Tag: Β

Στα όρια μεταξύ Βούλας και Καβουριού βρίσκεται (και παρακμάζει στις μέρες μας) μια από τις πιο όμορφες και διάσημες παραλίες των δεκαετιών 1980 – 1990, η Βʼ Πλαζ Βούλας.

ΑΡ. ΑΠΟΦ.: 217/2018 Δημοτικού Συμβουλίου. (Συζήτηση – ενημέρωση για την ίδρυση Τμήματος Ένταξης μαθητών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες στο 4ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης)

- Όπλα και πολλά χρήματα είχαν πάνω τους οι τρεις Αλβανοί στη Μαυροματαίων - Γνωστοί οι δύο για συμμετοχή σε εκβιασμούς και σωματεμπορία

Κύριε Πρέσβη, Προ ολίγων ημερών σε δηλώσεις σας προς τον Τύπο, μεταξύ άλλων, είπατε: «Μόνον αν η Ελλάδα παραμείνει σε τροχιά μεταρρύθμισης και εκσυγχρονισμού θα μπορέσουν οι Έλληνες να δρέψουν τους καρπούς των δύσκολων προσπαθειών που πραγματοποίησαν… η συμφωνία θα στρώσει τον δρόμο, αφενός, σε μεγαλύτερη ανάπτυξη και αφετέρου, σε μεγαλύτερη δημοσιονομική σύνεση».