Tag: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Η καταψήφιση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος από την μεριά μας ως Λαϊκή Συσπείρωση είναι συνέχεια μιας σταθερής και στην βάση αρχών εναντίωσης...

Η Λαϊκή Ενότητα, πραγματοποίησε συγκέντρωση κατά τη διάρκεια της απεργιακής πορείας, στις 11:15 το πρωί, έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο επί της Σταδίου 39, όπου είχε προγραμματιστεί μεταξύ άλλων πλειστηριασμός, που αφορούσε διαμέρισμα, 90 τ.μ, στην Αργυρούπολη, με επισπεύδουσα την Εθνική Τράπεζα, με τιμή 1ης προσφοράς 108.000 ευρώ.

Η εβδομάδα εκδηλώσεων που διοργάνωσε ο Δήμος Ηλιούπολης ήταν αφιερωμένη στην Προσφορά και τη Δημιουργία, στοχεύοντας στην ανάδειξη της ιστορίας της περιοχής μας.

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν σε σπίτια στην Ηλιούπολη και την Ακρόπολη, ενώ κατασχέθηκαν κοσμήματα και πλάκες χρυσού και ασημιού, καθώς και όπλα, μεγάλα χρηματικά ποσά και πλήθος χρυσαφικών.

Τις τελευταίες ημέρες έχει ξεκινήσει μέσω των social media, μια «καμπάνια» με μηνύματα σε κινητά τηλέφωνα, αλλά και μέσω events στο Facebook, στα οποία οι μαθητές καλούνται να προβούν σε πανελλαδικές καταλήψεις την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου, αλλά και στην πραγματοποίηση πορείας.

ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΠΥΚΝΕΣ ΣΕ ΟΡΕΙΝΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΗΜΙΟΡΕΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ, ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ, ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ. ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Ο ΕΟΠΥΥ ανακοίνωσε την παράταση ισχύος εκτέλεσης όλων των ηλεκτρονικών γνωματεύσεων για οπτικά που εκδόθηκαν ή θα εκδοθούν τον Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο του 2018 από έναν σε τρεις μήνες, προκειμένου να έχουν οι ασφαλισμένοι ένα ικανό χρονικό διάστημα να βρουν κατάστημα οπτικών που θα δέχεται την πληρωμή με τη «βεβαίωση πληρωμής»

Εκτεταμένη άσκηση σεισμού μεγέθους 5,7 ρίχτερ, με περιορισμένες καταστροφές στις υποδομές, κίνδυνο για τους πολίτες και χρήσιμα συμπεράσματα για την καλύτερη αντιμετώπιση του φαινομένου, πραγματοποιήθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα της Νότιας Αθήνας με τίτλο «Τέθριππων 'Αρμα - Ν.T. 2018».

Σήμερα αναρτήθηκε σε διαδικτυακή τοπική ιστοσελίδα ανακοίνωση σχετικά με την «κακή κατάσταση οδοστρώματος της οδού Αλιμούντος».