• venchi
  • paulou_dontia
  • ispecs
  • little_bees
  • LOCAL PRODUCT FESTIVAL
  • syntrivani
  • george's_jewellery
  • raxati
  • vlachos_apofraxeis
  • kargas
  • lampros_odontiatros
  • chrysallida_new
  • kids_party
  • artina bakery
  • skoumis_metaforiki
  • 3pigs
  • stamatiou_apofraxeis
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • goudis
  • moutrakia.kids.tv
  • chrisalida
  • enso_tatoo
  • dimi_fashion
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • petshopcorner
  • Iraklis_Tsims
  • booze
  • jason cafe
  • psinokaimetho
  • anagnostou

Tag: ΗΛΙΟΎΠΟΛΗ

Η ΔΕΗ καταρρέει!   Κι ενδιαφέρεται ένας ορκισμένος εχθρός του κράτους για το αν θα ζήσει ή θα πεθάνει η ΔΕΗ των συνδικαλιστών της ΓΕΝΟΠ; Η ΔΕΗ των συνταξιούχων που επιδοτούνται με 600 εκατ. ευρώ από τους φορολογούμενους στην καρδιά της κρίσης; Όσο κακή κι είναι αυτή η ΔΕΗ, άλλο τόσο είναι να την κάνουμε κομμάτια και να την μοιράσουμε μεταξύ των ολιγαρχών.

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015 Αυτο το Κυριακάτικο πρωινό θα είναι διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Η Κυριακή 13 Δεκεμβρίου θα γεμίσει αγάπη, παιδικές ιστορίες, μύθους, χαμόγελα, τραγούδια και ελπίδα.

Ο Νέος που κατάφερε να παραδειγματίσει, με την τόλμη του, τις ιδέες του και την προσωπικότητά του. Του αξίζει ο Δημόσιος Έπαινος!   Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη το έτος 1993, ασχολείται από μικρή ηλικία με την μουσική, ενταγμένος σε Παιδικές Χορωδίες και μουσικές σπουδές σε Ωδεία, προερχόμενος από μουσική οικογένεια.

Ξεκινά αύριο Σάββατο 12 Δεκεμβρίου και έως τις 31 Δεκεμβρίου το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων.   Τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά τις καθημερινές μέχρι τις 9.

Μια ιστορική απόφαση αναμένεται να λάβει η ελληνική Βουλή στις 22 Δεκεμβρίου, αναγνωρίζοντας το Παλαιστινιακό κράτος με σχέδιο ψηφίσματος που διαμορφώνεται υπό τον πρόεδρο της Βουλής, ενόψει και της επίσκεψης του προέδρου της Παλαιστινιακής αρχής Μαχμούντ Αμπάς στην Αθήνα, στις 21 Δεκεμβρίου.     Ήδη ο υπουργός Εξωτερικών έχει υπογράψει απόφαση με την οποία δεσμεύεται το ελληνικό δημόσιο να ονοματίζει την Παλαιστίνη «ενιαία και παντού» ως Παλαιστίνη ενώ ο Πρωθυπουργός επανέλαβε πρόσφατα κατά τη συνάντηση του με τον Αμπού Αμπάς ότι πάγια θέση της Ελλάδας είναι η δημιουργία κράτους της Παλαιστίνης στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Άγγελος Σικελιανός", παρουσιάζει με την θεατρική του ομάδα την παράσταση "Ο κύκλος με την κιμωλία", του Μπέρτολτ Μπρέχτ.   Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για διασκευή του γνωστού έργου και την προσαρμογή του σε παιδικό θέατρο απο την Βάσω Φλώρου.

Εδώ και είκοσι χρόνια η λαπαροσκοπικη? χολοκυστεκτομη?  είναι  διεθνώς η καλύτερη μέθοδος για την αφαίρεση της χοληδόχου κύστεως, όταν αυτή περιέχει χολολίθους («πέτρες στη χολή»).   Είναι ανώδυνη, γίνεται με τρεις η? τέσσερις τομές μήκους 0.

Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού: Βοηθήστε μας να διαδοθεί αυτό το μήνυμα, ακόμα και εσείς οι ίδιοι να μην μπορείτε να βοηθήσετε, κάποιος που γνωρίζετε σίγουρα μπορεί! Κάνουμε έκκληση, εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Νοητικά Υστερούντων Ατόμων «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ».   Στο συγκεκριμένο οικοτροφείο ? που δημιούργησαν οι ίδιοι οι γονείς των ανθρώπων που στεγάζονται εκεί ? βρίσκουν θαλπωρή 52 ΑΜΕΑ συνάνθρωποι μας με σοβαρή νοητική υστέρηση (χαμηλότερη του 30% και με προβλήματα όπως αυτισμός, σύνδρομο down και πολλαπλές αναπηρίες).

Στην Ηρώς Κωνσταντοπούλου σε όλο το μήκος των Πολυκλαδικών, έχει μείνει το όνομα Πολυκλαδικά, έχει διαμορφωθεί ένας όμορφος χώρος  που συγκεντρώνει πολλούς Πολίτες για περπάτημα.    Η τοποθέτηση τριών υπαίθριων οργάνων γύμνασης  ενηλίκων στη γωνία με την Λουκίδου αποδείχθηκε πολύ πετυχημένη.

O Δήμος Ηλιούπολης συνεχίζοντας με συνέπεια το κοινωνικό έργο διοργανώνει την 50η Εθελοντική Αιμοδοσία σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Περιφερειακού Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς».