Tag: Με

Ακόμη και τοκογλύφος φέρεται ότι είχε γίνει ο γνωστός βαρυποινίτης Παναγιώτης Βλαστός, καθώς φαίνεται ότι είχε στήσει ένα? παράρτημα Vlastos Bank μέσα στις φυλακές και χορηγούσε δάνεια σε ιδιοκτήτες γνωστών εστιατορίων και μπαρ, κυρίως της περιοχής του Κολωνακίου και των νοτίων προαστίων της Αττικής.   Σύμφωνα με πληροφορίες, για την άγνωστη έως τώρα ενασχόληση με «τραπεζικού» τύπου συναλλαγές του ενός εκ των αρχηγών της «σπείρας εκβιαστών», που κατά το κατηγορητήριο δρούσε μέσα από τα κελιά, ενημέρωσε το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας η εξαδέλφη του Λίτσα, μέσα από τις καταθέσεις που είχε δώσει έπειτα από την ανακάλυψη της βόμβας έξω από το σπίτι της στη Μεταμόρφωση!   Στη δικογραφία Η εν λόγω δραστηριότητα που είχε αναπτύξει ο βαρυποινίτης περιλαμβάνεται και στη δικογραφία που έχει συνταχθεί εις βάρος της συμμορίας, στην οποία αναφέρεται ότι γνωστοί επιχειρηματίες του Κολωνακίου είχαν λάβει δάνειο της τάξεως των 30.

    Η Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου (4 Φεβρουαρίου) καθιερώθηκε με πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης κατά του Καρκίνου (UICC), που εκπροσωπεί 280 οργανώσεις σε 90 χώρες του κόσμου.    Περισσότεροι από 8,2 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο χάνουν κάθε χρόνο τη ζωή τους από καρκίνο, εκ των οποίων τα 4 εκατομμύρια είναι πρόωροι θάνατοι ατόμων ηλικίας μεταξύ 30 και 69 ετών.

Σχέδιο αύξησης των δημόσιων εσόδων, με ενίσχυση των αρμοδιοτήτων του ΣΔΟΕ, κλείσιμο εκκρεμών υποθέσεων, μετατροπή των πληροφοριακών δελτίων σε εκθέσεις ελέγχου, ελέγχους προς κάθε κατεύθυνση και «ξεσκόνισμα» όλων των λιστών, προωθεί άμεσα η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών.   Η αναπληρώτρια υπουργός Νάντια Βαλαβάνη συναντήθηκε χθες στη γενική γραμματεία Δημοσίων Εσόδων με τους προϊσταμένους του Κέντρου Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου, του Κέντρου Ελέγχου Μεγάλων Επιχειρήσεων, αλλά και της Επιχειρησιακής Μονάδας Είσπραξης, προκειμένου να στοχοθετηθεί η ροή είσπραξης των εσόδων από μεγαλοοφειλέτες.

Στην κατάργηση του πολιτικού ρόλου των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων που συνήθως αποτελούσαν το «μακρύ χέρι» της κεντρικής εξουσίας και του υπουργείου Εσωτερικών, προχωρά σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr ο νέος υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Αποκέντρωσης Νίκος Βούτσης.

Οι μέρες απεργίας συνυπολογίζονται για τη συμπλήρωση των ημερών ασφάλισης που απαιτούνται για την άσκηση του δικαιώματος επιλογής ασφαλιστικού φορέα, σύμφωνα με υπουργική απόφαση που εκδόθηκε, με εισήγηση του Συνηγόρου του Πολίτη.

ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ!!!! ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙ 8 ΦΛΕΒΑΡΗ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΧΟΡΟ-ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΑΦΘΟΝΟ ΠΟΤΟ!!! ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΤΗΛ. 210 99 15 255   ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ!! ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ 20 ΕΥΡΩ ( ΦΑΓΗΤΟ--ΠΟΤΟ)   .

Στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή μίλησε ο νέος υπουργός Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Παναγιώτης Κουρουμπλής, αποκαλύπτοντας ότι το υπουργείο πληρώνει 4 εκατ. ευρώ το χρόνο για ένα κτίριο 32.

Το βράδυ του Σαββάτου η δημοτική παράταξη «ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ Ελληνικού ? Αργυρούπολης» έκοψε σε κέντρο της δημοτικής κοινότητας Ελληνικού την πρωτοχρονιάτικη πίτας της.   Χαρακτηριστικό της εκδήλωσης η μεγάλη συμμετοχή στελεχών και φίλων της παράταξης  που κατέκλεισαν με την παρουσία και συμμετοχή τους τον χώρο της εκδήλωσης, δημιουργώντας συνθήκες συνωστισμού!   Στον χαιρετισμό του, ο επικεφαλής της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ και Δήμαρχος Ελληνικού ? Αργυρούπολης, κ.

Υπογράφτηκε πριν τις εκλογές και δείχνει την πόρτα της εξόδου σε μεγάλο αριθμό ειδικευόμενων. Σε μια ακόμα μείωση του ιατρικού προσωπικού στα δημόσια νοσοκομεία, με απρόβλεπτες διαστάσεις στη λειτουργία τους, οδηγεί η απόφαση που πάρθηκε πριν τις εκλογές να οδηγηθεί σε έξοδο απ' τα νοσοκομεία μεγάλος αριθμός ειδικευόμενων γιατρών, που έχουν ολοκληρώσει το χρόνο ειδίκευσής τους αλλά παρέμεναν στις κλινικές με συμβάσεις παράτασης, καλύπτοντας τα κενά του δημόσιου Συστήματος Υγείας, καθώς παίρνουν μέρος και στα προγράμματα εφημεριών.

Δίνεται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η φωτογραφία άνδρα, αγνώστων στοιχείων ταυτότητας, το πτώμα του οποίου βρέθηκε εντός ταξιδιωτικού σάκου στις 7-2-2014, στο Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών στον Ασπρόπυργο. Σύμφωνα με την Ιατροδικαστική Έκθεση ο θάνατος του οφείλεται σε ανθρωποκτονία.