''Έφυγε'' σε ηλικία 101 ετών η Γιάννα Τρικαλινού, που έζησε μια ζωή γεμάτη αγώνες για τα δίκαια του λαού της Ελλάδας
''Έφυγε'' σε ηλικία 101 ετών η Γιάννα Τρικαλινού, που έζησε μια ζωή γεμάτη αγώνες για τα δίκαια του λαού της Ελλάδας
Δολοφονίες, υπόκοσμος, αλκοόλ και βρωμερά καταγώγια μας αφηγούνται την ιστορία πίσω από τον πίνακα «Βάκχος» του Καραβάτζιο, του βίαιου και αχρείου αυτού ανθρώπου, αλλά και του μεγαλοφυούς ζωγράφου.
Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό (COVID-19)
Γ. Πατούλης: «Ζητούμε την κατανόηση των οδηγών για τις προσωρινές ρυθμίσεις που είναι απαραίτητες προκειμένου να προχωρήσουν αναγκαία αναπτυξιακά έργα για την Αττική μας»
Δήμος Ηλιούπολης - «Συντήρηση φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων» - ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ 1.548.300
Η ψηφιακή συνάντησή μας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου από 18:00 έως 20:00 και προσκαλούμε τους κατοίκους της Αγίας Μαρίνας να συμμετέχουν σ’ αυτήν.
ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά και τα βόρεια. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Γ. Πατούλης: «Προτεραιότητά μας η στήριξη των πολιτών που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Στόχος μας η στήριξη όσο το δυνατόν περισσότερων πολιτών της Αττικής»
Την ενοχή της αναισθησιολόγου που κατηγορείται για το θάνατο της 4χρονης Μελίνας Παρασκάκη το Δεκέμβριο του 2015, πρότεινε ο εισαγγελέας του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου.
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πώληση του μειοψηφικού ποσοστού της συμμετοχής της στον ΔΕΔΔΗΕ δημοσίευσε η ΔΕΗ.
Οι αστυνομικές δυνάμεις που φρουρούν το Μαξίμου προσήγαγαν τα μέλη του προεδρείου των εργαζομένων στην εστίαση διότι πραγματοποίησαν εκδήλωση διαμαρτυρίας και σήκωσαν πανό μπροστά από το πρωθυπουργικό γραφείο, επειδή ο κλάδος τους πλήττεται από τα μέτρα της πανδημίας.
Σε μια δίωρη διαδικασία, με συνολική συμμετοχή 45 συνδημοτών, από 68 που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να πάρουν μέρος, έγινε μια σύντομη εισήγηση του Δημάρχου, πολλές ερωτήσεις και τοποθετήσεις των δημοτών για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, εκφράζοντας με κριτική διάθεση τις προσδοκίες από τη δημοτική αρχή αλλά και πολλές προτάσεις και ιδέες.
Έμεινε στα συρτάρια της ''Ντίσνεϋ'' για 58 χρόνια...
Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια της πάλης κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία των 53κ. νικώντας στον τελικό της διοργάνωσης την Πολωνή Ζάσινα.
Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 07.00 μ.μ.
Λαμβάνοντας υπόψη τις αλλαγές στο νυχτερινό ωράριο απαγόρευσης της κυκλοφορίας, σας ενημερώνουμε ότι παρατείνεται το βραδινό ωράριο λειτουργιάς στο Αθλητικό Κέντρο Στίβου «Χαλικάκι» μέχρι τις 21:30.
Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό (COVID-19)
Στη δημοσιότητα δόθηκε η ΚΥΑ για τα μέτρα που ισχύουν την εορταστική περίοδο για τη λειτουργία των ναών, αλλά και για τα ρεβεγιόν.
Στα λοιμώδη (μεταδοτικά) νοσήματα, «Ουδείς είναι ασφαλής, εάν δεν είναι όλοι ασφαλείς». Το 1796, ο Άγγλος γιατρός Εδουάρδος Τζέννερ (ΕduardJenner) εμβολίασε ένα παιδί 8 ετών με πύον αγελάδας που έπασχε από Δαμαλίτιδα (λοιμώδης νόσος των αγελάδων), αποδεικνύοντας ότι ο εμβολιασμός (vaccination), όρος που πρώτος χρησιμοποίησε ο Τζένερ, είναι αποτελεσματικός εναντίον της ευλογιάς.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr































