Tag: Ηλίου

Υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε όλα τα παιδιά ΑμεΑ, χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι ιατρικές γνωματεύσεις τους.

Το σοκ που προκάλεσε δεν περιορίστηκε στα χρόνια της Αναγέννησης, αλλά και αιώνες αργότερα, με τον συγγραφέα Μαρκ Τουέιν να τη χαρακτηρίζει ως «την πιο άσχημη, την πιο χυδαία και την πιο αισχρή εικόνα του κόσμου».

Αγαπητοί Συμπολίτες, Στις συνθήκες του σημερινού «lockdown», με κλειστά πάλι τα καταστήματα λιανικής, διαφαίνεται ακόμα περισσότερο η χρησιμότητα της «κατ’ οίκον παράδοσης» προϊόντων.

Σταδιακή επιδείνωση του καιρού από τις πρωινές ώρες στη νότια νησιωτική χώρα, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους και κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις.

Αποκαλυπτικός για το άνοιγμα της αγοράς εμφανίστηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Κέντρο Διαχείρισης Κυκλοφορίας της Περιφέρειας Αττικής, στις 10:09 συγκρούστηκαν, υπό αδιευκρίνιστη αιτία, τρία οχήματα.

Αποζημίωση 2.000 ευρώ καλείται να πληρώσει - με βάση δικαστική απόφαση- σε καταναλωτή μια επιχείρηση, η οποία προέβαινε σε τηλεφωνικές κλήσεις για διαφημιστικούς σκοπούς, παραβιάζοντας τον νόμο για τα προσωπικά δεδομένα.

Η τραγική είδηση σκόρπισε θλίψη στην Καβάλα. Σε κατάσταση σοκ οι αυτόπτες μάρτυρες, για την αυτοκτονία της 52χρονης. Τι διαπιστώθηκε από την έρευνα της αστυνομίας…

«Θα βάλω θηλιά στο λαιμό μου! Αυτό μόνο μου μένει να κάνω». Με αυτά τα δραματικά λόγια η κόρη του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαρίτα, αποκαλύπτει στην Espresso το άλλο, σκληρό πρόσωπο της πραγματικότητας για όσα συμβαίνουν στην οικογένεια του Θεοδωράκη.

Νωρίτερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, σημειώθηκε ένταση και μικροεπεισόδια, γύρω από το Άλσος Καισαριανής, όπου κατέληξε πορεία ομάδας ατόμων, η οποία ξεκίνησε από τον Βύρωνα, καθώς και στον Σταθμό Λαρίσης.