Η παράσταση "Εγώ, η Αργώ" του Γιώργου Χατζηδάκη, θα παρουσιαστεί στις 15 & 16 Ιουνίου, 28 & 29 Ιουλίου, καθώς και στις 6 & 7 Σεπτεμβρίου στο Παλαιό Πανεπιστήμιο στην Πλάκα.
Η παράσταση "Εγώ, η Αργώ" του Γιώργου Χατζηδάκη, θα παρουσιαστεί στις 15 & 16 Ιουνίου, 28 & 29 Ιουλίου, καθώς και στις 6 & 7 Σεπτεμβρίου στο Παλαιό Πανεπιστήμιο στην Πλάκα.
Περιφερειακό γερμανικό δικαστήριο αναγνώρισε ως νόμιμο έναν γάμο μεταξύ μιας 14χρονης έφηβης από τη Συρία με τον 20χρονο ξάδελφό της, παρά το γεγονός ότι η γερμανική νομοθεσία θεωρεί ένας γάμος είναι νόμιμος όταν τελείται με άτομα άνω των 16 ετών.
Οικολογικό και οικονομικό, κινείται με φυσικό αέριο
Η πρ. Υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη έκανε την ακόλουθη δήλωση
Φωτογραφίες ντοκουμέντο από το σημείο του τροχαίου στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης παρουσιάζει σήμερα η εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”
Ο Μάνος Παρασκάκης με μία ανάρτηση του στο Facebook θέτει καίρια ερωτήματα σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης, με σαφέστατες αιχμές και προς τον ίδιο τον υπουργό.
Οι ερευνητές, με επικεφαλής τη δρα Έλλη Παπαεμμανουήλ του βρετανικού Ινστιτούτου Wellcome Trust Sanger και του Αντικαρκινικού Κέντρου Memorial Sloan Kettering της Νέας Υόρκης, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση...
Το Κόμμα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς (ΚΕΑ), το Τμήμα Φεμινιστικής Πολιτικής / Φύλου του ΣΥΡΙΖΑ, το Ινστιτούτο Νίκος Πουλαντζάς και το Ίδρυμα Ρόζα Λούξεμπουργκ συνδιοργανώνουν εκδήλωση
Δεν αγαπήσατε παρά μόνο το χρήμα και την γκλαμουριά της αυλής του Αρταξέρξη. «Τον δύσκολο τον έπαινο του Δήμου και των Σοφιστών» ποτέ δεν επιδιώξατε. Ανίκανοι, ανάξιοι, γυμνοσάλιαγκες, που γλείφοντας, έρποντας και με τα κέρατά σας, σκαρφαλώνετε στα υπουργικά έδρανα, με τις έδρες σας λερωμένες, και φωνάζετε «μας ψήφισε ο λαός»
Συγκέντρωση στην Αθήνα έξω από το «Ερρίκος Ντυνάν» διοργανώνει την Κυριακή 19 Ιουνίου 2016 στις 12:30 το κόμμα «Τελεία», γιατί γίνονται όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για να συγκαλυφθεί το μεγάλο σκάνδαλο με τον Ερυθρό Σταυρό.
"Ένας κατάλογος από παραλίες, νησιά, ξενοδοχειακές μονάδες, γήπεδα γκολφ, ολυμπιακές εγκαταστάσεις και ιστορικά ακίνητα στην Πλάκα, κάτω από την αρχαία ακρόπολη, θα μπορούσαν να είναι λίστα σκηνικών για ταινία, αντί για λίστα περιουσιακών στοιχείων, τα οποία η Αθήνα βρίσκεται υπό τεράστια πίεση να πουλήσει. "
Στην πλατεία Νέας Σμύρνης πραγματοποιήθηκε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση της Τοπικής Πολιτικής Επιτροπής της ΛΑ.Ε. της πόλης.
Δευτέρα 13 Ιουνίου και ώρα 09.00 μ.μ. - ΠΕΙΡΑΪΚΟ ΘΕΑΤΡΟ – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΝΤΗΡΗΣ. Η «Ασπίς» του Μένανδρου είναι ένα έργο το οποίο δεν έχει παιχτεί ποτέ. Πρόκειται για κωμωδία και εξελίσσεται την εποχή του Μ. Αλεξάνδρου. Η σπασμένη Ασπίδα του Κλεόστρατου, μαρτυρά τον απρόσμενο χαμό του στην μάχη. Ο γέρος Σμικρίνης θέλει να παντρευτεί την νεαρή αδερφή του Κλεόστρατου...
Στη θλίψη βύθισε την καλλιτεχνική κοινότητα της χώρας η είδηση ότι ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Μιχαλόπουλος άφησε τα ξημερώματα της Παρασκευής την τελευταία του πνοή στο ΚΑΤ, όπου νοσηλευόταν.
Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης διοργανώνει πρόγραμμα εκμάθησης τάμπλετ με λειτουργικό σύστημα Android
Όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα http://results.it.minedu.gov.gr
Ηταν πολυημερολόγιο και πλήρες πλανητάριο-Σήμερα η ανακοίνωση των στοιχείων
Ανοιχτό άφησε ο Γιώργος Παπανδρέου το ενδεχόμενο συνεργασίας του και με τον ΣΥΡΙΖΑ, με την προϋπόθεση ότι θα υπάρξει μια σωστή προγραμματική βάση.
Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που διέπραττε απάτες και κλοπές σε βάρος ηλικιωμένων προσποιούμενοι τους λογιστές
Στο καινούριο της μυθιστόρημα η Σοφία Δημοπούλου παίζει με τη λέξη «ζωή». Υπάρχει η Ζωή, η απέναντι γειτόνισσα, που παρατηρεί τους κεντρικούς ήρωες από μακριά αλλά επεμβαίνει καθοριστικά κι αθόρυβα στην εξέλιξη της ιστορίας.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr
































