Tag: Ηλίου

H μουσική συνάντηση της Άννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή, το βράδυ του Σαββάτου, στη σκηνή του «Just the 2 of us» όπως ήταν αναμενόμενο έγινε το απόλυτο viral στα social media. Πρώτο θέμα συζήτησης όμως έγινε και το φιλί που αντάλλαξαν στο στόμα.

Τι σας έρχεται στο μυαλό μόλις ακούσετε το όνομα Νταλί; Μία εκκεντρική προσωπικότητα που ζωγράφιζε εξίσου εκκεντρικούς πίνακες, που μοιάζουν να έχουν βγει από το πιο βαθύ και περίεργο μας όνειρο.

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσηλευτικού Ιδρύματος του Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΝΙΜΤΣ) νοσηλεύεται από τα ξημερώματα της Κυριακής με κορονοϊό ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιώς κ. Ανδριανός Μιχάλαρος.

Σε ισχύ έχει τεθεί τις ημέρες των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς το εορταστικό ωράριο λειτουργίας σε καταστήματα και σούπερ μάρκετ.

Ο κ. Δημήτρης Βορίλας είναι φυσικός, επιχειρηματίας και δηλώνει… παιδί. Γεννήθηκε στην Ηλιούπολη Αττικής, αλλά κατάγεται από τη Σπάρτη. Αν και σπούδασε Φυσικός, ασχολήθηκε με τη Ναυτιλία για περίπου δέκα χρόνια.

Με απόφαση του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια θα διανεμηθεί σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης το ποσό των 18,5 εκατ. ευρώ, προκειμένου για «την προβολή μηνυμάτων και της εθνικής εκστρατείας κατά του κορονοιού covid-19».

Μπορεί τα eshops και οι αγορές από τους καταναλωτές να καθυστέρησαν να αναπτυχθούν στην Ελλάδα σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη, αλλά πλέον η Ελληνική ηλεκτρονική αγορά έχει ανέβει ραγδαία και συναγωνίζεται στα ίσα και αυτό το κομμάτι του εμπορίου τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες.

Στα 1823 είχε ξεσπάσει εμφύλιος πόλεμος μεταξύ των Ελλήνων με κύριο θέατρο την Πελοπόννησο. Η επαναστατημένη Ελλάδα είχε χωριστεί στα δύο, με δυο Εκτελεστικά Σώματα(Κυβερνήσεις) και δύο Βουλές. Από την μια μεριά οι κοτζαμπάσηδες, οι μεγαλοκαραβοκύρηδες και οι Φαναριώτες, και από την άλλη οι καπεταναίοι και ορισμένοι προύχοντες, όπως ο Γ.Σισίνης που αποσχίστηκαν από την «Αχαϊκή Εταιρεία», για τους δικους τους λόγους ο καθένας.