Την Τετάρτη 24 Ιουνίου το Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρίες Κ.Ε.
Την Τετάρτη 24 Ιουνίου το Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρίες Κ.Ε.
Στα Δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ο Γιώργος Γιαννόπουλος, προκειμένου να δικαστεί για την παραβίαση κόκκινου σηματοδότη και σε κατάσταση μέθης με αποτέλεσμα να παρασύρει μοτοσυκλετιστή, να τον τραυματίσει και να τον εγκαταλείψει αβοήθητο στην άσφαλτο.
Ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2015 ? 2016 και μπροστά στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ιστορική μας ομάδα (ποδοσφαιρικό τμήμα) καλούνται σε έκτακτη γενική συνέλευση (συζήτηση) όλα τα μέλη, οι φίλαθλοι, οι οπαδοί, οι υγιείς δυνάμεις της πόλης και όποιοι άλλοι ενδιαφερόμενοι για να παρθούν κρίσιμες και σοβαρές αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον και την πορεία του ποδοσφαιρικού τμήματος και των ακαδημιών του συλλόγου μας (Γ.Σ.
Καθημερινά μαζεύουμε δεκάδες γατάκια.
ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ?ΖΗΤΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΩΡΑ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ! Οι δραματικές εξελίξεις των τελευταίων ωρών στο πεδίο της «διαπραγμάτευσης» δικαιώνουν απόλυτα όσους, εδώ και καιρό, προέβλεπαν πως οι διαρκείς υποχωρήσεις της ελληνικής κυβέρνησης προκειμένου να υπάρξει συμφωνία, ανοίγουν την όρεξη των δανειστών για να αξιώνουν ακόμη περισσότερα και πιο βάρβαρα μέτρα. Οι τρεις «θεσμοί» πλήρως αποθρασυμένοι, κατέθεσαν την Τετάρτη (24/6) αντιπρόταση στην πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης με την οποία ζητούν επιπλέον μέτρα ? «φωτιά», που ισοδυναμούν με χαριστική βολή για την ήδη χειμαζόμενη από την κρίση και τις μνημονιακές πολιτικές κοινωνική πλειοψηφία, ενώ ταυτόχρονα βάζουν την «ταφόπλακα» στην εθνική οικονομία που ήδη ψυχορραγεί μετά από μια εξαετία καλπάζουσας ύφεσης.
Οπως είχαμε γράψει και χθες ο Γιώργος Γιαννόπουλος, ( που παραβίασε μεθυσμένος κόκκινο και εγκατέλειψε το θύμα του) , πέρασε τη διαδικασία του αυτόφωρου και αφέθηκε ελεύθερος, αφού πρώτα του αφαιρέθηκε η άδεια οδήγησης για 6 μήνες. το χθεσινό άρθρο .
Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, ανακοινώνεται ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα διαπιστώνεται πληθώρα παραβιάσεων λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mails), με τεχνικές ηλεκτρονικού ψαρέματος (phishing). Αρχικά, οι δράστες ζητούν από κατόχους λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mails) στο διαδίκτυο, να επαληθεύσουν τα στοιχεία των λογαριασμών τους σε προτεινόμενο link.
Tην έντονη ανησυχία της εκφράζει η Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο στο Ελληνικό σε σχέση με το μέλλον της έκτασης "όταν φαίνεται να γίνονται επαχθείς συμβιβασμοί που θα έχουν βαριές αρνητικές συνέπειες και στο συγκεκριμένο θέμα". Με ανακοίνωσή της δηλώνει ότι δεν κάνει βήμα πίσω από τα αιτήματά της ζητώντας:* "Να ακυρωθεί η διαδικασία παραχώρησης της έκτασης στον Λάτση, η οποία συνιστά περιβαλλοντικό, οικονομικό και νομικό σκάνδαλο.
Εκδήλωση Παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" - 22/6/2015 Το μήνυμα της ανάγκης ενότητας και συμπόρευσης όλων των Ηλιουπολιτών, έδωσε στην ομιλία του απολογισμού του, στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης, ο Δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος. Σε μια συγκινητική ατμόσφαιρα κοινωνικής υποστήριξης, αφού στην αίθουσα που ήταν ασφυκτικά γεμάτη βρέθηκαν προσωπικότητες όλων των πολιτικών χώρων μεταξύ των φίλων και των μελών της παράταξης ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ο κ.
Ήταν λίγο καλύτερο από αυτό που περίμενα» παραδέχεται μιλώντας στο Star Κεντρικής Ελλάδας ο Φαίδωνας Ανδρεαδάκης, μαθητής του 6ου Λυκείου Λαμίας που συγκέντρωσε 19.880 μόρια, γράφοντας:-20 στα Μαθηματικά-20 στη Χημεία-20 στη Φυσική Κατεύθυνσης-20 στη Φυσική Γενικής Παιδείας-19,5 στη Βιολογία Κατεύθυνσης και-19,1 στην Έκθεση.
Εκτός από τα ζώα αγαπάμε και σεβόμαστε τους συνανθρώπους μας και το περιβάλλον. Μαζεύουμε ΠΑΝΤΑ τις ακαθαρσίες του σκύλου μας στην βόλτα.
Η μουσική θεατρική παράσταση που κέρδισε τις καλύτερες κριτικές κοινού και κριτικών και παίχτηκε για δύο χρόνια στο «Γυάλινο μουσικό θέατρο» και στο θέατρο «Badminton» στην Αθήνα, περιοδεύει σ' όλη την Ελλάδα και θα βρίσκεται στην Ηλιούπολη στο Δημοτικό Θέατρο Δ. Κιντή την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015 και ώρα 09.
Ο Ντάριο Φο και πριν και μετά το Νόμπελ είχε και έχει μια ολόφρεσκη ματιά και επιθυμία να οργανώνει, με όπλο του τη σάτιρα, την ειρωνεία και τη χρήση του παράδοξου στη θεατρική του γλώσσα, την υγιή αντίδραση του κοινού αισθήματος απέναντι σε ό,τι το καταπιέζει. 9 Ιουλίου, 21:00 Ωδείο Ηρώδου Αττικού Εάν θυμηθούμε τους τίτλους από τα έργα του θα δούμε πόσες φορές μας έχει καθρεφτίσει? «Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω», «Κλέψε λιγότερο», «Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού», «Η μεγάλη Παντομίμα», κ.
Του Τ. Αλεξανδρόπουλου Μπορεί να ??χάσαμε?? τον Φούχτελ από το κάδρο της καθημερινότητας, αφού η Δούρου τού έχει ??απαγορεύσει?? να μπερδεύεται στα ζητήματα της αυτοδιοίκησης, όμως ο μηχανισμός προσηλυτισμού ??πιστών?? δουλεύει ακατάπαυστα.
Οδυνηρές σωματικές και ψυχολογικές συνέπειες έχει η έκτρωση για πολλές ανήλικες και έφηβες κοπέλες, σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες! «Το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα σοβαρό καθώς σε αρκετές περιπτώσεις οι κοπέλες στιγματίζονται ( σωματικά και ψυχικά), αφού πολλές από τις συνέπειες τις ακολουθούν για το υπόλοιπο της ζωής τους» αναφέρει ο Διδάκτορας του Πανεπιστημίου της Αθήνας, τ. Επιμελητής Μαιευτικής Γυναικολογίας του Princess Royal University Hospital London και συνεργάτης των Νοσοκομείων Μητέρα και Υγεία, κ Στέφανος Χανδακάς, με αφορμή πρόσφατη μελέτη που κατατάσσει την Ελλάδα πρώτη χώρα σε εκτρώσεις στην Ευρώπη.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 25 Ιουνίου 2015 ημέρα Πέμπτη και ώρα 16.30 στην ειδική αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου «Κώστας Κονδύλης» (Σ.
Κυριακή 28 Ιουνίου 2015 Πλατεία Ηρώων ή Φλέμινγκ, Ηλιούπολη. Απόγευμα 18:30-21:00.
"Πριν πας για τη βουτιά σου, πάρε ένα βιβλίο συντροφιά σου." Η Τράπεζα Χρόνου Αγ.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr































