• kargas
  • venchi
  • lampros_odontiatros
  • little_bees
  • vlachos_apofraxeis
  • syntrivani
  • george's_jewellery
  • chrysallida_new
  • raxati
  • paulou_dontia
  • ispecs
  • LOCAL PRODUCT FESTIVAL
  • artina bakery
  • kids_party
  • dimi_fashion
  • moutrakia.kids.tv
  • chrisalida
  • skoumis_metaforiki
  • jason cafe
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • anagnostou
  • psinokaimetho
  • goudis
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • stamatiou_apofraxeis
  • petshopcorner
  • Iraklis_Tsims
  • enso_tatoo
  • 3pigs
  • booze

Tag: Ηλιούπο

Γιατί βρίσκεται σε κρίση ο ευρωπαϊσμός και τι σηματοδοτεί ο σημερινός ευρωσκεπτικισμός; Ποιες εξελίξεις σημειώνονται σε σχέση με την Ευρωπαϊκή Ένωση, το θεσμικό της εποικοδόμημα και το Γερμανικό ηγεμονισμό; Ποια είναι η σημασία της αντίθεσης Βορρά-Νότου και πώς μπορεί να εξελιχθεί; Πώς συνδέεται η ευρωπαϊκή διάσταση της Ελλάδας με τη σημερινή πορεία κοινωνικής καταστροφής αλλά και με μια πρόταση διεξόδου από αυτήν; Ποιοι στόχοι, βήματα, συμμαχίες, θα έφερναν πιο κοντά μια άλλη προοπτική; Η συζήτηση σχετικά με την Ε.Ε.

Χάος εξακολουθεί να επικρατεί στην Παιδεία με το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και το ΕΜΠ να παραμένουν κλειστά για δωδέκατη συνεχόμενη εβδομάδα εξαιτίας της απεργίας των διοικητικών υπαλλήλων. Οι φοιτητές παραμένουν «όμηροι» και το εξάμηνο παραμένει άγνωστο εάν θα χαθεί ή όχι.

Συνολικά οι αποδοχές έχουν μειωθεί κατά 1,7% στο διάστημα 2000-2012Σε χαμηλότερα επίπεδα από αυτά του 2000 έχουν φτάσει οι καθαρές αποδοχές των εργαζομένων μετά την «προσαρμογή» των μισθών κατά τα τελευταία χρόνια. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Καθημερινής», επικαλούμενο στοιχεία του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), συνολικά οι αποδοχές έχουν μειωθεί κατά 1,7% στο διάστημα 2000-2012.

Είναι, άραγε, αυτονόητο ότι πολλά στοιχειώδη θέματα που θα έπρεπε να είναι αυτονόητα, κάπου καταλήγουν να θεωρούνται έως και ζητούμενα; Ο αντικατοπτρισμός της ανθρώπινης υπόστασης στο θέατρο θα πρέπει να εκφράζει αναλόγως και την πολυσχιδία στις εκφάνσεις της όπως είναι. Εκφάνσεις που εκφράζονται αντίστοιχα σε στοιχεία όπως π.

Αχτίδα φωτός για δουλειά, ως αποτέλεσμα των κινητοποιήσεών τους με αίτημα την τοποθέτηση τους σε νέες θέσεις, βλέπουν οι σχολικοί φύλακες οι οποίοι έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα εδώ και 5 μήνες. Αναμένεται ότι.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι προτάσεις της Κοινωνίας Αξιών, του νέου κόμματος που οδεύει προς το 1ο του συνέδριο και μέχρι στιγμής δείχνει να παρουσιάζει αξιόλογη δυναμική. Το κόμμα στο οποίο ιδρυτής και πρόεδρος είναι ο γνωστός καθηγητής και συγγραφέας κ.

  Εκτός από τις 15.000 απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων μέχρι το τέλος του 2014 η συμφωνία με την Τρόικα περιλαμβάνει και εθελούσιες αποχωρήσεις, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Συλλόγου Κιλκισιωτών Αθήνας και Περιχώρων» σας  προσκαλεί να παραβρεθείτε στο «12ο Κιλκισιώτικο Αντάμωμα», που διοργανώνει  για τα «100 χρόνια Κιλκίς», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 01 Δεκεμβρίου  2013, και ώρα 10:30 στην θεατρική αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη», οδός Αγίου  Δημητρίου 55, (Άγιος Δημήτριος) στο δημαρχιακό Μέγαρο. Η παρουσία σας θεωρείται ιδιαίτερα τιμητική για το Σύλλογο μας.

Η τρόικα δεν έρχεται στην Αθήνα τη Δευτέρα, καθώς όπως διαρρέεται έχουν μείνει ανοιχτά σημαντικά θέματα. Δυο από αυτά είναι ο ενιαίος φόρος ακινήτων και οι πλειστηριασμοί στα ακίνητα.

Περίμεναν τα τρόφιμα πως και πως οι άποροι της Ξάνθης για να μείνουν τελικά με? την όρεξη! Μεγάλες ποσότητες από τυρί, κασέρι και γραβιέρα, που προορίζονταν για χιλιάδες δικαιούχους του προγράμματος δωρεάν διανομής τροφίμων? του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, επεστράφησαν πίσω στον αποστολέα, καθώς το μεγαλύτερο μέρος της ποσότητας που έφτασε στην Ξάνθη ήταν μουχλιασμένο και αισθητά ακατάλληλο για κατανάλωση.   Οι άποροι της Ξάνθης -που αποδεδειγμένα συμμετέχουν στο πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, παρουσιάστηκαν σήμερα για να παραλάβουν τα γαλακτοκομικά προϊόντα που έφτασαν στην πόλη, όμως γύρισαν με άδεια χέρια στο σπίτι, καθώς σχεδόν το σύνολο αυτών ήταν ακατάλληλα.

  Περισσότερες από 200 διδακτικές ώρες λόγω έλλειψης καθηγητών, χάνουν κάθε βδομάδα οι μαθητές σε δεκάδες Λύκεια της Αθήνας. Σε δηλώσεις του στην Εφημερίδα των Συντακτών ο πρόεδρος της Α' ΕΛΜΕ Αθήνας Γιάννης Φάσαρης σημειώνει ότι η κατάσταση αυτή δεν συνιστά μόνο εμπαιγμό αλλά αθλιότητα.

Η Πολιτική - Πολιτιστική Λέσχη Εκτός Γραμμής θα προβάλλει την ταινία ντοκιμαντέρ της Ζωής Μαυρουδή "RUINS - Οροθετικές γυναίκες. Το χρονικό μιας διαπόμπευσης"   Παρασκευή 29.

  Η 10η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μπάσκετ Special Olympics 2013, είναι αφιερωμένη στις ομάδες Μπάσκετ Γυναικών Special Olympics και ορίστηκε να πραγματοποιηθεί από 30 Νοεμβρίου ως και 8 Δεκεμβρίου 2013. Τα Special Olympics Ελλάς, διοργανώνουν αγωνιστικές και εκπαιδευτικές εκδηλώσεις στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 1η, την Τρίτη 3η και την Τετάρτη 4η Δεκεμβρίου 2013.

Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου το απόγευμα στις 17:00 ? 21:00 και την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου από το πρωί στις 10:00 και ως το βράδυ στις 21:00, με ένα μεσημεριανό δίωρο ξεκούρασης (14:30 ? 16:30), θα είμαστε στο φουαγιέ του Πολιτιστικού Κέντρου ?Μίκης Θεοδωράκης? και θα σας περιμένουμε.   Το Bazaar πραγματοποιείται για 4η συνεχή χρονιά και μπορείτε να μας επισκεφτείτε αγοράζοντας σε συμβολικές τιμές δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενισχύοντας ταυτόχρονα και τον σκοπό της δράσης αυτής που είναι η οικονομική ενίσχυση των οικογενειών ΑμεΑ που χειμάζονται και είναι σε πολύ δύσκολη θέση.

«Είναι χρέος μας να παλέψουμε ενάντια στην ανθρωπιστική κρίση που έχουν δημιουργήσει σε όλη την Ευρώπη οι ζηλωτές του νεοφιλελευθερισμού» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε άρθρο για τη βρετανική εφημερίδα «Guardian».   O Αλ.