• raxati
  • pmtp
  • syntrivani
  • little_bees
  • kargas
  • paulou_dontia
  • vlachos_apofraxeis
  • pasalimani
  • venchi
  • ispecs
  • lampros_odontiatros
  • chrysallida_new
  • anagnostou
  • Iraklis_Tsims
  • artina bakery
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • petshopcorner
  • psinokaimetho
  • dimi_fashion
  • kids_party
  • moutrakia.kids.tv
  • chrisalida
  • jason cafe
  • stamatiou_apofraxeis
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • skoumis_metaforiki
  • goudis
  • booze
  • 3pigs
  • enso_tatoo

Tag: Οι

Μέχρι στιγμής, εξιχνιάσθηκαν τέσσερις (4) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών, καθώς και δύο (2) απόπειρες στις περιοχές Βούλας, Βουλιαγμένης και Αργυρούπολης.

Μετά το δυστύχημα στην Ελλάδα, ο Γάλλος πλήρωσε εγγύηση και πήγε σπίτι του. Ξεσπούν οι συγγενείς των θυμάτων: "Θα κινηθούμε νομικά".

Ο ορισμός του μέλους τρίτεκνης οικογένειας αφορά στον διορισμό/πρόσληψη στη δημόσια διοίκηση, σύμφωνα με τις διατάξεις του «νόμου Πεπονή» (2190/1994), ο οποίος προβλέπει ότι ποσοστό 10% των προκηρυσσόμενων θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου καλύπτονται από γονείς με τρία τέκνα και τέκνα τρίτεκνης οικογένειας.

Συμμορία ανηλίκων οι οποίοι φέρονται ότι διέπρατταν ληστείες και κλοπές στο κέντρο της Αθήνας και ειδικότερα στο Μοναστηράκι καθώς και στην Καλλιθέα, αποκαλύφθηκε μετά από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών.

Ανακοίνωση εξέδωσε, η παράταξη «Ηράκλειο 3.7.5», με επικεφαλής τον Γιάννη Κουράκη, με την οποία τάσσεται κατά του νομοσχεδίου που αφορά την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ενα τρομακτικό δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, κοντά στο Πόρτο Χέλι, με δυο νεκρούς και μία τραυματία ύστερα από σφοδρή σύγκρουση δυο σκαφών στη θέση Κοιλάδα, ανάμεσα σε Σπέτσες και Πόρτο Χέλι.

Αλλαγές στις αστικές συγκοινωνίες έρχονται το επόμενο διάστημα. Μια από αυτές το να χρησιμοποιούνται οι πιστωτικές κάρτες ως ηλεκτρονικό εισιτήριο

O προτεινόμενος περιορισμός στη σύμπραξη μεταξύ παρατάξεων τίθεται μεν προ της αναλήψεως καθηκόντων των νέων δημοτικών αρχών, πλην σε χρόνο μεταγενέστερο αυτού κατά τον οποίο εκδηλώθηκε η λαϊκή βούληση υπό το προαναφερθέν νομοθετικό πλαίσιο, το οποίο και τροποποιεί, και κατά τούτο δημιουργεί προβληματισμό εάν συνάδει προς την αρχή της ευρύτερης δυνατής λαϊκής εκπροσώπησης...

Την κινητοποίηση των συναδέλφων του δημάρχων προκειμένου να καταγραφούν τα προβλήματα σε αθλητικούς χώρους και παιδικές χαρές ζητεί με επιστολή του ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και νέος περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης.