• vlachos_apofraxeis
  • ispecs
  • paulou_dontia
  • venchi
  • carbonoff
  • little_bees
  • anthologio
  • george's_jewellery
  • kargas
  • chrysallida_new
  • lampros_odontiatros
  • syntrivani
  • raxati
  • psinokaimetho
  • skoumis_metaforiki
  • Iraklis_Tsims
  • enso_tatoo
  • dimi_fashion
  • moutrakia.kids.tv
  • artina bakery
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • stamatiou_apofraxeis
  • booze
  • jason cafe
  • kids_party
  • petshopcorner
  • 3pigs
  • chrisalida
  • anagnostou
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • goudis

Tag: Ζ

  Όλοι μαζί δεξιοί, αριστεροί, σοβαροί ή γυρολόγοι της πολιτικής, κεντρώοι ή σοσιαλιστές , αναρχικοί αλλά και φασίστες , όλοι ορκίζονται στον ίδιο "θεό" και προσπαθούν με όπλο μια αντιμνημονιακή φρασεολογία να αναρριχηθούν σε αυτοδιοικητικό θώκο. Θολώνουν το τοπίο με καταγγελτικό λόγο χωρίς να αρθρώνουν μια πρόταση για το Δήμο.

<<Την εφτυχιά τη γνώρισα στο δόσιμο χωρίς μιστό Τη λεφτεριά,στο σκλάβωμα σε κάποιο ιδανικό σωστό>> Κώστας Βάρναλης   Είναι γνωστοί και καταγραμμένοι ανεξίτηλα στη μνήμη μας οι αγώνες μας των κατοίκων της Αργυρούπολης και της Ηλιούπολης κατά της εγκατάστασης του Κέντρου Υπερυψηλής Τάσης(Κ.Υ.

Το πάρτι εκατομμυρίων γύρω από τις αμαρτωλές ΜΚΟ ερευνά ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρος Ρακιντζής ο οποίος μιλώντας στο Newsit δήλωσε οτι "πολιτικοί χρηματοδοτούσαν τις οργανώσεις με την ανταλλαγή ψήφων". Η.

Η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης ζητά εθελοντές! Τα περιστατικά εγκατάλειψης συνεχώς αυξάνονται και χρειαζόμαστε την βοήθειά σας.Έχουμε ανάγκη από εθελοντές με αυτοκίνητο που να μένουν Ηλιούπολη, Αργυρούπολη, Άλιμο ή στις γύρω περιοχές που να μπορούν έστω μία φορά την εβδομάδα να προσφέρουν την βοήθειά τους για τα αδέσποτα.

Ασυνείδητος εθεάθη να κυκλοφορεί στο Ρέμα της Πικροδάφνης το πρωί της Δευτέρας 17 Φεβρουαρίου με 4 κουτάβια μεγαλόσωμα στο πορτ μπαγκάζ του. Λίγη ώρα αργότερα, φίλος του σωματείου που έχει υιοθετήσει ένα κοριτσάκι από μας,  άκουσε μέσα στον κάδο κλάματα και βρήκε μέσα σε πλαστικές σακούλες(!!) τις 2 κούκλες της φωτογραφίας.

Το Σωματείο εργαζόμενων του ΑΤΤΙΚΟΥ Νοσοκομείου, μετά από ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης εργαζόμενων και γιατρών, σας καλεί σε ανοιχτή συνέντευξη τύπου στο πλαίσιο μαζικής κινητοποίησής μας στην Πύλη του Νοσοκομείου μας την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου στις 9 το πρωί.Το Νοσοκομείο μας βουλιάζει από την κοσμοπλημμύρα, που έχει προκαλέσει το κλείσιμο των νοσοκομείων και του ΕΟΠΥΥ, ασφυκτιά από την έλλειψη προσωπικού, υλικών και φαρμάκων, έχει πνιγεί στα ράντζα που κατακλύζουν τους διαδρόμους.

Η Περιφερειακή Οργάνωση Β΄ Αθήνας - Νότιος Τομέας της πολιτικής κίνησης «δημιουργία, ξανά!» διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο: «Μικρομεσαία επιχειρηματικότητα» Η «δημιουργία, ξανά!» ανοίγει τον διάλογο με τους φορείς των τοπικών κοινωνιών, στηρίζει την ιδιωτική πρωτοβουλία και την μικρή επιχειρηματικότητα. Αναγνωρίζει τον ζωτικό τους ρόλο στην πολυπόθητη ανάπτυξη και στην δημιουργία θέσεων εργασίας.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο reuters ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε χαρακτήρισε την κρίση χρέους στην ευρωζώνη σε φάση ηρεμίας υποστηρίζοντας ότι δεν βλέπει κάποια άλλη χώρα της ευρωζώνης ως υποψήφια για πρόγραμμα βοήθειας. «Δεν βλέπω κανένα που στο απώτερο διάστημα θα χρειάζονταν να υπαχθεί στον (Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθεροποίησης), όλες οι τελευταίες πληροφορίες αποδεικνύουν ότι ούτε και η Σλοβενία χρειάζεται ένα τέτοιο ένα πρόγραμμα», τόνισε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

  Σημαντικά ερωτηματικά για την ακεραιότητα της ελληνικής θέσης ενάντια στα μεταλλαγμένα προκαλεί η στάση του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών, κ. Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος για αδιευκρίνιστο λόγο, δεν συνυπέγραψε την επιστολή 12 Ευρωπαίων Υπουργών,με την οποία καλούν τον Επίτροπο Υγείας Μποργκ να αποσύρει την πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για έγκριση του μεταλλαγμένου καλαμποκιού 1507.

Βάζουν λουκέτο τη Δευτέρα στα πολυϊατρεία του ΕΟΠΥΥ! Έντονες αντιδράσεις γιατρών και εργαζομένων. Πριν καλά-καλά ψηφιστεί ο νόμος για το ΠΕΔΥ και τον νέο ΕΟΠΥΥ, η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ έδωσε ήδη εντολή να μπει λουκέτο σε όλα τα πολυιατρεία του.

Φίλες και Φίλοι,Αγαπητοί Συνδημότες,Στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές η ψήφος σας αναμένεται ιδιαίτερα κρίσιμη και καθοριστική. Καλείστε να επιλέξετε Δημοτική Αρχή για την πενταετία 2014- 2019.

Για την ενίσχυση των τραπεζών αίματος του Δήμου μας τόσο της τράπεζας Αργυρούπολης όσο και του Ελληνικού θα διοργανωθούν εντός του Φεβρουαρίου 2014 οι πρώτες ετήσιες εθελοντικές αιμοδοσίες.   Την ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 θα γίνει η πρώτη ετήσια αιμοδοσία για την Αργυρούπολη στο πολιτιστικό κέντρο ??Μίκης Θεοδωράκης?? (Κύπρου 68), πλατεία Δημαρχείου από 9:00ως 13:00 σε συνεργασία με το Γ.