• carbonoff
  • lampros_odontiatros
  • anthologio
  • raxati
  • vlachos_apofraxeis
  • george's_jewellery
  • venchi
  • kargas
  • chrysallida_new
  • ispecs
  • little_bees
  • syntrivani
  • paulou_dontia
  • goudis
  • moutrakia.kids.tv
  • booze
  • stamatiou_apofraxeis
  • dimi_fashion
  • 3pigs
  • skoumis_metaforiki
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • psinokaimetho
  • jason cafe
  • kids_party
  • petshopcorner
  • enso_tatoo
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • chrisalida
  • anagnostou
  • Iraklis_Tsims
  • artina bakery

Tag: Β

Η φοροκαταιγίδα που έρχεται είναι άνευ προηγουμένου. Ότι έχει απομείνει στους Έλληνες, φαίνεται να εξανεμίζεται με τους νέους φόρους άμεσους και έμμεσους που οσονούπω καταφθάνουν και θα επιβαρύνουν και άλλο την τσέπη μας και τη μοίρα του λαού.

Σε ηλικία 74 ετών, ο αγαπημένος για το σκωπτικό του ύφος και το χιούμορ του δημοσιογράφος και θεατρικός συγγραφέας, Γιάννης Καλαμίτσης, έφυγε από τη ζωή. Ο Γιάννης Καλαμίτσης γεννήθηκε στον Πειραιά στις 31 Οκτωβρίου του 1939 και ακολούθησε, αρχικά, το επάγγελμα του πατέρα του που ήταν έμπορος υφασμάτων και γυναικείων ενδυμάτων.

Σε ηλικία 74 ετών, ο αγαπημένος για το σκωπτικό του ύφος και το χιούμορ του δημοσιογράφος και θεατρικός συγγραφέας, Γιάννης Καλαμίτσης, έφυγε από τη ζωή. Ο Γιάννης Καλαμίτσης γεννήθηκε στον Πειραιά στις 31 Οκτωβρίου του 1939 και ακολούθησε, αρχικά, το επάγγελμα του πατέρα του που ήταν έμπορος υφασμάτων και γυναικείων ενδυμάτων.

Το εργοστάσιο της ΒΙΟΜΕ μετά το κλείσιμο από τους εργοδότες και την επαναλειτουργία του από τους εργαζόμενους, αποτελεί ένα πρώτο εγχείρημα εργατικού ελέγχου και αυτοδιαχείρισης. Επειδή ο βασικός κορμός προώθησης των προϊόντων είναι οι δομές κοινωνικής αλληλεγγύης, στηρίζουμε το εγχείρημά τους για επιβίωση με αξιοπρέπεια και ανεξαρτησία.

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ο Έλληνας!!! Δεν απέλυσε κανέναν! Δεν μείωσε μισθούς! Άνοιξε κι άλλα υποκαταστήματα! Φροντίζει τους εργαζόμενους με την ίδια φροντίδα που τους φρόντιζε ο μπάρμπα-Σπύρος (να αναπαύεται η ψυχή του)! Είναι ο πιο φθηνός! Το 80% των εμπορευμάτων του είναι Ελληνικά.   Ο Σκλαβενίτης είπε: Ποτέ την Κυριακή!!!   Πηγή: .

Κριτική και διαφωνίες εκφράστηκαν στη συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, με θέμα την έγκριση των Θέσεων του κόμματος για το 2ο Συνέδριο, στα μέσα Δεκεμβρίου..

Την δολοφονική επίθεση έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο καταδικάζουν οι Οικολόγοι Πράσινοι, υπογραμμίζοντας την ανάγκη όλες οι πολιτικές δυνάμεις και κάθε πολίτης να ορθώσουν «φραγμό στη βία, φραγμό στη διολίσθηση της χώρας στο δρόμο του αίματος». «Η κρίση δεν δικαιώνει οποιαδήποτε φαινόμενα βίας, ούτε οδηγείται σε διέξοδο με αυτή.

Η γονιδιακή θεραπεία είναι ήδη πραγματικότητα για μια πολύ σπάνια κληρονομική οφθαλμική πάθηση, τη συγγενή αμαύρωση του Leber, η οποία παρατηρείται στον αμφιβληστροειδή χιτώνα του ματιού και προκαλεί τύφλωση. ?Έχει βρεθεί ότι για τη συγγενή αμαύρωση του Leber ευθύνεται το γονίδιο RT65.

Παρασκευή 1/11>Προβολές ντοκιμαντέρ και συζήτηση με τους δημιουργούς: - 17:00 ?Lakabe: 33 χρόνια κατειλημμένο χωριό στη χώρα των Βάσκων?Ελευθεριακός κοινοτισμός: Πως απαντάμε ως κοινότητες αγώνα στο ζήτημα της οργάνωσης και των δομών (διάρκεια 52?)- 21:30 ?Ερείπια?Ένα ντοκιμαντέρ που αφηγείται μια στημένη ιστορία υστερίας για τουςπολλούς και διαπόμπευσης για τις λίγες, τελικά, οροθετικές γυναίκες (διάρκεια 60?) >Προβολή της ταινίας ?Persepolis? στις 19:00 (διάρκεια 96?) Σάββατο 02/11>Graffiti (στις 12:00)Ομορφαίνουμε τον εξωτερικό χώρο της Βίλας με graffiti και φαντασία,και με μουσική από τον DJ Differ(όποιος ψήνεται ας φέρει και τα δικά του χρώματα για να συμπληρώσουν όσα φέραμε ήδη εμείς) >Κυνήγι θησαυρού για μικρούς και μεγάλους (στις 12:00) >Τσιμπούσι ρεφενέ (στις 14:00)(φαγητό από όλους για όλους) >Εκδήλωση-Συζήτηση (στις 18:00)με θέμα:?Οι νέες συνθήκες εργασίας, τα όρια και οι προοπτικές του συνδικαλισμού και η σύνδεση των εργατικών αγώνων με τα αυτοοργανωμένα εγχειρήματα που δρουν στις γειτονιές?και με τη συμμετοχή σωματείων και εργαζομένων Κυριακή 03/11>Graffiti (στις 12:00)Ολοκληρώνουμε αυτό που αρχίσαμε >ΜπαξέςΕργαστήρι κομποστοποίησης: μαθαίνουμε όλα τα μυστικά (στις 12:00)Φυτεύουμε τα χειμωνιάτικα λαχανικά (στις 13:00) >Ρεμπέτικο γλέντι με τους γνωστούς-άγνωστους ρεμπέτες της Βίλας (στις 18:00) *Παράλληλα με τις διάφορες εκδηλώσεις θα διεξάγεταιστον εσωτερικό χώρο της Βίλας έκθεση κινηματικής-πολιτικής αφίσας, καθώς και έκθεση φωτογραφίας.*Θα λειτουργεί επίσης και αυτοδιαχειριζόμενο καφενείο.

Η αιματηρή δολοφονία του αντιφασίστα καλλιτέχνη Παύλου Φύσσα είναι το κεντρικό γεγονός που σφραγίζει τις πρόσφατες εξελίξεις. Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα υπήρξε μια ξεκάθαρα πολιτική δολοφονία.

?Άστραψε και βρόντηξε» ο Δήμαρχος Βύρωνα, Νίκος Χαρδαλιάς, για όλους όσοι κατηγορούν τους Αυτοδιοικητικούς, που συμμετείχαν στην Ελληνογερμανική Συνέλευση της Νυρεμβέργης?! Σε μήνυμά του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Χαρδαλιάς εξαπολύει »πύρινα βέλη» σε όλους εκείνους τους «αντιφασίστες που χρησιμοποιούν φασιστικές λογικές για να κάνουν μικροπολιτική?».

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι πλέον έχω αποχωρήσει και παραιτηθεί από το Συμβούλιο Πρόληψης της Παραβατικότητας του Δήμου Ηλιούπολης, στο οποίο συμμετείχα ως μέλος από το 2010 (ως εκπρόσωπος του δημοτικού συνδυασμού ΕΝ.Α.

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, από τις 10 το πρωί και για όσο αντέξουμε, θα είμαστε στο λόφο πάνω από το σπίτι του Κώστα. Να το καθαρίσουμε, να περιποιηθούμε τα δεντράκια που φύτεψε και ανάστησε ο Κώστας, να φυτέψουμε καινούργια με αφορμή τα τέσσερα χρόνια (πέρασαν αλήθεια τόσα;) από τότε που έφυγε από κοντά μας.

  Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εμποροϋπάλληλοι την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, την πρώτη Κυριακή που θα μπορούν τα εμπορικά καταστήματα να είναι ανοιχτά σύμφωνα με το νέο νόμο. Η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας εκτός από την προκήρυξη της 24ωρης απεργίας καλεί και σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα, για την ίδια μέρα.

  «Ο κόσμος γύρω μου!» είναι ο τίτλος του τρίωρου σεμιναρίου αισθητηριακής αγωγής που πραγματοποιεί, στις 5 Νοεμβρίου, η Διεύθυνση Παιδαγωγικού των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών του Βύρωνα σε συνεργασία με το χώρο δημιουργικών δράσεων «Μικρές Ιστορίες», για τους παιδαγωγούς των παιδικών σταθμών της πόλης.   Η θεματική του σεμιναρίου επικεντρώνεται στην αισθητηριακή αγωγή και την αναγκαιότητα της καθημερινής καλλιέργειάς της σε ομάδες βρεφών και νηπίων.

Ο Αναστάσιος-Παντελεήμων Λειβαδίτης (20 Απριλίου 1922 -30 Οκτωβρίου 1988) ήταν σημαντικός Έλληνας ποιητής. Γεννήθηκε και πέθανε στην Αθήνα, έχοντας καταγωγή από την Κοντοβάζαινα Αρκαδίας.

Φίλες και φίλοι, Επέστρεψα χθες βράδυ από τη Χίο, όπου εκπροσώπησα την Κυβέρνηση στον εορτασμό της Εθνικής μας Επετείου. 73 χρόνια πριν ο Ιωάννης Μεταξάς είπε το πρώτο ηχηρό ΟΧΙ στον γερμανοϊταλικό άξονα.