• kargas
  • lampros_odontiatros
  • little_bees
  • raxati
  • paulou_dontia
  • pasalimani
  • chrysallida_new
  • pmtp
  • ispecs
  • venchi
  • syntrivani
  • vlachos_apofraxeis
  • anagnostou
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • stamatiou_apofraxeis
  • psinokaimetho
  • goudis
  • kids_party
  • petshopcorner
  • 3pigs
  • moutrakia.kids.tv
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • artina bakery
  • jason cafe
  • Iraklis_Tsims
  • skoumis_metaforiki
  • dimi_fashion
  • booze
  • chrisalida
  • enso_tatoo

Tag: Οι

Η είδηση ίσως πέρασε στα... ψιλά όμως η Ρωσία δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα όπως όλα δείχνουν στις πληροφορίες για σχέδιο αποσταθεροποίησης στην περιοχή των Βαλκανίων με τη συμμετοχή της Αλβανίας.

Περίπου 15 άτομα σταμάτησαν στη Λεωφόρο Παπάγου, στου Ζωγράφου, εν κινήσει λεωφορείο το οποίο είχε ξεκινήσει από την αφετηρία του Νεκροταφείου, κατέβασαν τον κόσμο και αφού έσπασαν όλα τα ακυρωτικά μηχανήματα, δυο παλαιού τύπου και ένα καινούργιο, εξαφανίστηκαν.

Κλειστοί θα είναι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 4 και 5 Μαρτίου, οι σταθμοί του μετρό «Αγ. Αντώνιος», «Άλιμος», «Ελληνικό» της Γραμμής 2 και «Αμπελόκηποι», «Χαλάνδρι» της Γραμμής 3.

Τη δική του εκπομπή αποκτά το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας από την Κυριακή 5 Μαρτίου, στις 11:30. Θα έχει τον... φανταστικό τίτλο «Με αρετή και τόλμη» και θα είναι η εκπομπή των Ενόπλων Δυνάμεων.

Οι μαθητές ενός Πολυκλαδικού Λυκείου από το Μιλάνο της Ιταλίας βρέθηκαν στο Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο Βύρωνα σε ένδειξη αλληλεγγύης και συμπαράστασης στην Ελλάδα που μαστίζεται από την κρίση.

Έξι χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την μοιραία νύχτα που οδήγησε στον θάνατο τους ειδικούς φρουρούς Ιωάννη Ευαγγελινέλη και Γιώργιου Σκυλογιάννη μετά από καταδίωξη ληστών.

Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 5 Mαρτίου 2017, ημέρα Κυριακή ώρα 11:00 π.μ. στην ειδική αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου «Κώστας Κονδύλης»...

Οι επιτυχόντες του 77ου Πανελληνίου Μαθητικού Διαγωνισμού (Π.Μ.Δ.) στα Μαθηματικά «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ», θα διαγωνιστούν στην 34η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ»

Με μεγάλη λύπη και έκπληξη ενημερωθήκαμε για την πρόσφατη (22/2/2017) απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου η οποία ορίζει την απαλλοτρίωση ιδιωτικών περιουσιών υπέρ του Δήμου Χιμάρας με σκοπό να συνεχιστεί το σχέδιο «Ανάπλαση του κέντρου της Χειμάρρας»,

Στον αέρα αναμένεται να βρεθούν 1.112 εργαζόμενοι στις «δομές αντιμετώπισης της φτώχειας», που πραγματοποιούνται σε 66 δήμους όλης της χώρας, παρέχοντας τις υπηρεσίες τους σε 118.000 ωφελουμένους,

Αν είσαι σπουδαστής/απόφοιτος Τουριστικών Επαγγελμάτων, ή επαγγελματίας στο χώρο του καφέ/ εστίασης,και σε ιντριγκάρει η τέχνη του καφέ, τότε θα πρέπει να επιλέξεις να παρακολουθήσεις το κορυφαίο ταχύρυθμο πρόγραμμα