«Συγγνώμη, φίλε, μόρτη! Ψάχνεις κάτι;» κοντοστέκεται τον κοιτάει απορημένος, δεν μιλά. «Μιλάς χαοχωρικά;» «Ο…» «taller de dansk?Μιλάς δανικά;» «Οο…» «Σπηκ εγγλέζικα;» «Οοο…» «Φωνείς κινέζικα;» «Οοοοκχι.»
«Συγγνώμη, φίλε, μόρτη! Ψάχνεις κάτι;» κοντοστέκεται τον κοιτάει απορημένος, δεν μιλά. «Μιλάς χαοχωρικά;» «Ο…» «taller de dansk?Μιλάς δανικά;» «Οο…» «Σπηκ εγγλέζικα;» «Οοο…» «Φωνείς κινέζικα;» «Οοοοκχι.»
Στην σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Βαλασόπουλος κάλεσε τον πρώην Αναπληρωτή Δημάρχου και πρώην Αντιδήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη...
Λόγω διεξαγωγής Μαθητικών παρελάσεων για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου, την Κυριακή 28-10-2018 θα πραγματοποιηθούν σε όλους τους Δήμους του Ν. Αττικής έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από ώρα 08.00΄ και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης αυτών από ώρα 06.00΄, ανάλογα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες και μέχρι το πέρας των εκδηλώσεων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 27χρονο σύμβουλο επιχειρήσεων, ο οποίος βρισκόταν στη συμβολή των οδών Τοσίτσα και Μπουμπουλίνας, όταν οι τρεις δράστες του επιτέθηκαν για να του πάρουν το τσαντάκι.
Εάν είναι αλήθεια ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα με αριστερές ριζοσπαστικές ιδέες, τότε σίγουρα τον ενδιαφέρουν τα καθημερινά, τα πολύπλοκα, τα παγκόσμια αλλά εξίσου και τα τοπικά, τα εγχειρήματα μετασχηματισμού τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και στην κεντρική πολιτική σκηνή.
ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ. - ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ. - Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΑΝΟΔΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΤΙΜΕΣ.
Το Σάββατο 27.10.2018 και ώρα 12.00 μ.μ. η γυναικεία ομάδα του Γ.Σ.Η.. αντιμετωπίζει εντός έδρας την ομάδα του ΕΦΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ για την 1η αγωνιστική.
Τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Γυναικών και τα γήπεδα που θα γίνουν οι αγώνες από 20 – 23 Δεκεμβρίου είναι τα παρακάτω:
Σήμερα, Πέμπτη 25 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης.
Ο Δήμος Ηλιούπολης στη προσπάθειά του να στηρίξει την ελληνική οικογένεια και την ελληνική αγροτική παραγωγή διοργανώνει για μια φορά ακόμη τη διάθεση πιστοποιημένων τροφίμων, απʼ ευθείας από τον παραγωγό στον δημότη ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ.
Το Σάββατο 27.10.2018 και ώρα 06.00 μ.μ. η ομάδα του Γ.Σ.Η. αντιμετωπίζει στην Α. αγωνιστική την ομάδα του ΑΠΣ Αίαντα, εντός έδρας.
Το Σάββατο 27/10/2018 και ώρα 04.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες για το Πρωτάθλημα της Α. ΕΠΣΑ.
Όλα έγιναν το χθεσινό βράδυ (24/10/2018). Ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης διασκέδαζε με μια παρέα σε γνωστό μεζεδοπωλείο στην Καισαριανή.
Συγκεκριμένα, η αποχή ισχύει πανελλαδικά από την 1η Οκτωβρίου, ενώ σε ορισμένες περιοχές της Ελλάδας οι εξετάσεις έχουν διακοπεί εδώ και μήνες λόγω της εκκρεμότητας που υπάρχει με τις αποζημιώσεις των εξεταστών, οι οποίες δεν καταβάλλονται από την 1η Μαϊου 2018.
Δημοσίευσα ένα άρθρο (εδώ) για τον χειρισμό των ανταποδοτικών τελών εκ μέρους του Δήμου. Λίγες μέρες νωρίτερα ο κ. Βαλασόπουλος παρουσίασε – αναφέρθηκε στην προσπάθεια του να μην αυξήσει τα ανταποδοτικά τέλη τα τελευταία 6 χρόνια.
Όταν ο «εκσυγχρονισμός» ήταν στις (σάπιες) δόξες του, ο υπογράφων σημείωνε στον «ναυτίλο» στην τότε «Ελευθεροτυπία» αυτό που ο καθένας θα μπορούσε να διαπιστώνει αν δεν εθελοτυφλούσε, ότι δηλαδή: «Αν ο κ. Σημίτης εγνώριζε, ήταν συνένοχος· αν δεν εγνώριζε ήταν βλάξ. Και με τις δυο ιδιότητες ο “αρχιερέας της Διαπλοκής” έβλαπτε τη χώρα το ίδιο».
Ο Δήμος Βύρωνα τιμά την Εθνική Εορτή της 28ης Οκτωβρίου με ένα πλούσια διαρθρωμένο πρόγραμμα αρχής γενομένης από την παραμονή, Σάββατο 27 Οκτωβρίου, τη μαθητική παρέλαση την Κυριακή 28 Οκτωβρίου, με τη γιορτή να ολοκληρώνεται το απόγευμα της Κυριακής με την παραδοσιακή υποστολή της σημαίας μας.
Tο 2ο Λύκειο Ηλιούπολης και το 4ο Λύκειο Ηλιούπολης είναι από τα σχολεία που διακρίθηκαν και θα έχουν εκπροσώπους μαθητές στο Στρασβούργο στην ημερίδα Euroscola του Ευρωκοινοβουλίου.
Η γυναικεία ομάδα του Α.Σ.Ηλιούπολης ηττήθηκε, χθες Τετάρτη 24/10/2018 για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Εθνικής Γυναικών (Β' Όμιλος), από την αντίστοιχη ομάδα ΑΟΝΣ Μίλων στο Κλειστό Μίλωνα.
Η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Άννυ Καυκά και οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα στο Δήμο δεν πίστευαν κυριολεκτικά στα μάτια τους με την εικόνα που αντίκρισαν όταν μπήκαν τελικά στο σπίτι και είδαν τους τόνους των σκουπιδιών συσσωρευμένους.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr

































