Tag: Αν

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης ΒλαχουτσάκοςΈνα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες στην περιοχή του Πειραιά.   Όπως ανέφεραν καλά ενημερωμένες πηγές στο zougla.

Με συλλυπητήρια μηνύματα προς τους συγγενείς και τους οικείους της συναδέλφου Μαρίας Παπουτσάκη, κόμματα και οργανώσεις με τους οποίους είχε συνεργαστεί ή έρθει σε επαφή κατά την πολυετή δραστηριότητα της στον δημόσιο βίο μέσα από την επαγγελματική της ιδιότητα, εκφράζουν τη λύπη τους για τον πρόωρο χαμό της. «Η Μαρία Παπουτσάκη άφησε πίσω της ένα πλούσιο δημοσιογραφικό έργο, επιδεικνύοντας ήθος και μαχητικότητα», επισημαίνει στο αποχαιρετηστήριο προς την Μαρία μύνημα του, ο ΣΥΡΙΖΑ, εκφράζοντας παράλληλα τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια, τους οικείους και τους συναδέλφους της».

Εφυγε απο την ζωη ο πολυβραβευμενος σκιτσογραφος Γιαννης Καλαιτζης σε ηλικια 71 ετων.   Ο Γιαννης Καλαϊτζής είχε συνεργαστεί με έντυπα όπως «Πανπουδαστική», «Δρόμοι της Ειρήνης», «Αυγή» », «Αντί», «Ελευθεροτυπία», «Σχολιαστής», «Ντέφι», «Βαβέλ», «ΔΗΩ», «Γαλέρα», «Εφημερίδα των Συντακτών».

Τη Σοφία από τη Λάρισα, που απολύθηκε από το «Πλαίσιο» επειδή δεν χαμογελούσε αρκετά στους πελάτες, δεν την ξέρω ούτε μπορώ να μετρήσω το χαμόγελό της.   «Όλο κοιτάμε το ρολόι, να φύγει κι αυτή η ώρα, να φύγει κι αυτή η μέρα, να έρθει το αύριο, και πάλι φτου κι απ? την αρχή» έγραφε κάποτε ο Χρόνης.

Γράφει ο Insider   Ο Κώστας Καραμανλής, ελάχιστες φορές έχει δημοσιοποιήσει τις κοινωνικές παρουσίες του. Ακόμα λιγότερες φορές έχει επιλέξει να μιλήσει κατά τα τελευταία 6 χρόνια.

Με το βιβλίο του Cianni Rodari "La Guerra delle campane" ή "Όταν οι καμπάνες σταμάτησαν τον πόλεμο" και "Το μήνυμα του φτερωτού Ερμή" της Λότης Πέτροβιτς - Ανδρουτσοπούλου, η Λέσχη Ανάγνωσης του Δήμου Αγ.

Με τη δράση «Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη» συνεχίζεται η καμπάνια «Πιάσε το χέρι μου», που διοργανώνουν από κοινού οι Δήμοι Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας / Νέας Ιωνίας, σε συνεργασία με την «Εφημερίδα των Συντακτών», την «Αλληλεγγύη για Όλους» και το δίκτυο μεταναστριών στην Ελλάδα «Μέλισσα».   Θέμα της συζήτησης που πραγματοποιείται την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, 7 μ.

  Στο πλαίσιο της συνεργασίας που αναπτύσσεται δυναμικά το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στο Δήμο Ελληνικού ? Αργυρούπολης και την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών, η Θεατρική Ομάδα της Πόρτας Ανοιχτής παρουσιάζει τη παράσταση: .