιοδρομία εκφράζει, με το μήνυμά του ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος προς τους επιτυχόντες μαθητές των Πανελληνίων Εξετάσεων.

Ο Δάκης, η Ελπίδα , ο Πασχάλης, ο Γιώργος Πολυχρονιάδης, ο Τζορντανέλλι, ο Robert Williams, και η Κατερίνα Αδαμαντίδου, θα βρεθούν μαζί για πρώτη φορά στην ιστορία τους, στην σκηνή του Θεάτρου Βράχων,

«Είσαι γεννημένος να πετύχεις. Απλά πίστεψέ το!»…Με αυτό το σλόγκαν, τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ λανσάρουν τη νέα διαφημιστική τους καμπάνια που στοχεύει να ταράξει τα εκπαιδευτικά… «νερά», και όλα δείχνουν πως ήρθε για να μείνει!