Στο πόδι σηκώθηκε μία ολόκληρη γειτονιά επί της οδού Βοσπόρου 35 στην περιοχή της Γλυφάδας, όταν δράστες έκαναν ληστεία σε μίνι μάρκετ και αποχωρώντας από το σημείο πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό.
Στο πόδι σηκώθηκε μία ολόκληρη γειτονιά επί της οδού Βοσπόρου 35 στην περιοχή της Γλυφάδας, όταν δράστες έκαναν ληστεία σε μίνι μάρκετ και αποχωρώντας από το σημείο πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό.
Η είδηση του θανάτου της Ευφημίας (Έμης) Ζαννιά σκόρπισε θλίψη στην Ηλιούπολη.
Πρόκειται για μέτρο πρόληψης πιθανής διασποράς της γρίπης, μετά από απουσία μεγάλου αριθμού μαθητών και σχετική εισήγηση της Διευθύντριας και του Συλλόγου των Διδασκόντων.
Το Δ.Σ. του Δήμου Ηλιούπολης εκφράζει τη βαθιά του θλίψη και τη θλίψη του λαού της Ηλιούπολης για τον θάνατο της εκλεκτής και επιφανούς συμπολίτισσας μας Ευφημίας Ζαννιά, που για πολλά χρόνια προσέφερε ανιδιοτελώς στο Δήμο μας
Σήμερα ο Δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης δέχτηκε κατοίκους της πόλης, που ανησυχούν για μια νέα καμουφλαρισμένη κεραία κινητής τηλεφωνίας, που τοποθετήθηκε πρόσφατα σε οικοδομή στην συμβολή των οδών Μακεδονίας και Δωδεκανήσου.
Ενημέρωση από Ελληνική Αστυνομία
Κυριακή 2/2/20 στο Δημοτικό Αναψυκτήριο Ηλιούπολης το ΕΝΑΚ (Ενωτικό Αυτοδιοικητικό Κίνημα) έκοψε την πίτα του.
Οι εκλεγμένοι της Λαϊκής Συσπείρωσης εκφράζουμε τα πιο βαθιά συλληπητήρια μας στην οικογένεια της.
Πρόσφατα είχε κυκλοφορήσει το βιβλίο του με τίτλο To whom It may concernm που περιλαμβάνει 272 μικρά κείμενα σχετικά με το θέατρο.
Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 08.30 μ.μ. - Α. Κλειστό Ηλιούπολης
Η εξαίρετη Ευφημία Ζαννιά δεν είναι πια κοντά μας.
H δίκη μάλιστα έγινε την περασμένη Πέμπτη στην Ευελπίδων.
Μία δράκα, αθεϊστών, ψευδοοικολόγων, αριστερών κατά δήλωση, έγιναν Υμηττολόγοι και τα έβαλαν με τον αϊ-Λια. Ανέλαβαν την υπεράσπιση του ανυπεράσπιστου τρελού, από την θέληση του ψυχιάτρου, να ευπρεπίσει το χώρο λατρείας στο βουνό, απομακρύνοντας τις ξωλέτζες.
Συγκινημένος στην πρώτη επίσημη εκδήλωση κοπής της πίτας της παράταξής μας, «ΗλιούπΟλοι Μαζί- ΕΝΑΚ», σαν Δήμαρχος και επικεφαλής της.
Ο δράστης έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές
Άγνωστος τηλεφώνησε στις 9.16 στο zougla.gr και ανέφερε πως έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στις αποβάθρες του Μετρό Αιγάλεω
Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση που δέχτηκε ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου με αφορμή το θέμα του Λαϊκού Φροντιστηρίου
Όπισθεν ολοταχώς από το υπουργείο Παιδείας μετά το σάλο που προκάλεσε η πρόσκληση σε εκπαιδευτικούς και μαθητές σε εκδήλωση παραθρησκευτικής οργάνωσης.
Τετάρτη 05.02.2020 και ώρα 07.30 μ.μ. στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης - Ηλιούπολη
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr






























