Tag: Μ

Σύμφωνα με το ΣΚΑΪ, το μοναστήρι είναι κλειστό τα τελευταία 24ωρα, μετά την επίσκεψη κλιμακίου του ΕΟΔΥ, που διαπίστωσε ότι νοσούν οι περισσότερες από τις μοναχές.

Το χόμπι της βιβλιοδεσίας, η νέα τάση για τους λάτρεις των διαφορετικών! Η ενασχόληση με διαφορετικά χόμπι προσφέρει στη καθημερινότητα και συνολικά στη ζωή του ατόμου!

Ένα περίεργο περαστικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο Γαλάτσι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός μετά από δάγκωμα σκύλου και να τραυματιστεί θανάσιμα ο σκύλος έπειτα από πυροβολισμό που δέχθηκε από τον αστυνομικό.

Στην περιοχή βρίσκονται τρία περιπολικά σκάφη του λιμενικού, ένα πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού καθώς και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας.

Πιο συγκεκριμένα, ειδικός λογαριασμός στην Τράπεζα της Ελλάδος, με τίτλο «Λογαριασμός Κρατικής Αρωγής- Εισφορές Ιδιωτών» του ν. 4797/2021 (Α’ 66), στον οποίο μπορούν να κατατίθενται δωρεές για τη χρηματοδότηση προγραμμάτων και δράσεων στήριξης και ενίσχυσης πληγέντων από φυσικές καταστροφές, ανοίχθηκε σήμερα κατόπιν σχετικής απόφασης του ΥΠΟΙΚ.

Οι εκπαιδευτικοί μας θα πρέπει να έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού, βεβαίωση παρελθούσας νόσησης από κορωνοϊό (τελευταίου εξαμήνου) ή βεβαίωση αρνητικού εργαστηριακού τεστ, το οποίο θα πρέπει να πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα με ευθύνη του εργαζομένου.

Ενημερώνουμε τις ωφελούμενες μητέρες των βρεφών και νηπίων , δικαιούχους VOUCHER (Αξία τοποθέτησης παιδιού μέσω του Προγράμματος ΕΣΠΑ) ότι η εγγραφή –τοποθέτηση παιδιού σε Παράρτημα Αγωγής του ΚΑΦΑΔΗΛ για τη σχολ. χρονιά 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί με την ακόλουθη διαδικασία:

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση των Lidl ανιχνεύθηκε οξείδιο του αιθυλενίου (Εthylene oxide) πέραν των ορίων που καθορίζονται από τη νομοθεσία στο συστατικό (κόμμι χαρουπιού - Ε410) της επικάλυψης.

Η διοίκηση του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου αποφάσισε να μην γίνει ο στολισμός του Επιταφίου, ώστε τα χρήματα που υπήρχαν για αυτόν να αποδοθούν στην αγορά ζωοτροφών για τη Βόρεια Εύβοια.

Απέραντη θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του γνωστού σχεδιαστή μόδας Χάρη Χουρμούζη. Ο Χάρης Χουρμούζης αποτελούσε ένα από τα δύο μέλη του σχεδιαστικού διδύμου “Χάρης και Άγγελος” που μεσουρανούσε τις δεκαετίες των 80′ς και των 90′s.

Παρουσία της υφυπουργού Τουρισμού, Σοφίας Ζαχαράκη, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10/08 στο υπουργείο Τουρισμού η κλήρωση για το πρόγραμμα τουρισμός για όλους.

Σε ηλικία 86 ετών έφυγε από τη ζωή ο πρώην υφυπουργός, βουλευτής και γενικός Διευθυντής της ΝΔ, Άγγελος Μπρατάκος, ο οποίος και υπήρξε στενός συνεργάτης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Στο θέμα της απομάκρυνσής του που έγειρε με δήλωσή της η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, όσο και στην κριτική του Αλέξη Τσίπρα, απάντησε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.

Αυστηρή προειδοποίηση απηύθυνε ο Γιώργος Χατζηδάκης, προς κάθε ανεύθυνο άτομο ή επίδοξο εμπρηστή, τονίζοντας ότι, διοίκηση, υπάλληλοι, αιρετοί και εθελοντές, όλοι μαζί ενωμένοι μπροστά στην απειλή αυτή, προστατεύουμε την πόλη, το πράσινο και το βουνό μας, από κάθε κίνδυνο και επιβουλή.