Με ανακοίνωσή τους οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις καλούν σε παναττική συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη 1η Οκτώβρη -Παγκόσμια Ημέρα των Συνταξιούχων- στις 10 το πρωί στην πλατεία Κοτζιά.
Με ανακοίνωσή τους οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις καλούν σε παναττική συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη 1η Οκτώβρη -Παγκόσμια Ημέρα των Συνταξιούχων- στις 10 το πρωί στην πλατεία Κοτζιά.
Φωτιά ξέσπασε μέσα στον καταυλισμό προσφύγων στη Μόρια το απόγευμα της Κυριακής.
Οι αγώνες για την 2η αγωνιστική της Α. ΕΠΣΑ τελείωσαν σήμερα 29.09.2019
Η Ηλιούπολη δεν αντιμετώπισε προβλήματα νίκησε με 53-47 τον Πρωτέα στην Βούλα και θα φιλοξενήσει την Πυλαία.
Καλοκαιρία με σχετικά υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες τις πρωινές και τις βραδινές ώρες.
Πρόστιμο 50? καλείται να πληρώσει και ο παραβάτης πολίτης που κάπνιζε.
Σε νέα απεργιακή κινητοποίηση την Τετάρτη 2 Οκτώβρη καλεί το ΠΑΜΕ. Στο κάλεσμά του σημειώνει...
Το πρόσφατο ανιστόρητο και χυδαίο ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που επιχειρεί να ξαναγράψει την Ιστορία εξισώνοντας τον κομμουνισμό με το φασισμό δεν ήρθε ως κεραυνός εν αιθρία.
Οι παραβάτες διώκονται σε βαθμό πταίσματος.
Μια παράσταση προπομπός για την επέτειο των 200 χρόνων από την επανάσταση.
Κυριακή 6 Οκτώβρη, στις 7 το απόγευμα, στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης ώστε να κατατεθούν ιδέες και προτάσεις και να οργανωθούμε.
Οι αγώνες για την 2η αγωνιστική της Α. ΕΠΣΑ ξεκίνησαν σήμερα 28.09.2019
Γενικά αίθριος καιρός. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.
Η Δημοτική Κίνηση «ΗΛΙΟΥ-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη», αγωνίζεται ενωμένη με μοναδικό γνώμονα την καθημερινή προσφορά στη βελτίωση της ζωής των κατοίκων της Ηλιούπολης.
Η ''Αριστερή παρέμβαση πολιτών του Βύρωνα'' και όχι μόνο, ανακοίνωσαν τη συμμετοχή τους σε συγκέντρωση στη πλατεία Συντάγματος, την Τρίτη 1η Οκτώβρη.
1η αγωνιστική την Δευτέρα 30.09.2019 και η ανδρική ομάδα του Γ.Σ.Ηλιούπολης αγωνίζεται εκτός έδρας με την ΝΗΑΡ ΗΣΤ.
Δράστιδα είναι μια 46χρονη ημεδαπή
Στάση εργασίας την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου, από τις 11.00 π.μ. έως τη λήξη του ωραρίου, προκηρύσσει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, σε συνέχεια της εικοσιτετράωρης απεργίας της 24ης Σεπτεμβρίου, ως ένδειξη διαμαρτυρίας στο αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο.
Ο νέος Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης, θεσπίζει δύο φορές την εβδομάδα την άμεση επαφή με τους δημότες.
Λόγω διεξαγωγής του «33ου Γύρου Αθήνας & Αγώνα δρόμου και Περιπάτου ΄ Race for the Cure ΄ », την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις παρακάτω λεωφόρους και οδούς, περιοχής Δήμου Αθηναίων
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr
































