Η κλήρωση της Β΄ Εθνικής Γυναικών Ανακοινώθηκαν από την ΚΟΕ (Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος), οι ομάδες που θα πάρουν μέρος στην προκριματική φάση της Β΄ Εθνικής των Γυναικών (26-28/06), αλλά κι οι τόποι διεξαγωγής των αγώνων.
Η κλήρωση της Β΄ Εθνικής Γυναικών Ανακοινώθηκαν από την ΚΟΕ (Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος), οι ομάδες που θα πάρουν μέρος στην προκριματική φάση της Β΄ Εθνικής των Γυναικών (26-28/06), αλλά κι οι τόποι διεξαγωγής των αγώνων.
Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την εξαφάνιση ενός 24χρονου φοιτητή από την Πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου. Τα ίχνη του χάθηκαν ξαφνικά στις 2 το μεσημέρι της Τετάρτης, ενώ τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο από το γεγονός ότι η αστυνομία βρήκε το κινητό του τηλέφωνο στο χώρο της Πανεπιστημιούπολης.
Η μουσική σκηνή του Ρυθμού Stage γέμισε χθες βράδυ στην παρουσίαση του δίσκου του Βασίλη Ανδρικόπουλου με τίτλο «Στη μοναξιά της εξορίας σου».
Αυτό ακριβώς το κεφτεδακι γεμάτο γυαλιά βρέθηκε σήμερα, Τετάρτη 27 Μαϊου, έξω από το πάρκο σκύλων στο Χαλικακι! Υ.
Από τη συνεχιζόμενη έρευνα, του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, μετά από τη σύλληψη, την 4-5-2015 στα Πατήσια, από αστυνομικούς του Τ.Α.
Η Τράπεζα Χρόνου Αγ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΑΡΑΒΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ 1821 ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΓΚΑΔΙΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ Πόσοι νεοέλληνες σήμερα, γνωρίζουν για τον Καραβόγιαννο, το πρώτο πυρπολητή του 1821;.
Τις τάσεις κατανάλωσης των μισθωτών στην Ελλάδα, καταγράφει μεταξύ άλλων η έρευνα που πραγματοποίησε το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ (ΙΝΕ/ΓΣΕΕ) και η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας (ΕΕΚΕ) σε συνεργασία με την εταιρεία Αlco, το χρονικό διάστημα 18-25 Φεβρουαρίου. Στην έρευνα γίνεται και καταγραφή της διαχρονικής εξέλιξης των μισθών , των γενικότερων κριτηρίων που ορίζουν την καταναλωτική συμπεριφορά των μισθωτών, ενώ διαπιστώσεις καταγράφονται και για την κατανάλωση στην πιο σημαντική εποχικά κατηγορία, αυτή των καλοκαιρινών διακοπών.
Το Art Links Wishes 2015 στην Gallery 7, (Σόλωνος 20 και Βουκουρεστίου, Κολωνάκι) σε μία ομαδική έκθεση έργων τέχνης, ζωγραφικής, γλυπτικής και φωτογραφίας τριάντα οκτώ καλλιτεχνών. Ξεκίνησε από χθές 23 Ιουνίου και έως και 2 Ιουλίου θα λάβει χώρα μια ομαδική έκθεση έργων τέχνης, ζωγραφικής, γλυπτικής και φωτογραφίας, τριάντα οκτώ καλλιτεχνών, στην γκαλερί 7 (Σόλωνος 20 και Βουκουρεστίου, Κολωνάκι) Ο κάθε καλλιτέχνης, που συμμετέχει, δωρίζει ένα έργο του προκειμένου τα έσοδα από τις πωλήσεις να ενισχύσουν τον φιλανθρωπικό οργανισμό Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια- Ευχή Ελλάδος).
Η Περιφερειακή αρχή μόλις ενημερώθηκε στις 21-5-2015 για τις καταγγελίες σχετικά με την ΕΕΤΑΑ (την Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκηση Α.
"Αυτό δεν είναι ένα λογοτεχνικό βιβλίο. Είναι ένα πέρα για πέρα αληθινό, κείμενο, που περιγράφει τα συναισθήματα, τις σκέψεις, τις αντιδράσεις, τα γεγονότα, είκοσι περίπου συγκεκριμένων ημερών.
Το Πρόγραμμα 9ης Αντιρατσιστικής Γιορτής30 ? 31 Μάη, στη Γεωπονική Σχολή (Ιερά Οδός) Συζητήσεις Σάββατο 30/5 6 μ.μ.
Άνεργος είναι ένας στους δύο νέους στην Ελλάδα και στην Ισπανία σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΟΟΣΑ Άνχελ Γκουρία ο οποίος παρουσίασε στο Βερολίνο την Έκθεση για τις Δεξιότητες και την Απασχολησιμότητα των Νέων για το 2015. Αντιθέτως, σημείωσε, η Γερμανία με 8%, έχει ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά ανεργίας των νέων.
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΕΤΡΑ 1,8 ΔΙΣ ΑΠΟ ΦΠΑ ΚΑΙ ΞΕΠΑΓΩΜΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΖΗΤΑ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Ένα νέο πλήγμα επιχειρεί το μαύρο μέτωπο των δανειστών σε βάρος των ελληνικών θέσεων, με την σκυτάλη από τον Ολ. Μπλανσάρ, επικεφαλής οικονομολόγου του ΔΝΤ, να παίρνει ο Πρόεδρος της Κομισιόν Ζ.
Γράφει η Εριέλλα Χρυσού Η Ένωση Ποντίων «Μαύρη Θάλασσα» οργάνωσε εκδήλωση μνήμης για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού εν όψει της 19ης Μαΐου που έχει ανακηρυχτεί ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας. Επιμνημόσυνη δέηση πραγματοποιήθηκε αρχικά στο μνημείο Γενοκτονία Ποντιακού Ελληνισμού στην ομώνυμη πλατεία.
H Θωμαή Απέργη με τον Δημήτρη Καραγιάννη (σαξόφωνο) και τον Μάνο Αθανασιάδη (πιάνο), αύριο Πέμπτη 28 Μαΐου 2015 και ώρα 09.00 μ.
Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας εφιστά την προσοχή των πολιτών, και ιδίως των γονέων, αναφορικά με φαινόμενο, το οποίο αποκαλείται "Game of 72" («Παιχνίδι των 72 ωρών»). Το εν λόγω «παιχνίδι» φέρεται να λαμβάνει χώρα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media), με την ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ εφήβων, οι οποίοι προκαλούν ο ένας τον άλλον, να εξαφανιστούν από το σπίτι τους, χωρίς καμία επικοινωνία για 72 ώρες.
ΦΕΣΤΙΒΑΛ «Στη Σκιά Των Βράχων 2015» ΘΕΑΤΡΑ ΒΡΑΧΩΝ: «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» - «ΑΝΝΑ ΣΥΝΟΔΙΝΟΥ» Ώρα Έναρξης Παραστάσεων: 9.00 μ.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr































