Τα τελευταία χρόνια, στο Δήμο Ηλιούπολης Αττικής, καταγγέλουμε συνεχώς υλοτομήσεις υγιών δέντρων!
Τα τελευταία χρόνια, στο Δήμο Ηλιούπολης Αττικής, καταγγέλουμε συνεχώς υλοτομήσεις υγιών δέντρων!
Το έντονο πρόβλημα των τεράστιων φθορών που αντιμετωπίζουν οι δήμοι στους δημόσιους χώρους και κυρίως στα σχολεία άνοιξε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος με την ανάρτηση που έκανε για το graffiti που έγινε αμέσως μετά το βάψιμο του του 12ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης.
Εισέβαλε στο διαμέρισμά της και τη γρονθοκόπησε άγρια στο πρόσωπο – Την εγκατέλειψε άγρια χτυπημένη και ημιλιπόθυμη
Στην τελική ευθεία για τη μετάβαση στο ηλεκτρονικό εισιτήριο μπαίνει η ΣΤΑΣΥ από σήμερα, καθώς κλείνουν οι μπάρες (στις 10 το πρωί) σε 13 σταθμούς του μετρό...
Σύλλογος Λευκαδίων Ηλιούπολης και Γύρω Δήμων ''Η Φανερωμένη''
Η 25 Μαΐου σηματοδοτεί για την Ελλάδα και άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ορόσημο για το μέλλον του διαδικτύου με την εφαρμογή του νέου ευρωπαϊκού Γενικού Κανονισμού για την Προστασία των Δεδομένων.
Σας περιμένουμε όλους. - 23.05.2018 Πλατεία Ανεξαρτησίας, 30.05.2018 Πλατεία Παραθύρα, 13.06.2018 Πλατεία Σικελιανού
Αύριο, Κυριακή 13 Μαΐου είναι η Ημέρα της Μητέρας και αποφάσισα να γράφω κάτι και το μοιράζομαι μαζί σας.
Δείτε αναλυτικά ποιες πέρασαν από τον πρώτο και τον δεύτερο ημιτελικό για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.
Προειδοποιητική 24ωρη απεργία για τη Δευτέρα 14 Μαΐου προκήρυξε το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών (ΣΕΛΜΑ).
Αποκατάσταση πρασίνου στο Δήμο Ηλιούπολης, πάνω στο μπαζωμένο ρέμα της Πικροδάφνης!
Μια 93χρονη κατάκοιτη γυναίκα και η οικιακή της βοηθός βρέθηκαν αντιμέτωπες με τους ληστές.
Ένα διήμερο πολιτισμού, ενημέρωσης και εκπαίδευσης, με αφορμή τα 20 χρόνια λειτουργίας του ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες»!
Τεκμήριο προχωρημένης κοινωνικής παρακμής είναι να χαμηλώνει συνεχώς ο πήχυς των φιλοδοξιών όσων αναλαμβάνουν ευθύνες ηγητόρων.
9 Μαΐου 1945 - 9 Μαΐου 2018. Ημέρα της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών.
Πολλοί πελάτες της ΔΕΗ που είχαν την ατυχία να πληρώσουν μέσω ταχυπληρωμής στα ΕΛΤΑ το λογαριασμό ρεύματος, διαπίστωσαν το τελευταίο διάστημα ότι η πληρωμή τους δεν έχει καταχωρηθεί και άρα εμφανίζονται ως οφειλέτες.
Κέρδισε η Τζίνα Αλιμόνου τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει εναντίον της ο Παύλος Βαρδινογιάννης, με τα οποία ζητούσε να αναλάβει αυτός την επιμέλεια των παιδιών τους.
Στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες των τριών μελών της εγκληματικής ομάδας που εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής, 25-4-2018, γιατί εξαπατούσε ηλικιωμένους, έδωσε στην δημοσιότητα η Αστυνομία
Σε μια κλειστή κοινωνία, σʼ ένα μαγευτικό χωριό του Λακωνικού κόλπου που οι Θεοί του Ολύμπου το επέλεξαν ως επίγειο παράδεισο, μια έκρηξη ζήλειας ήταν αρκετή για να αλλάξει τις ζωές όλων.
Με συνθήματα και φασιστικά εμβλήματα γέμισαν οι τοίχοι του σχολικού συγκροτήματος Αγίου Νικολάου, ανήμερα της Πρωτομαγιάς. Τι καταγγέλλει σε επιστολή της η ΕΛΜΕ Καλλιθέας
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr
































