• kargas
  • george's_jewellery
  • anthologio
  • raxati
  • venchi
  • syntrivani
  • little_bees
  • paulou_dontia
  • vlachos_apofraxeis
  • carbonoff
  • chrysallida_new
  • lampros_odontiatros
  • ispecs
  • moutrakia.kids.tv
  • anagnostou
  • psinokaimetho
  • petshopcorner
  • booze
  • goudis
  • kids_party
  • Iraklis_Tsims
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • artina bakery
  • chrisalida
  • dimi_fashion
  • enso_tatoo
  • 3pigs
  • stamatiou_apofraxeis
  • jason cafe
  • skoumis_metaforiki
  • Ηλεκτρικά Φασόης

Tag: Ζ

Xωρίς μετρό θα μείνει η Αθήνα σήμερα το βράδυ από τις 21:00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας, λόγω προειδοποιητικής στάσης εργασίας που εξήγγειλε το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αττικής (ΣΕΛΜΑ).

Η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας της ΓΣΕΕ, πραγματοποίησε έρευνα με σκοπό την καταγραφή των αντιδράσεων των καταναλωτών στην τρέχουσα αύξηση των τιμών των προϊόντων και υπηρεσιών που καταναλώνει.

Eισέρχονται στην παρανομία πια από την ηλικία των 12 ετών. Σχηματίζουν συμμορίες οι οποίες κυκλοφορούν στους δρόμους και γίνονται ο φόβος και ο τρόμος σε πολλές περιοχές της πρωτεύουσας.

Στις 11 το πρωί θα ανακοινωθεί από τον υπουργό εργασίας Κωστή Χατζηδάκη ο νέος κατώτατος μισθός αφού θα έχει προηγηθεί η συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαρτίου σας περιμένουν όλες για να τις γνωρίσετε από κοντά. 11 π.μ. - 7 μ.μ. στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης, Λεωφόρος Μαρίνου Αντύπα 34, Ηλιούπολη Αττικής

«Υπέρ» των άρθρων και στο σύνολό του νομοσχεδίου ψήφισε η Νέα Δημοκρατία, ο ΣΥΡΙΖΑ απείχε, το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ και Ελληνική Λύση διατήρησαν τις επιφυλάξεις τους για τη συζήτηση στην Ολομέλεια, ενώ ΚΚΕ και ΜέΡΑ25 το καταψήφισαν.

Αναρωτιέμαι αν πραγματικά ο σημερινός δήμαρχος επιθυμεί να ξαναεκλεγεί δήμαρχος. Γιατί το λέω αυτό; Όταν θέλουμε να κάνουμε κάτι στην πολιτεία ή στο δήμο, οι άρχοντες υπολογίζουν το πολιτικό κόστος για το αν θα επιλέξουν έτσι ή αλλιώς. Στην προκειμένη περίπτωση το κόστος το οποίο προκαλείται σε απώλειες ψήφων από την υπόθεση του κορεσμού του κοιμητηρίου είναι τεράστιο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Παύλος Πολάκης μέσα από μια ανάρτησή στοχοποίησε δημοσιογράφους, δικαστές και αξιωματούχους κάνοντας στην πραγματικότητα προγραφές. «ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ/ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ!!» ανέφερε χαρακτηριστικά, φτιάχνοντας -όπως λένε κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ- μια δική του ατζέντα.

Στην 1η θέση της Cheer League σε δύο κατηγορίες κατατάχθηκαν οι αθλήτριες του cheerleading από το σύλλογο Αμαζόνες (Βάρης & Ηλιούπολης) για το έτος 2022, όπως ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Cheerleading.

Το Συνδικάτο Φαρμάκου Αττικής – Πειραιά και Νήσων «καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο τρόπο την ενέργεια φαρμακείου στη Ηλιούπολη να ωθήσει σε παραίτηση, με εκβιαστικό τρόπο, συναδέλφισσα έγκυο»