Το πρωί, ο Κουτσούμπας ρεζίλεψε τον Χρυσοχοΐδη, διοργανώνοντας κάτω από τη μύτη του συγκέντρωση στην αμερικάνικη πρεσβεία. Και το μεσημέρι, τα ΜΑΤ σάπισαν στο ξύλο διαδηλωτές του ΚΚΕ στα Προπύλαια! Μέχρι και τον Κουτσούμπα πήγαν να δείρουν…
Το πρωί, ο Κουτσούμπας ρεζίλεψε τον Χρυσοχοΐδη, διοργανώνοντας κάτω από τη μύτη του συγκέντρωση στην αμερικάνικη πρεσβεία. Και το μεσημέρι, τα ΜΑΤ σάπισαν στο ξύλο διαδηλωτές του ΚΚΕ στα Προπύλαια! Μέχρι και τον Κουτσούμπα πήγαν να δείρουν…
Με την ευκαιρία της μεταγραφής μου στο Ο.Α Βούλας, θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Όμιλο Αντισφαίρισης Ηλιούπολης, τον Όμιλο στον οποίο εντάχθηκα το 2011 και στον οποίο έκανα τα πρώτα σημαντικά αγωνιστικά μου βήματα.
Καλησπέρα σας, Ονομάζομαι Θεοχάρης Χατζηγρηγορίου, είμαι άμισθος σύμβουλους του Δημάρχου Ηλιούπολης, για θέμα Αδέσποτων και Αστικής Πανίδας και προ 2 ημερών υπέβαλα την παραίτησή μου, τόσο από την παράταξη του Γ. Χατζηδάκη, «ΗΛΙΟΥΠΟΛ-ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» όσο και την θέση του άμισθου συμβούλου, για θέμα Αδέσποτων και Αστικής Πανίδας.
Το σοκ που προκάλεσε δεν περιορίστηκε στα χρόνια της Αναγέννησης, αλλά και αιώνες αργότερα, με τον συγγραφέα Μαρκ Τουέιν να τη χαρακτηρίζει ως «την πιο άσχημη, την πιο χυδαία και την πιο αισχρή εικόνα του κόσμου».
Αγαπητοί Συμπολίτες, Στις συνθήκες του σημερινού «lockdown», με κλειστά πάλι τα καταστήματα λιανικής, διαφαίνεται ακόμα περισσότερο η χρησιμότητα της «κατ’ οίκον παράδοσης» προϊόντων.
Αποζημίωση 2.000 ευρώ καλείται να πληρώσει - με βάση δικαστική απόφαση- σε καταναλωτή μια επιχείρηση, η οποία προέβαινε σε τηλεφωνικές κλήσεις για διαφημιστικούς σκοπούς, παραβιάζοντας τον νόμο για τα προσωπικά δεδομένα.
Ποίημα του Δημήτρη Ραβάνη-Ρεντή, από την ποιητική συλλογή "Ρεπορτάζ από ένα ζεστό Νοέβρη".
Στα γραφεία του Συλλόγου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών επέλεξε να τιμήσει ο ΣΥΡΙΖΑ την 47η επέτειο του Πολυτεχνείου
Συναδέλφισσες – συνάδελφοι Έφτασαν οι άσχημες μέρες και επαληθεύτηκαν όσα βλέπαμε να έρχονται, ζητώντας επανειλημμένως, άμεσα μέτρα διασφάλισης της ζωής και των εργασιακών συνθηκών μας, από τη διοίκηση του Δήμου Ηλιούπολης.
Συγγνώμη, αλλά εμείς δεν ήμαστε που τα πηγαίναμε τέλεια με την πανδημία; Τι έγινε και τώρα, τρέχουμε και δεν φτάνουμε; Μάλλον, δεν τα πηγαίναμε και τόσο καλά, όπως μας έλεγε η κυβέρνηση και επαναλάμβαναν τα πετσοπληρωμένα μέσα ενημέρωσης.
το διαβάσαμε στο facebook
Πανδημία και «υποκείμενα νοσήματα» τους εξασφαλίζουν έναν αιφνίδιο, απαρηγόρητο, μοναχικό θάνατο, χειρότερο κι απ' τον χειρότερο πνιγμό.
Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο Δεκεμβρίου το market test για ΔΕΔΔΗΕ, τέλος Νοεμβρίου οι διαγωνισμοί για ΛΑΡΚΟ
Από αύριο το πρωί όλες οι επιχειρήσεις της χώρας καλούνται να υποβάλλουν μαζί με το έντυπο για την εξ αποστάσεως εργασία στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ και την Έκθεση τεκμηρίωσης λειτουργίας με το απολύτως αναγκαίο προσωπικό και τους εργαζόμενους που έχουν τεθεί σε καθεστώς τηλεργασίας.
Η χώρα μας, λέει, είχε τις λιγότερες απώλειες θέσεων εργασίας λόγω της πανδημίας. Λογικό, αφού οι περισσότεροι ήμαστε από πριν άνεργοι!
Την έντονη αντίδραση των εργαζομένων έχει προκαλέσει η απόφαση της Διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας να προχωρήσει στο κλείσιμο 41 καταστημάτων.
Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 82 ετών άφησε ο ηθοποιός Χρήστος Ζορμπάς. Την είδηση του θανάτου έκαναν γνωστή με αναρτήσεις τους στο Facebook η γυναίκα του Κίκη Διόγου
Ήταν ένα προικισμένο πλάσμα ο Βαγγέλης Χατζηνικολάου που «έφυγε», έπειτα από μακρά μάχη με τον καρκίνο.
Σε συνέντευξή του ο στιχουργός του τραγουδιού αυτού, Μάνος Ελευθερίου στην Κρυσταλλία Πατούλη αναφέρει τα εξής σχετικά με τους στίχους του τραγουδιού αυτού:
Χιλιάδες εργαζόμενοι δεν γνωρίζουν ποια βεβαίωση πρέπει να έχουν από την εργασία τους την χειρόγραφη ή την ηλεκτρονική μέσω ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ για την μετακίνηση από και προς εργασία.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr




























