Όσο πλησιάζει το καλοκαίρι, τόσο πιο συχνή γίνεται από όλους η χρήση του αντηλιακού.
Όσο πλησιάζει το καλοκαίρι, τόσο πιο συχνή γίνεται από όλους η χρήση του αντηλιακού.
Του Νίκου Καραβέλου. Κριτική είναι η νοητική ενέργεια, με την οποία αξιολογούνται τα πράγματα και διατυπώνονται γνώμες, θετικές ή αρνητικές για έργα ή πράξεις.
Τι είναι πιο σημαντικό; Η νίκη του θρύλου στο ΟΑΚΑ με τρίποντο Σπανούλη στην εκπνοή του χρόνου ή ότι από την 1η Ιουνίου εκατομμύρια φορολογούμενοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις αυξήσεις;
Ανατιμήσεις από την 1η Ιουνίου. Όλες οι αυξήσεις "φωτιά" σε τρόφιμα, εισιτήρια και υπηρεσίες.
Ωραίος Σύμβουλος ! Eπίθεση μέσω social media, εξαπέλυσε o σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας...
Γράφει στο site «Ηλιούπολη για όλους» «o αφελής»(???) δικηγόρος – συγγραφέας Νίκος Καραβέλος.
Κυριακή 5 Ιουνίου, παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος, γιορτάζουμε στην Πικροδάφνη, στο ποτάμι μας!
Έξαλλοι οι υπόλοιποι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ...
Πρέπει πολύ να πασχίσεις για να ξεφύγεις «από των σχέσεων και των συναναστροφών την καθημερινή ανοησία» (Κ. Καβάφης).
Υπό το φόβο των 4 συλλαλητηρίων στο κέντρο της Αθήνας και των πιθανών επεισοδίων στα στενά της περιοχής, η Ελληνική Αστυνομία ανακοίνωσε την απαγόρευση συγκεντρώσεων σε συγκεκριμένη περιοχή.
Την εμπειρία του εκφοβισμού που υφίσταται περιγράφει με ανάρτηση του στο Facebook ένας Κύπριος μαθητής. Η ανάρτηση απευθύνεται στο υπουργείο Παιδείας της Κύπρου.
Καταξιωμένοι αλλά και ανερχόμενοι καλλιτέχνες δίνουν ραντεβού κάθε χρόνο «Στη σκιά των Βράχων» για να μας «ταξιδέψουν» μέσα από αγαπημένα, αλλά και νέα, τραγούδια του διεθνούς ρεπερτορίου, καθώς και μέσα από την αρχαία ελληνική γραμματεία αλλά και σύγχρονα θεατρικά κείμενα.
Του Άγη Βερούτη Το ΤΑΙΠΕΔ είχε διάρκεια ζωής 4 χρόνια και με το δεύτερο μνημόνιο επεκτάθηκε άλλα 4, σύνολο 8.
Θα πραγματοποιηθεί στον πασίγνωστο χώρο-σύμβολο των Θεάτρων Βράχων «Μελίνας Μερκούρη και Άννας Συνοδινού» στον Δήμο Βύρωνα, από Πέμπτη 26, έως και Κυριακή 29 Μαΐου 2016 (Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο 18:00-24:00 και Κυριακή 12:00-24:00).
Ολοκληρώνεται σήμερα Παρασκευή η πρώτη εβδομάδα των Πανελλαδικών
Διαβαστε, ας κανουμε κατι...
Tα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στον αθλητή του Α.Ο.Ν. Αργυρούπολης Ανδρέα Βαζαίο για την λαμπρή νίκη του στα 200μ. μικτής ατομικής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης 2016 του Λονδίνου, συντρίβοντας ταυτόχρονα και το Ελληνικό ρεκόρ.
Την πικρία του εκφράζει ο Σύλλογος Εθελοντών «ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ» γιατί η δημοτική αρχή Ελληνικού-Αργυρούπολης τού στέρησε «για ακατάληπτους λόγους» το Πολιτιστικό Κέντρο Μίκης Θεοδωράκης
Το «μενού εξορίας» προσφέρθηκε στα πλαίσια εκδήλωσης και ξενάγησης στην Μακρόνησο.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ηλιούπολης' 'ΤΕΧΝΗΣ ΘΕΑΤΡΟΥ'', σας προσκαλεί στην θεατρική παράσταση ''Ποια Ελένη...'' των Μ.Ρέππα-Θ.Παπαθανασίου, από την ομάδα φοιτητών - τμήμα Πέμπτης σε σκηνοθεσία ΑΡΓΥΡΩΣ ΔΗΜΑΚΕΑ και τραγούδια ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΑΝΟΥ.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr































