Tag: Ζ

Μεταρρυθμίσεις για μια βιώσιμη ανάπτυξη - Μια φιλόδοξη πράσινη ατζέντα - Αντιμετώπιση Κορωνοϊού - Πολυδιάστατη ενεργειακή διπλωματία – ενεργειακή ασφάλεια

Ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του για την καθαριότητα της πόλης εναρμονιζόμενος με την νέα Περιβαλλοντική Νομοθεσία...

Τις θρησκευτικές, πολιτικές και οικονομικές διαστάσεις της δρομολογούμενης μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί αναδεικνύει ο Ναϊμ Ελγαντούρ, πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος.

Με αφορμή το θέμα που έχει δημιουργηθεί από επαγγελματίες της Λεωφόρου Ειρήνης για το μέτρο της πιλοτικής πεζοδρόμησης στην περιοχή και προς αποκατάσταση των όσων πραγματικά ισχύουν, ο Ε.Σ.Η. διευκρινίζει τα ακόλουθα

Για τον επί 16χρόνια δήμαρχο Νέου Ψυχικού, ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, δήλωσε: “Ο Θάνος Βεζυργιάννης ταύτισε το όνομά του με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τόσο επί 16 χρόνια ως Δήμαρχος Νέου Ψυχικού όσο και ως Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών

Με μία ανάρτηση ενός βίντεο στην προσωπική του σελίδα ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, την Πέμπτη 2/7/20 κοινοποίησε την έναρξη των έργων αποκατάστασης του ... παρακείμενου πεζοδρομίου μπροστά από το κτίριο του ΙΚΑ, στην πλατεία Π.Π. Γερμανού με τον εμφατικό τίτλο «Εδώ οι μπουλντόζες ξεκίνησαν».

Παρόντες εκτός από μέλη της ΣΕ και της Ο.Μ ήταν και ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Ανατολικής Αθήνας Δ.Καλαντιδης και από τη Δημοτική Παράταξη ''ΗΛΙΟΥ-Πόλις ,Ανθρώπινη Πόλη'' ο Χρήστος Κοκοτινης . Μοιράσθηκε σχετικό υλικό του Μένουμε Όρθιοι ΙΙ και υλικού για την Υγεία του Προγράμματος μας.

Μία σύγχρονη πόλη πρέπει να είναι δομημένη γύρω από ένα σύστημα δημόσιας συγκοινωνίας, γύρω από το περπάτημα & το ποδήλατο και αυτό αποτελεί τη μοναδική περιβαλλοντικά βιώσιμη έκφραση πόλης.